PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, May 22, 2013

Partea 312 . 20 Mai 2013


Manuscrisul de supravietuire- Partea 312 . 20 Mai 2013


Mareea sa schimbat pentru multi, cãci unul cîte unul, ati renuntat la cãtusele care vã tineau legati strîns de vechiul vostru Eu. Si cum puteti vedea voi singuri, imediat ce ati putut lãsa sã plece aceastã specie de cleste pe care l-ati avut asupra voastrã, va fi ca si cum picioarele voastre deabea ating podeaua. Deveniti atît de plini de Luminã, cã este ca si cum ati pluti cu o purã usurintã a Fiintei.

Suntem constienti, cã pentru cîtiva, nimic nu poate fi mai îndepãrtat decît aceastã imagine de a pluti, trecînd prin orice obstacol, care sã se interpunã în fata lor. În loc de asta, se vor simti ca si cum s-ar lovi cu capul de un perete de cãrãmizi. Prin urmare ceea ce spunem acuma, este doar sã vã încurajãm sã continuati, pentru cã în orice moment, foarte în curînd, de asemenea veti simti ca si cum acest perete se va desface în praf si va dispãrea, si veti fi capabili iarãsi, sã respirati liber. Ascultãm întrebarea voastrã: Si cum vom atinge aceastã libertate ? Bine, numai voi veti sti rãspunsul. Cãci sunteti voi, si doar voi, acei care vor putea sã discerneti lacãtul care vã conecteazã cu trecutul vechi si dens, unde ati fost tîrîti atîta timp. Lumina este aici, pentru a vã ajuta sã vedeti mai bine, dar Lumina nu poate sã vã spunã ce trebuie sã faceti, sau chiar, ce trebuie sã vedeti. Pentru cã sunteti voi, si doar voi, acei care sunt capabili sã înteleagã semnalele si solutiile nu asa de discrete care sosesc pe drumul vostru, si care vã indicã directia corectã. Însã rãmîne la alegerea voastrã sã vã deschideti la ceea ce vedeti, si sã actuati de acord.


Prin urmare, în aceastã situatie rãmîneti singuri, însã nu fãrã de sprijin. Cãci aveti o oaste îtreagã în spatele vostru, pe care o puteti chema, si la care sã cereti ajutor. Multi sunt de o naturã de purã energie si, asa cum spusesem mai înainte, niciodatã puterea Luminii fusese asa de capabilã sã vã ajute sã dãrîmati bariera finalã, ca acum. Dar acum, de asemenea ati dobîndit o oaste de suflete de pe Pãmînt, ca toti acesti colegi si colege, cu care v-ati legat prin intermediul acestor mesaje. Toti parcurg cãile lor individuale, dar acum, de asemenea au învãtat lectia de a conecta Lumina voastrã în asa mod, cã ea ajutã pe toti sã strãluceascã cu mai multã fortã.

Stim cã nu este o noutate pentru nici unul dintre voi, dar meritã sã repetãm iarãsi: nu fãceti greseala - ca sã vã ascundeti ca un animal rãnit, cind veti simti fulgerele furtunii rupîndu-vã pe dinãuntru, dar iesiti afarã si cereti ajutor acelor care stau lîngã voi si vã sînt dragi. Pentru cã toti au nevoie sã se conecteze, si aceasta este unica manierã de a obtine asta. Însã repetãm din nou, alegeti felul vostru de a se conecta, pentru cã poate sosi sub toate formele si modurile. Contact personal, împãrtãsiri de cuvinte, tact, sau doar energie, veti gãsi cu totii un mod care vã va ajuta sã vedeti lucrurile sub o luminã mai bunã si, în adevãr, sã faceti acest perete sã devinã mai penetrabil. Pentru cã, dacã veti umbla singuri, veti face doar ca acest perete sã parã a fi aproape antiglont (tip bunker), si instinctul vostru de a se ascunde cu rusine si umilintã, va face(acest perete) sã parã a fi  mai greu de dãrîmat. Deci, deschideti-vã complect ( asa cum florile î-si deschid petalele la razele soarelui), si veti simti nu numai Lumina care vine de sus, dar de asemenea Lumina fiecãrui suflet care este lîngã voi, cãci va curge prin voi si vã va da fortã. În acest fel, vã veti ajuta unii pe altii. Cãci se petrece exact ca în Lac. Cu cît  mai mult împãrtãsiti, energia voastrã individualã, cu atît mai mult veti  primi de la Izvor. Deci, dati cît mai mult puteti, dar de asemenea este foarte important, sã primiti tot ce puteti, cãci în acest mod, mentineti în circulatie energia care va creste, si se va mãri , în cea mai bunã manierã.


Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius