PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Monday, May 27, 2013

Partea 314 . 24 Mai 2013



Manuscrisul de supravietuire- Partea 314 . 24 Mai 2013


Timpul de schimbare a început  de mult timp, dar acum este ca si cum ati putea simti o gurã de aer proaspãt care soseste, deoarece corpurile voastre fizice si mentale se pot simti mai rãu decît epuizate din cauza la atîta folosire. Într-adevãr mult sa schimbat, dar mai existã niste buzunare de rezistentã în interior, în timp ce toatã lumea trece prin aceastã ultimã urcare spre obiectivul final, pe care l-ati cãutat timp de mai mult de o viatã întreagã. Amintit-vã, aceastã cãutare de libertate a început, cu mult timp în urmã. Aceasta a fost o cãlãtorie care sa întins pe mai mult decît o viatã, chiar dacã nu ati fost constienti de acest lucru; în cea mai mare parte a acestor vieti, ati simtit aproape întotdeauna, o dorintã pentru aceastã zi.


Vedeti, sãmînta a fost adormitã, si timp de mai multe generatii nu a stat complect tãcutã, si vocea ei slabã a fost perceputã în toate modurile. Unele dintre actiunile întreprinse de omenire au fost reglementate de vocea aceea micã, chiar dacã pãreau “ bune “ sau “ rele “; pentrucã vocea aceea micã , a fost în multe feluri ca um grãunte de nisip care vã  provoca o mîncãrime înãuntrul vostru. A existat întotdeauna “ ceva “ acolo, indefinibil, care a împins mereu Omenirea înainte. Clar cã drumul ales  “ pentru a merge înainte “, nu a adus întotdeauna bucurie si fericire. De fapt ati fost efectiv asaltati de cãtre alte forte, astfel încît cãutarea voastrã pentru a gãsi un loc adecvat care sã facã sã tacã aceastã necesitate interioarã va adus la un limb (peninsulã). Dar acum, Umanitatea a gãsit în sfîrsit, o modalitate de a interpreta chemarea acestei voci, asa cum a fost initial destinatã sã fie. Si intentia originalã era aceasta, si doar aceasta – sã fie ca un far de luminã, care sã vã conducã pe toti pentru a recupera gloria veche în toate intentiile si scopurile.

Pentru unii aceastã micã você interioarã, încã se comportã ca ceva enervant, care nu le lasã altã alegere, decît sã rãmînã frustrati si disperati. Cãci au renuntat de mult timp într-adevãr sã o asculte, si sã rãspundã la chemarea ei. De fapt, privesc la ea, ca si cum nu ar fi altceva decît o ciumã enervantã, care zumzãie neîncetat în jurul vostru. Si se bat si se sustrag, si încearcã toate lucrurile pentru a eradica aceastã você, dar fãrã rezultat. Dar într-o zi, cineva ca voi soseste. Cineva care a avut timp sã se aseze în liniste si sã încerce sã asculte ceea ce aceastã micã você îi spunea. Si voi ati vãzut adevãrul în acest mesaj de schimbare. Pentru cã nu este un grãunte de nisip care-ti roade sufletul. Este o perlã strãlucitoare si iridiscentã, de o asemenea frumusete cã-ti taie respiratia, cînd o vedeti în sfîrsit iesind din straturile profunde ale interiorului.

Cãci cu totii ati vãzul frumusetea acestei perle, aceastã sãmîntã interioarã de cunoastere, care a stat adormitã acolo, asteptînd lumina pentru a începe sã germineze si sã creascã. Si acum, aceastã sãmîntã, aceastã perlã din interior, nu numai a început sã germineze, a început sã crescã în asa fel, cã implicã mult din voi, în frunzele sale luxuriante si radiante de fericire si bucurie. Într- adevãr voi simtiti încã furtunile devastatoare, care uneori vã ating greu, dar cînd se calmeazã, puteti sã vã bucurati din fericirea care este noua voastrã locuintã de luminã si iubire, care se întinde, creste si acoperã din ce în ce mai mult. Nu numai pe voi, dar tot ce vã înconjoarã. Si atunci cînd unul dintre voi, care i-a permis acestei seminte interioare sã rãsãreascã si sã înfloreascã, gãseste unul care poartã încã în interiorul sãu acest bob mic adormit, lumina si energia care o reflectã, va chema de asemenea aceastã sãmîntã ascunsã în interior. Si cînd vibratia voastrã intrã în contact cu aceastã sãmîntã încã adormitã, o trezeste literalmente si dã semnalul cã acum conditiile pentru crestere sunt mai favorabile decît anterior.

Si atunci începe magia. Pentru cã sunt acei care sunt mai iritabili, deoarece sãmînta începe sã-si facã mai bine auzitã vocea, si de fiecare datã mai mult. Dar sunt multi altii care, în sfîrsit, încep sã urmeze aceastã chemare si sã o audã, într-un fel, care de asemenea vor permite ca aceastã germinare interioarã sã se întîmple. Si atunci veti vedea aceste grãdini interioare începînd sã aparã în jurul vostru. Unele sunt vibrante si exuberante încã dela rãsãrire, în timp ce altele sunt mult mai înclinate sã rãmînã mai aproape de umbrã, si au nevoie de un tratament suplimentar, pentru a atinge o luminã si crestere viguroasã.

Prin urmare, într-un sens toti sunteti grãdinari, nu numai pentru a mentine cresterea voastrã sãnãtoasã si viguroasã, dar de asemenea, pentru a ajuta pe altii sã-si cultive grãdinile interioare. Pentru fiecare grãdinã sãnãtoasã care existã, multe altele vor fi inspirate si, într-adevãr stimulate, observînd doar cresterea voastrã. Cãci asa cum spusesem anterior, nu mai sunteti invizibili, pentru cã purtati cu voi semnele acestei vitalitãti nou gãsitã, oriunde veti merge. Desigur, ca urmare a acestor izbucniri de crestere, uneori vã veti simti mai putin vitali, dar asta este de asteptat. Si amintiti-vã cã acestã aparentã lipsã de vitalitate si toropealã, pe care o experimentati, nu este din cauza lipsei de energie, departe de asta. Este doar un semn de cã un super-impuls sa petrecut, si astfel corpurile voastre fizice au nevoie de ceva timp pentru a le aranja pe toate. Dar, dragilor, toti sunteti în crestere, si deveniti aceste paradise minunate si exuberante, care vor ajuta sã hrãniti Humanitatea si , înr-adevãr toatã aceastã planetã pentru întotdeauna. Deci, amintiti-vã sã vã odihniti la umbra frumusetii voastre, si încercati sã nu vã simtiti prea abãtuti, în zilele în care de asemenea sunteti atinsi. Pentru cã ati trecut deja etapa de dezvoltare, cînd erati mai vulnerabili, deci, nu exista nici o oprire pentru voi. Vã salutãm pe toti în aceastã zi minunatã, pentru cã vã vedem pe toti în picioare, srtrãlucind în luminã, pregãtindu-se pentru a înainta, cu toatã magia pe care o purtati în interiorul vostru.oooooo

Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius