PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESETuesday, October 1, 2013

Partea 359 – 27 Septembrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 359 – 27 Septembrie, 2013


Ati parcurs um drum lung, dragilor, si ati pus o amprentã de nesters pe aceastã frumoasã planetã a voastrã. Ati fãcut o diferentã uriasã, si veti continua sã faceti acest lucru, pentru cã nu sunteti doar indicãtorii drumului, sunteti de asemenea, purtãtorii de luminã, în toate aspectele. Stim cã asta nu va fi o noutate pentru nici unul dintre voi, însã meritã sã o repetãm, pentru cã ati pierdut poate putin din control în mijlocul la toate obstacolele personale pe care multi dintre voi le-au avut de înfruntat recent. Cãci nu sunteti nimic altceva decît maestrii, asa cum v-am spus, si ceea ce voi ajutati sã aduceti, nu este nimic mai putin decît un miracol. Si liniile de luminã au început sã devinã tot mai evidente prin toate pãrtile. Este ca si cum ati fi schimbat muzica complect, si chiar dacã aceastã muzicã, cade în urechi surde, altii o prind si o fredoneazã. Voi nu o auziti ? Si nu puteti sã o simtiti în propriile voastre oase putin cam obosite ?

Stim, cã pentru multi, asta are o micã importantã pe moment, însã pentru ca sã puteti sã vã uitati la propriul si aparent de neescalat zid personal în fata voastrã, însã vã rugãm, sã credeti în noi , cînd spunem cã voi toti împingeti înainte si în sus, mereu. Pentru cîtiva, zidurile au început sã cadã, sau poate au fost deja eliminate, în timp ce pentru altii dorinta de a se întoarce înapoi si nu mai înainte, pare a fi mai tentantã, decît de a mentine escalada a ceea ce pare a fi o stîncã de neatins. Voi puteti uneori sã vã simtiti mai obositi, însã, chiar si asa, aveti o rezervã interioarã neexploratã încã care se gãseste acolo, la dispozitia voastrã, si care nu vã va dezamãgi nici o datã. Chiar si atunci cînd vã simtiti la pãmînt. Pentru voi nu este, si nu va fi nici o datã, pentru cã ceea ce voi ati fãcut, atît la nivel personal, si mai mult încã la nivel colectiv, este un efort atît de monumental, cã urmele acestuia vor rãmîne clare pentru ca toatã lumea sã le poatã vedea, chiar mult timp dupã ce veti lãsa aceastã încarnare fizicã. Pentru cã voi împingeti mereu aceastã schimbare înainte, cu fiecare respiratie pe care o aveti, si asta este fãrã nici o umbrã de îndoialã, în multe feluri acum. Nu numai pentru voi, însã de asemenea, pentru toti acei care nici mãcar nu stiau, cã existã acest lucru de realitate alternativã, pentru care ei trãiesc si respirã, aparent pentru întotdeauna. Si sunteti voi si numai voi care ati fãcut din aceastã nouã realitate, o realitate, si veti continua sã o faceti încã în viitorul apropiat.

Deci, din nou, vã spunem, respirati profund, si luati-vã timp pentru ca sã vã uitati împrejurul vostru, pentru cã voi nu mai sunteti retinuti de cãtre vechile conventii, si ca atare, sunteti liberi acum pentru a crea propria voastrã marcã în aceastã realitate, aceasta care va purta numele vostru, si de ceea ce a fost creat prin marea voastrã sudoare, sînge si angajament. Deci , încã o datã, vã spunem multumim vouã, si vã cerem sã fiti buni cu voi proprii, pentru cã voi aveti nevoie sã vedeti tot ceea ce ati fãcut, si sã nu vã mai concentrati în lucrurile pe care le-ati pierdut pînã acum. Pentru cã, dacã veti face asta, va putea deveni mult mai dificil, pentru ca voi sã vã mentineti înãltati, si sã obtineti fortele tuturor succeselor pe care le aveti deja în centurile voastre. Pentru cã voi ati transformat lumea în jurul vostru, si chiar dacã ritmul acestei schimbãri nu este înregistrat pe deplin peste tot, ea este ireversibilã în toate sensurile. Deci, încã o datã, noi vã multumim în numele Întregii Creatii, si vã elogiem pentru o muncã bine fãcutã. Stim cã veti continua sã ne impresionati în multe feluri, si sperãm sã fiti capabili sã vã impresionati pe voi proprii de asemenea, pentru a vã permite sã recunoasteti pe deplin, minunea la care participati.

Canal: Aisha North
Translator: FlorikaNo comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius