PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, October 17, 2013

ISTORIA CREATIEI – Partea 2

ISTORIA CREATIEI – Partea 2


Deci  ne vom scufunda si mai mult în aceastã lume misterioasã în spatele vãlului, pentru cã întelegem cã deveniti mai mult decît curiosi, asupra unora din aceste detalii seducãtoare. Ultima datã, am arãtat cã esenta  a toate astea se gãseste în a crea, sau a energia cãreia ia fost încredintatã sarcina de a crea totul, de la mare la mic, de la tangibil, la ce este mai putin perceptibil. Acest subiect, în el însusi, poate fi foarte difícil de aprofundat, însã lãsati-ne sã încercãm din nou, un alt punct de vedere, si poate cã acesta va face ca lucrurile sã se infiltreze mai profund în fiinta voastrã. Pentru cã într-adevãr, voi sunteti o parte intrínsecã din toate astea, însã constructia la toate, încã este un mister, pentru tine si pentru toti cei care împãrtãsesc aceastã micã planetã cu tine. În multe feluri, esti doar o micã particulã de praf, însã aceastã micã particulã de praf, este de asemenea o structurã complexã, legatã si separatã în multe feluri diferite si la nivele diferite. Deoarece ceea ce vezi ca Umanitate, noi vedem doar ca un strat separat a unei mase enorme de ceva mult mai complex, decît chiar structura complexã a corpului omenesc. Asta în sine însãsi este într-adevãr, o constructie care valoreazã mai multe volume de diseminare, dar, pe moment, o vom lãsa în repaus. Pentru cã aceeia în care dorim sã ne aprofundãm, este complexitatea, sau mai degrabã, simplitatea din spatele scenei, pentru cã ei sunt mult mai fantastici, decît rezultatele tangibile, pe care voi le vedeti, simtiti, sau ascultati, în partea voastrã a vãlului.

Cum am referit, într-adevãr totul este energie, energie în diferite tonuri, sau forme de vibratie, o ceatã sclipitoare de luminã, care pare a fi solidã la un moment dat, si invizibilã în momentul urmãtor. Însã în realitate totul este acelasi lucru, dar a fost programatã pentru a se comporta în anumite moduri. Amintiti-vã cã obiectul nu existã, dacã nu existã un observator, care aici, este regula fundamentalã.

Ca în faimoasa poveste cu motanul, care încã este o piatrã de hotar, pentru toti oamenii de stiintã experimentati, (Motanul lui Schrödinger). Motanul este viu sau mort, sau, în realitate, se gãseste în ambele cazuri ? Nimeni nu stie, pentru cã trebuie sã fi capabil sã-l observi,pentru a decide soarta motanului. La fel se întîmplã astfel cu totul, si oamenii vostri de stiintã, au început deja sã vadã asta, ei însisi. În realitate, ei zgîrie doar suprafata, pentru cã observã particulele în separat, si au descoperit deja, faimosul scenariu al particulelor interlegate,. De fapt, sunt vesti mari, însã care se pierd cu murmurul “stirilor” de zi cu zi.

Deci, ce cauzeazã asta ? Inseamnã cã, cu adevãrat totul este încurcat, si noi nu vorbim doar despre a fi separate, sau mai degrabã, perechi de particule care sunt încîlcite. Nu, vorbim de Toatã Creatia. Pentru cã tot ce se gãseste în jurul vostru, se comportã în acelasi mod, ca si acest duo de particule încurcate. Cu alte cuvinte, cînd mereu o parte este observatã, ea începe sã EXISTE, si în mod automat face totul sã actioneze în consecintã. Cu alte cuvinte, aceastã Creatie va clipi, strãluci, evalua si adapta, de fiecare datã cînd, cineva vede constient ceea ce se întîmplã. Si asa, este ca si cum ai conecta un comutator, permitînd ca un set de “realitãti” sã înceapã a se termina. Cu alte cuvinte, asta este física cuanticã, sau mai degrabã, din nou, realitatea cuanticã. Pentru cã voi trãiti într-o supã de energie cuanticã, si TOT ceea ce vedeti, face parte din aceeasi supã. În sine, totul are aceeasi origine, adicã, toate componentele sunt identice de la început, asa ca bucãtile blocurilor de constructie, toate compuse din acelasi material. Dar, de îndatã ce constiinta intrã în scenã, ea creeazã literalmente o imagine complect nouã.

Cu alte cuvinte, nimic în realitate existã, totul este doar energie sub formã de particule, ca o ceatã de luminã strãlucitoare, gata sã se coaguleze în figuri si forme, în fiinte si planete, în obiecte inerte, precum si în energii mai vitale. Amintiti-vã exact, cã atunci  cînd spunem “inerte”, particulele, nu sunt nici mai mult, nici mai putin “pline de viatã”, decît orice altceva. Deoarece o stîncã nu se miscã pe undeva, nu este mai putin “vie”, decît o fiintã omeneascã, pentru cã toti sunteti acelasi. Stim cã asta va fi greu de digerat, însã cu adevãrat începeti sã întelegeti esenta a toate astea. Deci, ce vã separã de noi, de o planetã, sau de Dumnezeu, de cerurile care se gãsesc deasupra voastrã, sau de apele profunde ? Doar un lucru, si asta este pur si simplu ochiul privitorului, sau mai degrabã, constiinta, cã voi sunteti o simplã parte a întregului.

Pentru cã Dumnezeu, este o energie creatoare, însã de asemenea, o constiintã, pentru cã fãrã constiintã, celãlat (Dumnezeu), nu ar putea exista. Energia purã, nu este nimic mai mult decît energie, are nevoie de constiintã pentru a fi creatã. Deoarece Creatia si a crea, sunt cele douã fete ale aceleiasi monede, însã în realitate, sunt opuse si ca atare, aceastã dualitate este originea la totul. CINEVA trebuie sã vadã, sau mai degrabã, sã observe, pentru ca Creatia sã EXISTE, si asta este baza totalã a Creatiei. Cele douã fete ale lui Dumnezeu, dacã doriti astfel : energie si creativitate. Mintea creînd materia, plecînd de la cealaltã parte, energia. Si asta dorim sã împãrtãsim cu voi. Voi existati, pentru cã constiinta voastrã v-a fãcut astfel, si constiinta voastrã, este doar o micã parte din UNU, baza, fundamentul a toate astea. Pentru cã sunteti doar o micã particulã a acestei enorme tapiterii de creativitate, toate lucrurile au fost fãcute pentru a exista, pentru cã Dumnezeu le-a fãcut. Voi sunteti constiintã, însã sunteti constiintã devenitã vizibilã, pentru cã EL v-a fãcut din eterele energiei, acele particule plutind, gata si asteptînd sã fie fãcute din nou, mereu si mereu. Pentru cã este ca o tabula rasa, o mare de DACÃ’s, dorind SÃ DEVINÃ/SÃ SE MATERIALIZEZE, fiind observate, gîndite pentru a exista, fiind create prin forta vitalitãtii, o constiintã, acel privitor tãcut, care observã totul.

Voi fãceti parte din asta, însã doar o micã parte, deoarece ceea ce faceti, este doar o micã picãturã în ocean. Dar, de asemenea sunteti Dumnezeu, si în acest fel, asta vã face atotputernici, cu alte cuvinte, puteti schimba lumea ? Clar cã rãspunsul esta DA, însã de asemenea este NU. Este Da, pentrucã puteti sã începeti sã creati VOI PROPRII. Si prin asta, puteti crea lumea voastrã. Însã nu puteti crea TOATÃ Creatia. Sau, mai degrabã, nu puteti sterge un lucru, si sã începeti din nou, deoarece asta nu include numai puterile voastre. Pentru cã, este o lectie enormã de co-creare, în separat, de mod a face totalitatea, plecînd de la unitãti separate. O unicã Fiintã, poate face ce vrea, el (sau ea), sau lãsati-ne sã folosim cuvîntul lui Dumnezeu, cu scopul de a reduce confuzia. Deci, dacã voi sunteti Dumnezeu, voi sunteti UNU, creatorul, unicul privitor care pune totul în miscare. Însã acest lucru, este doar primul pas. Pasul urmãtor este acesta : a face separarea, pentru ca fiecare particulã sã trebuiascã sã lucreze împreunã cu fiecare alta, astfel încît sã creeze. Cu alte cuvinte, creativitatea trebuie sã fie cît mai diversificatã possíbil, si aceastã diversitate, poate veni doar de la separare, sau de la dualitate, sau de la multiplicitate – lista de cuvinte nu are sfîrsit, însã adevãrul fundamental este acesta : pentru a asigura cel mai mare numãr possíbil de variatii, separarea trebuie sã fie stabilitã în primul rînd. Atunci si numai atunci, devin valabile conditiile optime, pentru a obtine un spectru complect de posibilitãti diferite, si asta a fost prima sarcinã a Creatorului. Si atunci, separarea a fost pusã în miscare – Big Bang-ul, dacã preferiti, si totul a început de acolo.


Lãsati-ne sã adãugãm, un alt strat important la aceasta : cînd voi, umanii, vorbiti despre Big Bang, vã referiti ca fiind originea universului vostru, însã, cînd noi vorbim despre Big Bang, vorbim despre originea la totul. Cu alte cuvinte, PRIMUL Big Bang, unicul care a precedat toate acestea. Pentru cã vorbim despre originea la toate, nu numai de supa primordialã, care a fost începutul, a ceea ce mai tîrziu sa dezvoltat ca Universul vostru, si “realitatea” voastrã. Nu, noi ne referim la TOTALITATEA Creatiei. Si ca atare, totul a început în acelasi mod, constiinta aceea pusã în miscare, observînd si punînd parametrii, pentru ca aceasta SÃ SE TRANSFORME în ceva. A fost ca aprinderea unui chibrit pentru a-l putea vedea în întuneric, pentru cã înainte de a fi aprins de cãtre constiintã, nu era vizibil. El EXISTA, însã nu era observat, si ca atare, el NU EXISTA. Însã în curînd a devenit TOTUL, imediat ce constiinta a intrat si a început sã-l observe, si observîndu-l, a început sã-l creeze, si ca atare, mintea a generat materia, din energie. Însã amintiti-vã, materia este doar un produs al imaginatiei, este doar energia aglomerîndu-se în ceva, care poate fi OBSERVAT. Din cauza asta, noi spunem din nou, lãsati ca mintea voastrã sã vã elibereze, pentru cã mintea voastrã, vã face sã dati un pas înapoi, încercînd sã vedeti, ceea ce nu puteti vedea. Sau, mai degrabã, doar vã împiedicã de a participa, pentru cã vrea sã vadã, ceea ce vede deja, si astfel ea se ridicã  deasupra la toate. Însã se gãseste deja acolo, gata pentru a fi observatã de cãtre voi, asa cum este observatã de cãtre Dumnezeu. Deci deschideti-vã ochii, si lãsati mintea voastrã sã ia o pauzã, si încercati sã vã conectati cu acea parte din Dumnezeu, care este adevãratul vostru Eu, si atunci, si numai atunci, totul va sosi la Existentã în fata voastrã.

Channelller: Aisha North
Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius