PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, October 17, 2013

Partea 363 . 11:10:2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 363 – 11 Octombrie, 2013

Simbolurile de succes pot fi multe, însã deocamdatã, ne vom concentra doar în unele care vor apãrea multora dintre voi. Voi aveti si veti începe sã vã conectati în asa fel, cã vã va permite sã începeti sã vedeti lucrurile, si cînd ne referim la asta, nu ne referim neapãrat la lucrurile tangibile, pe care le puteti atinge, simultan, cu mîinile goale. Ne referim la simboluri si forme, care poate nu contin nici o informatie, pe care voi  ati întelege-o din punct de vedere omenesc, însã despre simboluri care poartã în ele însisi, informatiile esentiale care vor lãsa în voi marca lor, într-un mod care vã va fi de un mare ajutor. Este clar cã acest întreg mesaj, orice mesaj pe care îl veti putea primi în acest tip de formã, de asemenea transmite multe informatii despre voi.
Deoarece , ceea ce voi VEDETI, nu întotdeauna este TOTUL ceea ce voi aveti. Voi veti vedea aceste cuvinte, si veti vedea sensul lor, însã adãugîndu-se la nivelul superficial de informatii, existã multe, multe altele, si acum ele încep sã devinã evidente, pentru mai, si mai multi dintre voi. Pentru ca sã VEDETI ceea ce nu ati vãzut înaite, însã nu ne referim la oameni mici verzi în discuri zburãtoare. Nu, la ceea ce noi ne referim, sunt formele nu-verbale de comunicare, comunicarea care este un proces continuu în toate momentele, dar, despre care voi nu aveti chiar aceastã cunoastere. Pentru cã voi sunteti expusi în mod constant la multã informatie, însã aceste informatii au fost ascunse de ochii vostri, asa cum au fost. Cu toate acestea, ele mereu au fost acolo, si acum, multi dintre voi, încep sã fie capabili sã le discerneze.
Ele vor apãrea ca si cum ar fi de nicãieri, si voi le veti „vedea” în multe moduri. Nu ca proiectii pe perete, poate, si nu prin aceste deschideri externe, a ochilor vostri omenesti. Nu, voi le veti vedea pe dinãuntru, însã ele vor fi asa de clare pentru voi, ca si cum ar fi lucrurile pe care le puteti vedea cu ochii vostri. Voi nu veti neapãrat „obtine” sensul lor ca atare, însã voi încã, veti fi capabili sã discerneti o informatie vibrationalã, a acestor simboluri si formele pe care ele le poartã, si veti nota cã ele au un efect asupra voastrã. Pentru cã aceastã formã de comunicare, este extrem de eficace si puternicã, si chiar dacã nu sunteti constienti de asta, voi de asemenea trimiteti înspre AFARÃ acest tip de informatii, nu le primiti doar. Deci, fiti atenti la ceea ce ele spun, si vedeti dacã puteti începe sã auziti aceastã conversatie în vreun fel, însã putem sã vã garantãm, cã voi veti fi capabili sã o faceti. Numai, sã nu vã asteptati sã fiti capabili sã transcrieti toatã informatia pe care o primiti în acest mod, pentru un limbaj omenesc. Pentru cã nu existã cuvinte suficiente, pentru a face exact asta. Însã voi nu aveti nevoie de cuvinte, pentru a le descrie în acest fel, cãci veti fi capabili sã absorbiti totul, fãrã ca sã treceti prin centrul limbajului vostru, care este o parte intrinsecã a creierului omenesc. Pentru cã tu, esti mai mult decît creierul tãu, indiferent de cît de incredibil de complex este el, si acum, voi veti începe sã redescoperiti asta dea-binelea.
Canal: Aisha North
Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius