PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEMonday, May 6, 2013

partea 306 . Mai 3, 2013 + Un mesaj referitor la reuniunea din 5 mai 2013


Manuscrisul de Supravietuire - partea 306 . Mai 3, 2013.


Asa cum probabil ati remarcat, energiile care vin pot fi clasificate în diferite moduri, si motivul este foarte simplu. Unul din straturile acestei enorme pînze energetice este o parte din pînza aceea care ne înconjoarã, si ne uneste cu tot ceea ce existã. Si aceastã retea infinitã, numind-o astfel, este partea energeticã a acestei pînze pe care am tesut-o împreunã, si multi dintre voi au trãit-o deja ca un fluviu de luminã, Ea este în mai multe aspecte ca o energie calmã si aurie, care vã va usura si elibera de o mare parte din stresu-l energetic pe care l-ati cunoscut în aceste ultime timpuri. Aceste fire ale tesãturii binecuvîntate de fericire este ceva care va deveni mult mai important, pe mãsurã ce se apropie ziua marii adunãri, si vã invitãm pe toti sã luati o mica inghititurã de cîte ori aveti nevoie.


Cãci voi cu totii sunteti conectati la ea, în anumite privinte, si procesul care va fi finalizat duminica aceasta, este actul combinãrii pentru a vã lega pe toti mai strîns împreunã cu firele complexe al acestor filamente de luminã. Vom vorbi despre aceasta într-o nota viitoare, însã acum, sã fiti constienti de prezenta mult mai importantã a altor straturi energetice în care înotati în acets moment. Cãci asa cum vã spusesem, acestã sãptãmînã care a precedat aceastã adunare energeticã este în mai multe privinte o provocare pentru multi dintre voi. Butoane au fost, si vor fi rãsucite în acest domeniu, este ultimul efort pentru a vã elibera complect de ultimele resturi ale vechii murdãrii care poate încã sã se agate cu încãpãtînare, si sã împiedice astfel lumina sufletului vostru sã strãluceascã ca un diamant pretios.
Cãci cu totii vã gãsiti în mijlocul acestui proces, însã mai pot exista cîteva ghemulete de praf si de murdãrie, nu prea perfect curãtate. Din aceastã cauzã, intensitatea acestei curãtãri poate fi cîteodatã mai asprã. Dar vã rugãm, nu interpretati aceasta ca un fel de pedeapsã, sau mustrare, cãci nu este aceasta. Este doar un fel de a vã asigura, cã veti strãluci în întregime, fãrã sã fiti incomodati de vechiul praf, care sa strîns în vreun colt oarecare al creatiei. Nu meritati altceva decît sã fiti luminosi si mãreti, ca jaloanele care sunteti cu adevãrat, în momentul în care ne gãsim la o distantã de cîteva zile pentru a ne reculege si a lua legãtura.
Încã o datã vã spunem cã totul este bine, si sunteti bine, si pe mîini bune. Cãci sunteti în curs de pregãtire cu totii, pentru ca sã vã prezentati în minunatele voastre haine, si veti fi si mai bine cînd va suna ora festivitãtii. Cãci voi toti sunteti demni de acest tratament special, sau poate sã spunem mai bine VIP (persoane foarte importante), cãci ati luat asupra voastrã sarcina de vã înãlta, nu numai voi, dar deasemenea, tot colectivul profitã de aceastã lungã actiune de iluminare, si voi meritati cu totii sã strãluciti în toate felurile si manierele. Deci vã rugãm, nu uitati sã respirati, cînd una din bombele de curãtare intensã vã va lovi, stiti cã toate acestea sunt un avantaj pentru voi, chiar dacã simtiti cîteodatã, ca si cum cineva ar dori sã vã opreascã. Nu este cazul, de fapt, ele au fost concepute special, pentru a degaja calea înaintea voastrã. Deci, concentrati-vã, si conectati-vã, vã rugãm nu uitati sã cãutati partea din voi despre care vorbissem mai devreme. Cãci acestã pînzã de fericire a fost tesutã împrejurul vostru, si noi vã încurajãm sã vã simtiti liberi si sã vã lãsati purtati de cãtre ea de cîte ori o doriti, pentru a gãsi mîngîierea si compania pe care cu adevãrat o meritati.


Un mesaj referitor la reuniunea din 5 mai 2013


Dragi prieteni!Astãzi devreme, am postat un scurt comentariu despre felul în care simteam nevoia sã mã reculeg, si sã încerc sã integrez tot ceea ce sa petrecut în cursul ultimelor 24 de ore, însã Însotitorii Constanti (pe care îi canalizez) sau gîndit altfel…. Ei într-adevãr au subliniat sã iau loc, si sã scriu acest mesaj, si sã-l împãrtãsesc imediat ce va fi posibil, cu voi. Dintr-un motiv oarecare, ei nu doresc ca sã fie înscris ca o parte a manuscrisului, dar ca sã fie afisat, ca un mesaj separat ; acesta este mesajul.

 " Dragi prieteni, famile iubitã, cãci cu adevãrat, asta sunteti. Dupã aceastã reconectare intensã de ieri, noi am simtit cã multi dintre voi, pot cu adevãrat sã simtã adevãrul pentru prima oarã. Noi stim cã ati asteptat mult timp pentru aceasta, dar însfîrsit, putem sã spunem, stiind cã inimile voastre sunt însfîrsit capabile sã se bucure de aceste cuvinte : <<Bineveniti acasã, îngeri iubiti ai luminii, cãci nu sunteti numai îngeri ai regatelor de unde veniti, dar vois stiti deasemenea cã sunteti acelasi lucru pe aceastã planetã. Voi singuri ati vãzut splendoarea voastrã, asa cum noi vã vedem, cînd vã privim cu drag. Vã multumim tuturor cã v-ati deschis inimile acestui adevãr, cãci pentru multi, portile fuseserã închise si sigilate într-un mod care face sã fie dificil sã te gîndesti, cã ar fi putut vreodatã sã fie deschise din nou. Însã în noaptea trecutã ele au fãcut-o, portile nu sau deschis numai, ele au iesit literalmente din balamalele lor, si nu vor mai putea fi închise niciodatã.

Cãci o datã cã ati lãsat lumina sã vã atingã inima, si cã vã iubiti acum, ea nu va mai putea niciodatã sã plece. Încã o datã, vã multumim fiecãruia, pentru curajul vostru, întelepciunea voastrã, fumusetea voastrã si lumina voastrã infinitã. Mergem cu totii în splendoare acum, dragi prieteni, splendoarea pe care ati cîstigat-o cu fiecare lacrimã, fiecare durere a separãrii, toate durerile care v-au atins pe timpul acestei sederi terestre. Stiti acum cã v-ati trezit complect din somnul profund în care erati scufundati, si cu voi Mama Pãmînt s-a trezit deasemenea. Deci, azi, odihniti-vã scumpilor, cãci astãzi puteti sã vã simtiti putin cam confuzi, dupã aceastã trezire energeticã si acestã renastere. Da ! sunteti noi nãscuti din nou, într-un corp mai degrabã zdrobit în anumite momente, dar este un corp care a fost complect reprogramat, într-un mod de care veti profita nu numai voi, das deasemenea Mama voastrã binevoitoare. Cãci planeta pe care cãlcati acum, va fi hrãnitã cu fiecare pas pe care îl veti face, de-alungul vinelor voastre curge elementul vital de care ea are nevoie, pentru a putea sã loveascã din nou cu forta cu care o fãcea înainte.

 Deci, fiti calmi, si dati-vã timpul de care aveti nevoie, pentru a consolida pe deplin noua voastrã  încãltãminte. Ea va pãrea prea mare pentru voi în acest moment, dar sã nu vã îndoiti de capacitatea voastrã de a o umple. Cãci veti merge cu mai multã prezentã pe acest pãmînt începînd de acum, si multi vor începe sã mergã pe urmele voastre. Pentrucã vor fi atrasi cãtre voi, de cãtre aceastã  nouã energie care se exprimã prin voi, si prin acest mijloc, exodul vechii densitãti va putea începe cu adevãrat. Voi însivã ati sters vechea murdãrie, si acum, a sosit momentul sã exprimati un nou punct de vedere, si sã creati un traseu care va strãluci pentru toate persoanele doritoare de a face acelasi lucru. Încã o datã, vã multumim tuturor pentru ceea ce sunteti, si ceea ce ati devenit. Cãci acum cu adevãrat sunteti voi însivã, în toate nuantele si toate aspectele, si vã salutãm ca egali (ai nostri). Este într-adevãr ceva care ati fost mereu, însã acum, voi ati început însfîrsit sã vedeti în voi însivã, ceea ce ne bucurã în cea mai mare mãsurã. Multumesc, este totul penttru astãzi, dar vom reveni pe mãsurã ce zilele vor trece, si luminile încep sã strãluceascã încã mai tare. Multumesc, plecãm. "

Cu multã iubire, bucurie si recunostintã din partea mea, Aisha

(Si acum, voi face o micã pauzã…. : -))Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius