PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESETuesday, October 1, 2013

Partea 360 – 29 Septembrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 360 – 29 Septembrie, 2013


Asa cum multi dintre voi ati observat, curentele vin din ce în ce mai mult la suprafata multora dintre voi, care vor începe sã asculte soaptele a ceva nou, în toatã aceastã frãmîntare, care se petrece în jurul vostru. Voi vã puteti simti încã putin sub efectul tuturor acestor ajustãri de vibratie intensã, si cu toate acestea, existã de asemenea un alt lucru care începe sã vinã literalmente la suprafatã, pe mãsura ce începeti sã deveniti mai capabili de a deschide ochii si auzurile din nou, dupã o lungã scufundare în aceste ape de schimbare.

Deoarece asta, pentru multi dintre voi a fost un calvar, si nu a fost usor nici mãcar sã fi avut o respiratie, si cu atît mai putin de a se putea centra asupra acestor schimbãri care au loc. Însã acum, cum zgomotele încep sã devinã mai slabe, voi toti veti avea a micã ideie de ceea ce toatã aceastã energie a adus cu ea. Pentru cã, asa cum ne place sã spunem, aceste energii nu vin nici o datã cu mîna goalã, si chiar dacã cu totii v-ati plînge si geme, ele vor extrage din corpul vostru fizic, primele semnale ale acestui „bagaj” pe care îl purtati cu voi, si ceea ce este mult mai interesant pentru noi toti, voi inclusiv, sunt celelalte efecte pe care aceste energii le vor avea asupra voastrã. Nu fãcem toate acestea, pentru ca voi sã vã simtiti rãu în nici un fel, si chiar dacã cîtiva dintre voi se gîndesc cã ne bucurãm de acest disconfort în voi, nu avem nici o plãcere cu toate aceste efecte colaterale pe care aceastã muncã grea o are asupra voastrã. Dimpotrivã, acest lucru este privit ca o consecintã destul de regretabilã, însã inevitabilã de-alungul acestui proces, si ca atare, din nou spunem, chiar dacã ele par a fi mai mult decît puternice uneori, nu va dura mult timp, pînã cînd cu totii veti spune, cã la urma urmei, a meritat.

Si astfel, ne întoarcem la motivul real al acelora care trec prin acest „storcãtor”, ca si cum ar fi. Voi treceti prin ceva care nu este altceva decît un miracol, si asta este un fapt fãrã egal oriunde, si da, vrem sã spunem, oriunde, În Toatã Creatia. Pentru cã ceea ce voi faceti acum, întrece cu mult ceea ce mai nimeni a reusit sã o facã, pentru cã voi transformati literalmente vehiculele voastre fizice într-un tip complect diferit, care va fi capabil sã stea peste decalajul între lumi, într-un mod în care mai nimeni , nici o datã nu a fost capabil sã o facã, si ca atare, veti fi pionierii în toate aspectele cuvîntului.

Stim cã acest lucru nu va fi o noutate pentru multi dintre voi, însã cum ati observat, nouã ne place sã repetãm mesajele noastre în timp. Chiar si asa, ceea ce poate fi noutate pentru toti, este amploarea schimbãrilor pe care le-ati realizat. Multi spun cã voi treceti printr-o metamorfozã a structurii voastre, care încã este bazatã pe carbon, la ceva, care în multe aspecte, poate fi comparat cu o structurã cristalinã, si acest lucru este într-adevãr asa. Dar ceea ce multi au tendinta de a uita, este cã cea mai mare parte a acestui proces, nu este doar despre alterarea proprietãtilor fizice, este de asemenea, despre alterarea altor proprietãti si aspecte, mai putin fizice ale persoanei voastre. Cu alte cuvinte, cînd vorbim despre schimbãri în structura voastrã, de asemenea ne referim la „software”, ca sã spunem asa. Cu alte cuvinte, toate urmele si cãile care erau imprimate în voi, ca o parte naturalã a vietii ca o fiintã umanã, toate aceste rutine vechi si modele care v-au condus spre o anumitã directie. Toate aceste cãi vechi trebuie sã fie sterse si înlocuite, în asa mod, ca literalmente sã vã elibereze de toti inhibitorii vechi, pe care voi toti îi transportati în interiorul vostru, astfel încît sã puteti activa toate celelalte laturi care au fost mentinute latente pentru o lungã perioadã de timp. Este în multe aspecte, ca si cum ati lua un computador si îl demontati în bucãti, scotînd piesele vechi si uzate si instalati unele noi. Si asta este ceea ce facem în colaborare cu voi. Astfel, nu numai cã voi veti primi un nou set de componente de hardware, care vã vor face si mai indestructibili pe mãsurã ce deveniti mai capabili sã rezistati la toate aceste nivele în crestere, de vibratie, voi de asemenea, sunteti creati cu un nou set de proaspete si nealterate programe, pe care le aveti la dispozitia voastrã, pentru ca sã puteti literalmente sã începeti sã vã recreati pe voi însisi, si lumea împrejurul vostru, plecînd de la zero.

Acest lucru sunã prea frumos pentru a fi adevãrat, însã este de fapt ceea ce tot acest proces cauzeazã. Dar, pentru o persoanã dinafarã, aceastã operatie nu va fi vizibilã. Pentru cã voi nu vã veti schimba culoarea, asa cum s-ar pãrea, sau ati cîstiga un membru în plus, sau vã veti schimba aspectul exterior, dar în orice mod, voi veti arãta foarte diferiti. Nu, asta este totul despre aceste schimbãri profunde, schimbãri care vor face o lume de diferentã pentru voi toti, însã pentru un ochi neinstruit, nu este usor de detectat. Însã multi vor pricepe cum aceste schimbãri vor deveni din ce în ce mai evidente, în vietile voastre acum, si dacã vã uitati în oglindã, veti veda ceva uitîndu-se la voi, care nu se gãsea înainte acolo. Veti vedea o adîncime în voi care nu era vizibilã înainte, si în aceastã adîncime, se gãseste promisiunea unui viitor pentru care v-ati sfortat sã-l gãsiti, pentru o lungã perioadã de timp. Si acest viitor este mai aproape de voi toti, pentru munca grea a acestor ultime douã sãptãmîni, si vã invitãm pe toti ca sã vã luati ceva timp, si sã începeti sã vã familiarizati cu el. Deoarece el se gãseste aici, si nu doreste altceva decît sã vã spunã Bunã Ziua tuturor. Deci, ridicati captele voastre obosite, si aruncati o privire, vã garantãm tuturor cã veti vedea cel putin o întrezãrire, dacã veti încerca.

Canal: Aisha North
Translator: FlorikaNo comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius