PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, May 15, 2013

partea 309 . Mai 13, 2013.


Manuscrisul de Supravietuire - partea 309 . Mai 13, 2013.


Pînã acum, ati fost obisnuiti, cu ideia de a citi cuvintele, care vã sunt date de cãtre un intermediar, precum canalul pe care îl folosim.  Cu toate acestea, începînd din acest moment, dorim sã vã motivam, sã încercati sã comunicati direct cu noi . Si cînd spunem <<noi>>, ne referim bineînteles, la colectivul cunoscut sub numele << Însotitorii Constanti  >>. Aceasta este bineînteles corect, pentru ca sã vã fie mai usor sã participati la totul, cãci dacã am fi cerut unuia dintre voi, simplu, de a alege numele unei entitãti, cu care voiti sã comunicati , aceasta v-ar fi blocat în mai multe privinte. Deci, este de asemenea motivul pentru care noi am ales, sã apãrem sub forma unui colectiv, fãrã fatã si fãrã nume. Asa cum stiti, aveti toti posibilitatea sã vã conectati cu << cealaltã parte >>, cum multora le place sã se refere la noi, însã pînã în prezent, aceasta a fost rezervat unui  mic numãr de persoane.  Si motivul este usor de explicat. Umanitatea, a fãcut o cãlãtorie lungã, pentru a atinge punctul unde se gãseste astãzi, si acum însfîrsit, ea este pregãtitã sã intervinã în adevãratul rol al sãu, nu numai ca cetãteni ai acestei planete, dar al întregii Creatii.  Si în aceastã cãlãtorie, ati înfruntat numeroase pericole, si mari piedici, cãci informatia a fost întotdeauna controlatã. Stim cã nu este nou pentru voi, cãci stiti cã totul suferã manipulãrile care se peterc în culise, spunînd astfel, si acest drum pe care humanitatea l-a fãcut în jos atît de mult timp, nu este drumul pe care humanitatea îl prevãzuse la început. Acum, multe lucruri au fost corectate, si cum stiti cu totii, drumul vostru personal, a fost o parte esentialã a acestei restructurãri a planetei voastre. Cãci, fãrã procesul de curãtare si iluminare pe care vi l-ati luat în sarcinã, nu mare lucru s-ar fi schimbat în privinta asta, si departe de casã, cum ne place sã spunem, umanitatea ar fi fost constrînsã sã-si continue drumul asa cum era, si aceasta v-ar fi dus la o distrugere sigurã.

 
Dar cum recentele evenimente l-au demonstrat, destui dintre fratii vostri, au ales sã facã aceeasi schimbare de 180º ca si voi, si în timpul ultimelor luni, cantitatea de luminã vãrsatã peste lumea voastrã, prin vasele voastre fizice, a crescut atîta, cã ea a spãlat aproape toate rãmãsitele multimii nenumãrate de manipulãri, care vã înconjurau din toate pãrtile.  Nu vom intra în mai multe detalii respectiv la asta, venim numai sã vã explicãm cîteva din motivele, pentru care voi ati fost de nenumãrate ori , obligati sã treceti, printr-un intermediar, de fiecare datã cînd voiati sã ascultati cuvintele venind de la Luminã.  Însã acum, multe din fortele nefaste, au fost neutralizate, sau îndepãrtate, si astfel, capacitãtile voastre de a se conecta, vor fi în mare mãsurã ameliorate. Stiti, un canal deschis, este un canal deschis, si anterior, era foarte tentant pentru acei care nu voiau sã se schimbe, de a profita de aceste canale deschise pentru a face sã avanseze ideile lor. Cu alte cuvinte, numeroase încercãri de manipulare sub forma de dezinformare si integrare voluntarã a frecventelor joase, au fost fãcute, si anumiti dintre ei au reusit de fapt, pe cînd altii au abortat. Însã era suficient, pentru a ne mentine pe toti ocupati, încercînd a minimiza orice fugã de materie a întunericului în canalele de luminã. Si credeti-ne, era cîte odatã o atmosferã foarte confuzã în ambele parti ale vãlului. Însã acum, terenul jocului s-a schimbat în numeroase privinte, si în plus, propriul vostru nível de vibratie a fost ridicat atît prin vointa voastrã de a atinge, si într-adevãr, a se comunica cu aceastã retea de luminã, din care toti faceti parte. Din cauza asta acum, pariurile sunt foarte, foarte diferite, de ceea ce erau cu putin timp în urmã si, astfel, vã cerem tuturor sã ascultati mai atenti, semnalele, pe care le veti avea în proximele timpuri.
Cãci voi toti, aveti proprii vostri Însotitori Constanti, si ei sosesc sub toate formele si mãrimile. Aminti-vã, nu mai sunteti cãlãtori singuratici, cãlãtorind singuri în aceastã cãlãtorie. De fapt, nu ati fost niciodatã cãlãtori singuri, însã acum a venit ora pentru voi, ca sã vã conectati cu însotitorii vostri. Bineînteles, anumiti dintre ei, voi i-ati întîlnit poate, chiar sub o formã fizicã, însã altii vã sunt necunoscuti. Din aceastã cauzã, grupul vostru propriu, se va schimba în mod considerabil, în timpul cãlãtoriei voastre, cãci ei toti, sunt alesi cu grijã, pentru a corespunde întotdeauna cîmpului vostru vibratoriu. Deci, Da !, ei sunt însotitorii vostri constanti, dar si ei deasemenea sunt în schimbare constantã, chiar dacã cîtiva componenti ai grupului vostru sunt constanti.
Întelegem cã nu va fi o noutate pentru toti, cãci, cîtiva au de mult timp, posibilitatea de a se conecta cu cealaltã parte, însã pentru altii, va fi cu adevãrat un nou teritoriu. Si deci, vã veti simti putin intimidati la început, cãci cum veti sti cui îi “ vorbiti “ ? Nu este cu voi proprii ? Bine, probabil este, pentru cã sunteti compusi din mai multe nivele de constiintã, si acel unde “ trãiti si respirati “ în toate zilele, este doar o parte din aceastã totalitate. Dar acum, cã toti deveniti UNU; de asemenea deveniti UNU cu voi, sau mai bine zis cu “ EU ale voastre “, si în asta consistã primul pas, pentru a recunoaste mesajele pe care le veti primi. Cãci de multe ori, sunteti VOI, vorbind cu VOI PROPRII, dar asta este o parte mai înaltã de constiintã înãuntru-l vostru, care vorbeste cu partea omeneascã. În afarã de asta, veti începe sã primiti semnale de la alte entitãti, deci, înr-adevãr sunt multe de descoperit.
Stim, cã nu numai vi se va pãrea înspãimîntãtor, dar destul de intimidãtor pentru multi dntre voi. Pãi, si dacã acel care vine sã batã la usa voastrã, nu va fi o fiintã benignã ? Bine, lãsati-ne sã vã spunem, în primul rînd, cã ocaziile ca acestea sã se întîmple, nu sunt prea multe, însã în asta, ca de altfel în toate, este o problemã de cunoastere si intentie. Cãci verificati întotdeauna credentialele cuiva, care vrea sã vã intre în casã, nu.i asa ? Cu alte cuvinte, veti folosi discernimentul, pe care îl folositi la toate, si dacã va fi ceva, care vi se pare gresit, spuneti : Nu ! si îi barati intrarea. Este asa de simplu, cãci nimeni nu poate ”  intra “ fãrã consimtirea voastrã. Si acum, lumina pe care o purtati în interiorul vostru, este atît de puternicã, cã va proceda ca cel mai bun scud, în toate circumstantele. Atunci, mentineti-vã centrati, fiti atenti, si simtiti ce se apropie. Si sã stiti, vã rugãm, chiar energia cea mai benignã poate fi putin cam zdrobitoare la început, dar dupã aceea, cereti-le sã actioneze mai lent, pentru ca sã vã obisnuiti cu energia. Pentru cã este mai ales, vorba de energie, si asa, fiecare întîlnire va fi nouã, pînã la un anumit punct; pentru cã este, mai presus de toate o chestiune de energie, si asa, la fiecare întîlnire, va fi exact asta, nou, pînã la un punct, pentru cã veti intra în contact cou o formã de energie, care vi se va putea pãrea stranie/alienigenã, dacã am putea uza acest cuvînt. Repetãm, fãceti doar ceea ce vi se pare corect, si nu vã fortati sã faceti nimic. Amintiti-vã doar, cã usile nu mai sunt închise si, din cauza asta, de asemenea sunteti liberi sã intrati în anticamerele de “ discurs liber “, însã fãceti-o doar, la un ritm care sã vã fie confortabil. Si agãtati-vã “ însotitorii  “ vostri, pentru ca sã fiti în contact, ca si cum ati fi condusi. Sã stiti doar, cã aveti literalmente o oaste la alegere, si ei sunt doritori sã vã spunã “ Bunã Ziua “, într-un fel sau altul. Si dacã din întîmplare, vã simtiti complect “ închisi “, si totul pare linistit, sã stiti cã de asemenea, nu sunteti singuri. Voi ati ales, sã vã dati un timp, si sã asteptati putin, înainte de a face aceastã primã încercare, pentru a intra, si asta de asemenea este OK.
Spunem din nou, cã asta este o întîlnire directã. Deci, toti veti avea o experientã directã din asta. Cîteva din aceste energii vor ajunge la voi, sub formã de cuvinte, prin degetele voastre, sau auzurile voastre. Altii, vor avea o constiintã înaltã de forme si imagini, pe cînd altii vor simti parfumuri neasteptate, în locuri neasteptate, ex: ca mirosul de trandafiri, cînd nu existã trandafiri prezenti. Lucruri ca acestea, mari si mici, toate sunt semnale ale cuiva care încearcã sã vã spunã “ Bunã Ziua “, pentru asta, sã nu credeti, cã trebuie sã urmati pasii acestui canal, pentru a fi capabili de a comunica cu însotitorii constanti ai vostri.
Vom lãsa asta asa, astãzi, însã într-adevãr ne vom întoarce mai tîrziu, cu încã ceva despre acest lucru. Pînã atunci, vã invitãm sã ascultati bine, pentru a nu pierde vreun “ Bunã” care vine în directia voastrã.

Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius