PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESESaturday, October 26, 2013

Scurt mesaj despre energii – parte 1 – 21 Octombrie, 2013

Scurt mesaj despre energii – parte 1 – 21 Octombrie, 2013


Dorim sã profitãm de aceastã ocazie pentru a aprofunda ceva mai mult asupra energiilor actuale. Asa cum multi dintre voi ati observat deja, acestea nu sunt explozii regulate de energie, mai degrabã, este ca si cum v-ati gãsi desconectati de la toate, ca si cum ati pluti, aproape ca niste astronauti, pierduti în spatiu. V-ati putea simti singuratici acolo afarã, însã aveti încredere în noi cînd spunem cã nu ati fost lãsati acolo o datã pentru întotdeauna, ci mai degrabã, aceasta este o fazã de tranzitie foarte importantã, una care vã va ajuta sã re-intrati în VOI ÎNSISI, mai degrabã decît sã vã despuiascã de toate cele vechi care ar putea încã sã fie interpretate ca vechiul voi.

Pentru cã tot acest vechi proces de desmembrare, a rãmas cu adevãrat înafarã, deoarece toate sau mutat dincolo de pragul de ceea ce a fost, si a început sã tragã cu ochiul peste, si în spatiul nou, denumit “ce va DEVENI”. Însã, între timp, veti fi tratati pentru o cãlãtorie foarte specialã, una care vã va duce tot drumul cãtre viitorul orizont, si, si mai departe. Ne referim, desigur, la acel spatiu interior, sanctuarul, sala sfintitã a fintei voastre, unde voi puteti însfîrsit sã începeti sã descoperiti fiecare detaliu glorios despre voi însisi. Dar, în scopul de a ajunge acolo, trebuie sã îndrãzniti sã întoarceti spatele zgomotului, si tentatiei de a circula liber. Si exact, ce vrem sã spunem cu asta ? Pur si simplu faptul cã orice perturbare, poate fi prea mult pentru unii dintre voi în acest stadiu, si astfel, ascultati vocea care spune, continuati a fi, si FITI constienti, si apropiati-vã de acel real care sunteti cu adevãrat. Si astfel, ceea ce veti gãsi în întuneric, uterul linistit al TÃU (tu propriu- cel adevãrat), va fi mai mult decît meritã aceastã cãlãtorie solitarã, în necunoscut.
Dragi prieteni !

Am gustat prima micã aromã a iernii în aceastã dimineatã, cînd Mama Naturã a fost ca un ecou al lui CC si mi-ar fi spus “ du-te în interiorul tãu”. Am avut mult sentimentul de a mã gãsi încã în vid, însã chiar dacã pare a fi ca acest “ întunecat, linistit pîntec”, de asemenea m-am simtit pe mine proprie ca fiind propulsatã înainte cu o vitezã aproape imposibilã. Atît de multe se petrec, cã nu pot nici mãcar sã încerc sã le descriu, pentru cã este ca si cum ar avea loc în atîtea nivele, în acelasi timp. Mã simt pe mine însãmi ajungînd, pentru a încerca sã mã prind de asta, însã pe moment, tot ceea ce pot face este de A FI, în timp ce, în acelasi timp, stiu cã SOSESC. Asa cum CC,ii spun, acest lucru este o cãlãtorie foarte solitarã în acest moment, dar este de asmenea, una pe care o facem împreunã. Asa cã sosesc si vã îmbrãtisez pe toti, asa cum noi vom continua sã cãlãtorim în afara granitelor.

Multã dragoste din partea mea, Aisha.Translator: Florika
No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius