PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, October 10, 2013

Partea 362 – 03 Octombrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 362 – 03 Octombrie, 2013


Asa cum poate ati observat, roller coaster cîstigã de fapt vitezã, si multi se simt ca si cum ar fi aruncati dintr-o parte în alta, în aceastã plimbare de neprevãzut. Ar putea pãrea totul haotic, însã vã rugãm, sã ne credeti cînd vã spunem, cã chiar dacã nu vi se pare astfel, totul se gãseste sub control.

Pentru cã vedem ceea ce nu ati fãcut încã, si stim ceea ce aveti încã de fãcut, si ca atare, vom fi mereu la îndemînã pentru a vã mentine actualizati cu procesul. Stim cã poate pãrea foarte frustrant, sã rãmîneti luptînd cu acest sentiment de a fi lãsati afarã în frig, însã, din nou, voi nu ati fost lãsati în afarã, din proprie initiativã. Sau mai degrabã, voi vã gãsiti pe acest circuit, mai ales pentru tot ceea ce aveti încã de experimentat, si restul nu a scãpat de sub controlul vostru, pur si simplu se aflã sub gestiunea managerilor care monitorizeazã toatã aceastã operatiune.

Asa cum am spus de mai multe ori, aceastã operatiune este extrem de complexã, si nu este permis ca toti participantii sã fie la curent cu tot ceea ce se întîmplã, în acelasi timp. Acest lucru, nu este un semn de neîncredere, sau chiar de concediere, este pur si simplu o mãsurã de sigurantã, pusã în aplicare, cu scopul de a permite ca fiecare parte a acestui plan enorm, sã ruleze cît mai bine possíbil, fãrã întreruperi inutile. Vedeti, partea voastrã în acest proces, este de fapt vitalã, si ca atare, voi sunteti protejati cît mai mult possíbil, de orice lucru, care poate sã vã adãuge vre-un efort, în sarcina voastrã deja dificilã. Astfel, dorim sã profitãm de aceastã ocazie, pentru a vã aminti încã o datã, cã voi sunteti protejati în multe feluri, si chiar dacã voi în aceste momente vã simtiti mai fragili decît solizi, sã stiti cã nu este cu adevãrat cazul. Voi deveniti de necrezut de capabili pentru a suporta tensiunea acestor cresteri vibrationale, care au loc într-un ritm din ce în ce mai rapid acum, vã rugãm, încercati sã vã puneti mintea în voie, chiar cînd în mod clar corpul nu va fi. Pentru cã voi sunteti fãcuti dintr-un material resistent, dragii mei, si mai puternici veti deveni, chiar acei care încã mai pot avea ceva suspiciuni, cã sunt lãsati în afarã din toate acestea. Amintindu-vã, acesta nu este un proces uniform, unde toti si fiecare dintre voi sunteti executati prin exact aceeasi configuratie, cu scopul de a înainta fizic si altfel. Nu, este un proces adaptat cu grijã , si foarte individual, care ia în consideratie, toate aspectele fiecãruia dintre voi.

Deci sã stiti cã, chiar dacã vã simtiti aruncati între cîteva extreme joase si înalte, voi demonstrati o curbã ascendentã în toate tabelele care detaliazã progresul vostru. Stim cã aceastã înclinatie, ca întotdeauna, va servi de slabã consolare unora dintre voi, însã, din nou spunem cã ne gãsim aici pentru a vã ajuta la fiecare pas în aceastã cãlãtorie magicã, si atunci cînd veti simti nevoia de a întinde mîna, pentru a gãsi o mînã de ajutor, sã stiti cã vã gãsiti înconjurati de o multime peste tot. Chiar în zilele în care voi vã veti simti singuri si lipsiti de tot ceea ce obisnuiati sã aveti, voi sunteti scufundati într-o strãlucire de sprijin iubitor, care emanã nu numai din aceastã reuniune de suflete iluminate care se auto-denumesc Lacul, însã de asemenea de cãtre noi si atîtia altii ca si noi. Pentru cã voi sunteti fiinte speciale, magice, acei care fac ca asta sã se întîmple, si ca atare, voi nu veti merge nici o datã singuri.

by Aisha North on October 03, 2013


Translator: Florika
No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius