PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, May 2, 2013

Partea 305. 01 Mai, 2013


Manuscrisul de supravietuire- Partea 305


Timpul reuniunii voastre se apropie cu pasi mari, si energiile pe care cu totii le-ati adus pe aceastã planetã prin intermediul vaselor (corpurilor) voastre fizice, încep deja sã-si declare prezenta în voi. Voi toti ati simtit aceasta într-un anumit fel în ultimele zile, si va începe sã se intensifice din ce în ce mai mult, pe mãsurã ce marea zi se apropie. Asa cum vã spusesem, este ceva care în mai multe privinte va fi punctul culminant de ceva care a fost însãmîntat de foarte mult timp. Voi ati fost ancorele de luminã de atît de mult timp, si energiile pe care le-ati atras în suvitele de luminã, sunt deja aici si acum tesãtura este în plin avînt. Nu va fi nici-o surprizã pentru niciunul dintre voi, cãci voi ati simtit deja conexiunea voastrã cu aceastã frumoasã retea de Luminã, si ea va fi însotitã în spatele ecranelor – asa zis. Însã acum, totul va începe sã se accelereze, si noi vom aduna toate firele si continua acest proces complex de conexiune si interconexiune, si va fi ca si cum portale – unul dupã altul , se vor deschide, si vã veti simti mergînd înspre luminã si sfîrsitul acestei cãlãtorii. 


Acum, perspectivele încep cu adevãrat sã se desfãsoare în nenumãrate feluri, dar dacã nu ati simtit toate acestea pînã în prezent, a fost pentru cã v-ati uitat prea mult în jos(înspre picioarele voastre), încercînd sã vedeti pe care parte veti cãdea. Si nu este de mirare, cãci se aseamãnã putin, ca atunci cînd înveti sã mergi, sau sã mergi cu bicicleta. Stim cu totii, cã pentru a ne gãsi echilibrul, este preferabil sã-ti concentrezi privirea la un punct la o distantã oarecare, si sã încerci sã eviti sã te uiti în jos. Veti simti atunci cã acesta este cel mai bum lucru pe care trebuie sã-l faceti, pentru ca sã vã asigurati cã nimic nu va putea sã vã destabilizeze, dar, de fapt, rezultatul global este mai bine vizionat, dacã vã ridicati privirea si fixati orizontul. În acest fel, nu numai echilibrul vostru va fi ameliorat, dar veti fi in mod egal în mãsurã sã vedeti mai bine pînã unde puteti merge cu adevãrat.


Totul este de fapt în plinã expansiune si cu un ritm rapid acum, si dacã nu veti deveni constienti în prezent de aceasta, va fi o ocazie pierdutã pentru propria voastrã crestere. Deci lãsati la o parte nevoia de a vã privi mereu, si deschideti-vã în a descoperi noile orizonturi impresionante. Cãci ele sau schimbat atîta în cursul acestor ultime zile, noi vã garantãm cã vi se va tãia respiratia dacã ati reusi sã întelegeti toate acestea. Cãci nu vã mai gãsiti în interiorul acelui tunel întunecat si sumbru de odinioarã. Ati iesi de cealaltã parte, si acolo, peisajele sunt de tãiat respiratia. Deci umpleti-vã plãmînii cu acest aer proaspãt al libertãtii, si lãsati sã cînte inimile voastre, ária cestei noi melodii a lumii care vã înconjoarã. Cãci nu este decît începutul, scumpilor, nu este decît o primã întrevedere de ceea ce vã este rezervat, si aceastã cãlãtorie vã va duce la statia viselor voastre.


Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: FlorikaNo comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius