PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESESaturday, October 26, 2013

Mesaj special referitor pentru a sasea Întîlnire în jurul Lacului – 06 Octombrie, 2013

Mesaj special referitor pentru a sasea Întîlnire în jurul Lacului – 06 Octombrie, 2013


Dragi prieteni !

Asa cum stiti în aceastã searã la 21:00 ora Oslo, vom avea sixth Gathering around the Pond. a sasea reuniune a noastrã în jurul Lacului. CC,ii mi-au cerut sã împãrtãsesc aceste informatii aditionale despre acest lucru, cu voi, asa cum urmeazã: 


Dupã cum ati observat deja, aceste cuvinte vin însotite de emisii energetice destul de intense, si pe bunã dreptate, începem deja sã vã pregãtim, pentru evenimentul din seara aceasta, prin aceastã misiune care poartã numele de Adunãri (Întîlniri). Aceste evenimente sunt de o importantã majorã, nu numai pentru persoanele implicate, însã de asemenea despre acest plan întreg, pe care îl utilizãm pentru a împãrtãsi aceastã cantitate masivã de informatii energetice, în timp ce sunteti cu totii conectati la aceastã retea de gînduri si proiectii. Pentru cã asta este cu adevãrat de o asemenea magnitudine, cã poate fi foarte difícil de înteles de mintea omeneascã, însã dacã o vedem din punctul nostru de vedere, acestea servesc cu adevãrat evenimentele în tot felul de moduri si cãi. Pentru cã, voi puteti acum sã folositi aceastã interfatã a acestui domeniu vibrational, chiar mai mult decît ceea ce existã în domeniul umanitãtii.


Pentru moment, acest retea vastã de curent electromagnetic pe care ati reusit sã-l ancorati prin propriul vostru domeniu personal în ecuatie, acest domeniu al posibilitãtilor, este conectat într-un mod foarte puternic cu acesta exterior, domeniul energetic primordial de la Sursã, care este dincolo de, si mai presus de, orice asa numitã fiintã omeneascã normalã. Si astfel, ceea ce ati fãcut, este cã, ati construit literalmente puntea între cele douã pãrti, asa cum ati început sã faceti un întreg set de tesãturã conectivã, dacã doriti, între aceste douã dimensiuni. Deci sunteti costructori de poduri, acei care folosesc vehiculul lor fizic ca masini de constructie, vehicule care transportã si conecteazã numeroasele filamente de tesut informational, de la, si cãtre, ca niste albine ocupate, sau mai degrabã niste furnici de tesut. Ridicînd firul de la un capãt si trãgîndu-l tot drumul în cealaltã parte, pentru a-l conecta acolo, si sã înceapã sã se reîntoarcã înapoi, si sã transporte alt filament la acest web, astfel tesut, si sã-l stabileascã în loc, ceea ce face ca tot setul sã înceapã a fi o muncã serioasã, si anume sã fie gata pentru a începe , pentru a crea.


Cãci asta nu este nimic altceva decît un vehicul care vã permite sã atingeti un vast domeniu de posibilitãti care vã asteaptã în cealaltã parte. Si pentru a face acest lucru, puteti sã începeti prin a lua prima voastrã înghititurã din acest ocean, si sã folositi aceastã sustinere pe care o veti gãsi acolo, pentru a începe un nou proces întreg de creatie, astfel încît sã îl puneti în miscare, pentru a naste, la ceea care multi se referã ca un vid, si care va începe sã existe. Pentru cã voi sunteti o flacãrã într-o camerã întunecatã, voi conjurati viitorul sã ia fiintã într-un spatiu aparent gol. Pentru cã ceea ce voi faceti, este de a stabili viata într-un domeniu care doarme si va deveni, un spatiu cu vaste posibilitãti, toate în asteptare de a fi coagulate în ceva. Ceva tangibil, ceva vibrant, ceva care este viu, pentru cã a fost infuzat cu constiinta voastrã. Asta poate suna foarte confuz, dar despre toate acestea este cu adevãrat vorba. Deci, în aceastã searã, asezati-vã pentru a începe sã iesiti în acest ocean cu adevãrat pentru prima voastrã datã, si veti fi capabili sã ridicati aceastã apã cãtre gura voastrã, si sã luati primul gust tentant din ea. Pentru cã aceastã mare, aceastã sursã nesfîrsitã de viatã, va fi capabilã sã vã elibereze, permitîndu-vã sã intrati în fiintã, prin adãugarea constiintei voastre, la acest potential. Si astfel, veti face ca totul sã înceapã sã se coaguleze, în ceea ce ati asteptat aparent pentru întotdeauna, sunteti pe cale de a face ca visele voastre sã devinã realitate, pas cu pas, bucatã cu bucatã, prin trecerea prin vad cu încredere, în aceastã vastã mare de posibilitãti energetice, cu inima larg deschisã si nelimitate limite de perceptie.”

Astept cu nerãbdare sã mã conectez cu voi toti mai tîrziu, astãzi!

Multã dragoste si bucurie din partea mea, Aisha


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius