PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, May 16, 2013

partea 310 . Mai 15, 2013.


Manuscrisul de Supravietuire - partea 310 . Mai 15, 2013.


Cum valurile proiectiei initiale, ale acestui frumos lac de luminã pe care l-ati creat,  au început sã pãleascã, vor fi numerosi acei, care vã veti simti într-un loc cam diferit, sau mai degrabã, o stare diferitã de aceea de înainte. Cãci, voi v-ati deschis cu iubire la aceastã retea energeticã, care a fost creatã, începînd cu suvitele voastre de luminã, si lãsînd sã cadã barierele care erau protectia sanctuarului vostru intim, de atîta timp. Fãcînd aceasta, i-ati permis luminii sã vã atingã inima, si pentru multi, aceasta va avea de fapt, consecinte pe o mare întindere.


Cãci trebuie sã stiti cã, dupã atîtia ani, v-ati petrecut viata, dacã nu mai mult; în spatele barierelor ascunse pe care le construise-ti, în jurul sufletului vostru. Aceste obstacole, se gãseau acolo pentru a vã apãra de atît de multe moduri, dar cu trecerea timpului, aceste bariere, au devenit un obstacol al propriei  voastre eliberãri. Vedeti, EGO-ul vostru a ridicat obstacolele, si cum EGO-ul se retrage, el nu are intentia de a-si mentine Status Quo al lui. Deci, în acest proces de trezire, voi ati ros în asa fel, atît de multe lucruri care vã împiedicau sã ajungeti la libertatea voastrã, si cînd în sfîrsit ati crezut cã ati terminat, aceste strãluciri al undelor luminoase pãtrunzînd prin voi în urma acestei reconexiuni, au fãcut sã cadã literalmente, ultima frontierã de protectie pe care voi v-ati impus-o. Pentru cîtiva, era vorba de un eveniment minor, însã pentru altii, era un soc pentru sistem.
Deci, bãnuim cã aceastã ultimã sãptãmînã, a fost bogatã în evenimente pentru multi. Au existat strigãte de bucurie, dar si lacrimi de disperare. Cãci nimic nu va rãmîne intact acum cã aceste vechi bariere au fost dãrîmate o datã pentru întotdeauna. Însã încã o datã (vã amintim), depinde de fiecare (el sau ea) dintre voi, de cum reactionati la ceea ce veti vedea cã va fi expus la aceastã luminã. Cãci ea se gãseste acolo, si voi nu puteti face altceva, decît sã o vedeti. Si puteti sã alegeti sã îmbrãtisati acest adevãr(-uri), sau puteti sã alegeti sã vã îndepãrtati. Are foarte putinã importantã ceea ce veti alege, hotãrîrea ; rãmîne mereu a voastrã, si numai a voastrã, si aceasta va fi pentru întotdeauna. Amintiti-vã, are putinã importantã ceea ce veti alege sã faceti, însã niciodatã nu ati avut atîta luminã la dispozitia voastrã, pentru a vã ajuta sã vedeti în interiorul vostru, si sã parcurgeti, de asemenea adevãrurile care vi se oferã.
Deci, alegeti bine, si sã stiti cã aceastã luminã vi se va putea pãrea penibilã în multe privinte, dar este de asemenea o luminã de vindecare. Sã stiti cã de aceastã datã, ea poate vindeca ultimele cicatrice, pe care le puteti avea de vindecat în voi. Dar numai dacã, îi veti permite sã o facã.

Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius