PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESESaturday, October 26, 2013

Scurt mesaj despre energii – parte 2 – 22 Octombrie, 2013

Scurt mesaj despre energii – parte 2 – 22 Octombrie, 2013


Dragi prieteni ! Acest straniu si linistit amestec însã intens, continuã. Mã simt putin ca o ratã plutind pasnic pe Lac, în timp ce picioarele mele vîslesc ca nebune sub suprafatã. Dar, în acelasi timp, aceastã “activitate ascunsã” se simte atît de BINE, ca si cum totul vine împreunã, chiar dacã nu am nici o ideie despre ceea ce se întîmplã. Stiu cã multi dintre voi au un timp greu, încercînd sã-si dea seama despre ce este vorba, pentru cã se simt foarte diferiti de ceea fusese experimentat mai devreme. Aici este ceea ce CCii, spun despre asta:

“ Asta poate nu pãrea mult pe moment, însã în curînd veti intra într-un flux nou de o marcã diferitã, asa cum au fost, si la început v-eti ezita putin la margine, încercînd temperatura si debitul, cu vîrful degetului, însã în curînd vã veti gãsi zbenguindu-se, în aceste ape noi, destul de rapide, însã interessante. Vedeti voi, în mod normal vã gãsiti între douã etape diferite, si ca atare, vã veti afla putin cam dezorientati, însã asta se va dissipa repede, si veti fi capabili sã navigati în aceste ape noi, într-un mod, mult mai bun decît sunteti capabili sã o faceti astãzi.


Deci nu intrati în disperare, chiar dacã vã aflati cãutînd în mijlocul unui val de ceatã, în imposibilitatea de a discerne nici cel mai mic detaliu din cealaltã parte. Sã stiti doar, cã aceastã ceatã, este într-adevãr pe cale de a se dissipa foarte curînd, si atunci, veti fi capabili sã le luati pe toate dinãuntru. Si mã refer la TOATE, si de data asta, multe din ceea ce fuseserã lãsate anterior nevãzute, nu vor mai fi astfel, si veti învãta modul noii cãi de a se conecta, si într-adevãr sã comunicati cu tot acest nou. Asa cã pînã atunci, stati în sigurantã, în cunostinta faptului cã aceastã desconectare nu este de loc asa ceva, asta este pur si simplu o pauzã, si una foarte necesarã cu adevãrat. Sau mai degrabã pentru voi, asta poate fi simtitã ca o pauzã, însã pentru restul dintre noi, este mai mult decît un stup de activitate. Din nou, sunt atît de multe care au loc în spatele ecranelor, asa cum au fost, si, desi rezultatele tuturor acestor activitãti sunt referitoare vouã, în acest stadiu, munca voastrã, este pur si simplu de A FI, în timp ce noi avem grije de toate celelalte. 


Deci fiti siguri cã totul este bine, chiar dacã unii dintre voi sunt gata sã tipe de frustrare , în acest moment. Fãceti o plimbare în naturã (purã), cîntati sau dansati, sau pur si simplu, sãriti în sus si în jos, dacã simtiti nevoia sã faceti acest lucru, pentru cã acest cadru poate fi prea mic, pentru a contine aceste sentimente pentru multi dintre voi, si cel mai bun mod de a face cu asta, este într-adevãr, sã vã miscati. Cît despre restul, luati-o usor, si va functiona mai bine, asa cum veti simti nevoia de a sta pur si simplu jos si a se conecta cu straturile care se aflã în spatele a ceea ce ati perceput ultima datã. Pentru cã asta este într-adevãr mult mai mult de a descoperi, si cum vã veti duce în ea, vã veti gãsi pãsind mai departe prin camere, care vã vor dezvãlui mult mai multe din aceste comori ascunse.


Deci, din nou spunem, folositi acest timp bine, si utilizati-l pentru a gãsi unele din bucãtile voastre, despre care nici mãcar nu stiati cã vã lipseau. Pentru VOI, se gãsesc acolo, pentru a fi gãsite, si într-adevãr numai acum aceste bucãti v-au devenit accesibile vouã, din nou. Deci nu vã rãtãciti pe dinafarã, concentrîndu-vã nerãbdarea voastrã, asupra ceea ce se întîmplã – sau nu se întîmplã – în exterior. Pentru cã este în interior unde vã veti gãsi acum. Deci scuturati-vã, dacã aveti nevoie sã faceti asta în primul rînd, pentru a deveni, mai linistiti si receptivi, si atunci, veti fi mult mai bine echipati pentru a primi mesajele, care vi le trimiteti voi proprii, mesaje care v-au asteptat pentru a fi descoperite de cãtre voi , din nou, dupã o perioadã atît de lungã de timp în calea lor, cãtre voi.

Cu mult drag din partea mea, AishaTranslator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius