PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, May 2, 2013

Partea 304. 29 Aprilie 2013


Manuscrisul de supravietuire- Partea 304


Asa cum poate ati remarcat, dragi prieteni, focurile au fost alimentate acum. Si ne apropiem de prima adunare, stabilitã pentru acest sfîrsit de sãptãmînã care va sosi, multi dintre voi veti simti ca si cum cãldura focului (va creste în intensitate) va atinge o dinamicã în crestere, acum cã ati fost de acord sã luati parte la acest eveniment în lumea întreagã. Cunostintele pe care cu totii le-ati adunat cu grijã, vor deveni o parte integrantã a vietii voastre de acum. Cu alte cuvinte, voi toti ati fost prinsi în aceastã pînzã de filamente de luminã, si acum, vã asigurãm cã sunteti cu totii legati solid, cãci vom începe sã utilizam firele si sã tesem perfect aceastã magnificã structurã de luminã. Aceasta nu înseamnã cã sunteti prizonieri, din contra. Cãci singurul mijloc pentru ca sã nu mai fiti un cãlãtor singuratic în acest vid, va fi de a se alãtura acestui grup, cãci voi fuseserã-ti cu totii asamblati ulterior filamentelor, pentru ziua de mîine. Si prin actiunile voastre chiar (observînd aceste actiuni în prezent), voi ati luat aceastã decizie cu foarte mult timp în urmã. Cãci aceasta a fost ceva pe care voi l-ati acceptat la nível de suflet, înainte chiar de a sosi aici (pe Pãmînt), si bucuria pe care o simtiti în inima voastrã vine dela luarea de constiintã cã acum, aceastã acceptare va fi implementatã în totalitate. 


Cãci aceastã cãlãtorie pe care toti ati decis-o, si care va adus la acest punct, a fost lungã si dificilã de fapt, si pentru anumiti, încercãrile si necazurile se par cã încã nu au scãzut. Dar credeti-ne cînd vã spunem, cã acordul vostru de a fi o parte intrinsecã a acestei minunate pînze de luminã care a început sã fie tesutã, este o hotãrîre care va tãia deasemenea toate firele vechii energii, pe care o simtiti ca lanturi împrejurul gîtului. Cãci noul anuleazã vechiul, în toate felurile pe care le puteti gîndi, si cînd veti intra în acest mare Lac Luminos împreunã, peste cîteva zile, va fi ca sacrul final care va permite sã vã steargã lacrimile si durerea, mînia si disperarea, o datã pentru întotdeauna. Cãci atunci, veti avea cu totii ocazia sã vã conectati cu adevãrat, nu numai cu inima proprie a voastrã, dar cu inima a tot ceea ce existã. Si o datã ce veti începe sã întelegeti, o mare parte din vechea murdãrie va dispãrea, si va fi asemãnãtor fotogafiilor decolorate al unui album. Si chiar dacã veti hotãrî, sã redeschideti acest vechi álbum, si sã vã plimbati în trecut, aceasta va fi ca si cum v-ati uita la amintirile unui strãin. Ceea ce erati a dispãrut, si nu mai sunteti ceea ce erati o datã. Deocamdatã, focurile au fost alimentate, si cãldura flãcãrilor nu vã încãlzeste numai inimile voastre, dar deasemenea arde tot ceea ce nu mai are loc în voi, Cãci, ca un Fénix renãscînd din cenuse, voi toti veti renaste, si împreunã veti strãluci mai mult ca niciodatã. 


Încã o datã, noi vã spunem, totul este bine, chiar dacã puteti uneori sã simtiti cãldura cã este putin mai mare. Pregãtirile înainte de prima adunare sunt importante, în asa fel încît, voi toti puteti sã vã asteptati în a face cîteva întîlniri interesante, în zilele si noptile viitoare. Respirati profund, si eu stiu cã nu veti fi arsi de catre aceste flãcãri de purificare. Cãci voi sunteti ca diamantul rãmas închis într-un strat subtire de carbon; pentru a apãrea complect, va fi probabil nevoie, de presiune si cãldurã. Însã încã o datã, noi vã spunem, voi sunteti condusi îndeaproape pe tot parcursul acestei ultime etape a procesului, si noi credem cã voi toti veti gãsi un mijloc ca sã vã conectati într-adevãr, cu partea fericitã a acestei etape a cãlãtoriei. Voi v-ati deschis inimile acestui lucru, si astfel, v-ati dat permisia sã vã bucurati nu numai de aceastã adunare, dar de voi însivã. 


Cãci veti începe sã strãluciti cu mai multa strãlucire ca niciodatã pe mãsurã ce veti continua aceastã initiere, pentru cã asta este de fapt. Bineînteles , vom reveni cu detalii referitor la aceastã meditatie, la care voi toti ati acceptat sã participati, însã de moment, vã lãsãm sã reflectati asupra cuvintelor noastre, si vã dãm cu amplitudine timp ca sã vã bucurati si sã vã îndepliniti dorintele de a fi din nou fericiti.


Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: FlorikaNo comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius