PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, October 10, 2013

Partea 361 – 01 Octombrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 361 – 01 Octombrie, 2013


Pînã în prezent, cea mai mare parte dintre voi sunt obisnuiti sã fie dãrîmati de aceste vîrtejuri inconveniente de tulburãri energetice, si cu sperantã, ati început sã întelegeti natura binevoitoare a acestor bombardamente. Stim foarte bine, cã multora dintre voi, bombardamentele proprii nu le aduc nici o satisfactie, pentru cã ei par a reactiona rãu, o datã ce se conecteazã cu corpul lor. Dar totusi, disconfortul pe care ele le pot provoca, nu va depãsi valoarea beneficiului pe care acesti mesageri ai luminii o transportã, si ca atare, reuniunea majoritãtii voastre, a fost de acord cu aceste runde pînã acum.

Ceea ce ele cu adevãrat fac, în afarã de a redefini corpul vostru pentru o stare mai mult sau mai putin constantã de turbulentã, este de a re-lega tot organismul vostru, în asa fel, în care nimeni nici o datã nu a mai vãzut asa ceva. Stim cã voi ati mai avut înainte un mare numãr de mesaje continînd aceeasi informatie, însã vom elabora acest subiect ceva mai mult. Asa cum vorbisem anterior, corpul vostru fizic, nu este altceva decît o minunãtie, si ca atare, beneficiile suplimentare pe care le recoltati acum, în multe feluri, se vor adãuga în plus acestei fiinte magice. Asa cum bine stiti, multe dentre acestea nu vor fi evidente unui observator extern, însã pentru voi, totul va începe sã se întruneascã într-un mod foarte nou acum, si voi veti începe sã vã bucurati într-adevãr de rezultatul acestei munci intense. Da, a fost dureros pentru multi dintre voi, si durerile sunt ca o mascã obisnuitã a efectelor benefice, pe care aceste gemete si lamentãri le provoacã. Cerusem deja tuturor, sã aruncati o bunã privire în voi însusi, si vedem cã ati avut deja unele efecte asupra voastrã chiar.

Adicã, voi puteati fi obtinut o întrezãrire, însã chiar dacã asta lasã o marcã de nesters în voi, ar fi doar o micã întrezãrire asupra magnitudinii a ceea ce contine acum acest frágil corp uman. Pentru cã acest recipient cãrnos, gãzduieste acum o lista nesfîrsitã a ceea ce multi vor numi “ trãsãturi din altã lume ”, si ce vrem sã spunem cu asta ? Ei bine, am spune doar cã limitãrile anterior plasate asupra fintei voastre, nu mai sunt la locul lor, si chiar dacã voi ati avea nevoie de ceva timp pentru ca într-adevãr sã explorati aceste zone care pînã acum au fost considerate ca inexplorabile, sau poate pentru a fi mai precisi, inexistente, acum este momentul de a da primii pasi ezitanti în aceste spatii goale pe hãrti, ca si cum ar fi fost, si sã începeti sã explorati noul voi. Pentru cã voi sunteti cu adevãrat noi, în toate sensurile pe care le-ati putea descrie, si în plus, altele.

Pentru cã acestea nu sunt podoabe superficiale, acestea sunt de fapt cîteva schimbãri de extrem de lungã distantã si foarte cuprinzãtoare, care vã vor ridica literalmente în sus, mai departe de aceastã cutie micã marcatã cu legenda “homo sapiens”. Poate ar trebui sã vã dãm un întreg nou nume, pentru cã în multe aspecte, sunteti o nouã specie care pune picioarele pe acest pãmînt sfintit, pe aceastã planetã pe care multi o numesc Mama. Si care ar fi numele cel mai potrivit ? Ei bine, vã sugerãm “homo libertus”, eliberatul, ilimitatul, acel care va da un pas înainte, si va lua întreaga sa lume cu el, cãtre un viitor nou.

Pentru a aminti, nu numai voi, deveniti noi, de asemenea este aceastã planetã minunatã a voastrã, si ca atare, ea de asemena zboarã sub o nouã flamurã. Ea nu mai este mama obositã, ea este de fapt singura victorioasã, aceea care sa urcat din genunchi, si a început sã-si recupereze din nou cea mai mare parte din fosta sa putere, deci o vom numi Victoria, de acum, si dupã aceea, vom vedea ce nume ea îsi va oferi ei însãsi. Pentru cã ceea ce se gãseste într-un nume, este ca un semn, o semnãturã, o vibratie a ceva care este cu adevãrat nou, chiar dacã este asa de vechi ca vîrstele. Pentru cã voi toti ati venit din semintele aceluiasi uter, care a dat origine la toate, si ca atare, sunteti doar o micã umflãturã , într-un corp enorm de luminã, însã care obisnuiati sã stati numai amortiti sub firele de nisip, si acum voi începeti sã strãluciti cu aceeasi luminã ca a stelelor de pe firmament. Si acum, cum sunteti invitati pentru a înainta, si a traversa pragul tuturor camerelor, ale cãror usi au fost deschise pentru voi, putem numai sã spunem, cã lumina voastrã va începe sã se creascã exponential. Acum, barierele sunt coborîte de fapt, si vã invitãm pe toti sã vã aventurati cu îndrãznealã în acest nou teritoriu. Pentru cã voi toti ati gîstigat dreptul de a pretinde acest teren ca fiind al vostru, si ca atare, vã cerem sã nu vã opriti acum, dar sã dati un pas înainte cu ochii larg deschisi, pentru a nu pierde nici una din aventurile care vor veni.

by Aisha North on Outubro 01, 2013


Canal: Aisha North


Translator: Florika
No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius