PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Monday, May 20, 2013

Partea 311.18 Mai 2013



Manuscrisul de supravietuire- Partea 311.18 Mai 2013


Asa cum probabil ati notat, aceste întreruperi de energie, par a începe iar a sosi si a pleca rapid, ca si cum ne-ar da putin timp, pentru a respira si observa împrejurul nostru, înainte de chemarea de a ne concentra în interior la un subiect agradabil, dacã ne-am putea exprima astfel. Cãci aceste explozii a uneltelor de echilibru energetic, vor fi simtite ca un foc în interiorul multora, pentrucã vor înconjura si arde orice lucru care are nevoie de atentia voastrã. Da, nu este o situatie usoarã pentru nimeni, dar într-adevãr este un mod mult, dar mult eficient, de a vã garanta libertarea totalã de ceva care a traversat drumul vostru. Cãci vã gãsiti, cu adevãrat în apropierea momentului, în care vã veti simti mai iluminati ca lumina, cînd ultimul element va fi pus la locul sãu, si veti fi complecti si gata pentru a vã lua sarcina de a ajuta restul Humanitãtii sã urmeze trezirea voastrã.


Ascultãm un suspin de epuizare a multora, în fata perspectivei de a fi inundati cu atîta muncã, imediat ce procesul vostru va fi terminat, dar credeti-ne cînd spunem ca munca la care ne referim, este de un calibru diferit de acel pe care aproape îl terminati acum. Cãci amintiti-vã, de data asta nu va fi  de trudã si muncã personalã, va fi rolul de indicãtori de drum, si de colegi a acelora care se alãturã pe acelasi drum ca voi. Si de asemenea, acelora care urmãresc trezirea vostrã , le va fi mai usor, pentru cã vor fi capabili sã urmeze traseele pe cere voi le-ati deschis, prin pãdurile dense, si prin trecerile mai înalte. Si astfel, cînd vor fi fortati a merge încet, si literalmente sã lupte pentru drum înainte, vor fi capabili sã cîstige vitezã, si sã alerge dupã acest obiectiv înt-o perioadã mai scurtã de timp.
Poate pãrea injust, cã altii sã poatã apuca cãrãruia mai usor em directie la iluminare, dar o repetãm, cã voi v-ati luat sarcina de a curãta drumul, si l-ati fãcut înt-un mod formidabil. Cãci amintiti-vã cã sunteti cei mai curajosi din curajosi, persistenti, cei care au fost alesi, pentru cã nimeni nu servea mai bine ca voi, pentru a duce la bun sfîrsit sarcina asta monumentalã. Si toti au demonstrat cã sunt mai mult decît demni de aceastã comisie. De asta, zicem iarãsi, dispuneti de timp pentru a celebra cãlãtoria voastrã. Veti putea încã sã faceti cîtiva pasi, dar acesti pasi, nu sunt nimic în comparatie cu cãlãtoria dificilã si lungã pe care ati complectat-o
Pentru cîtiva, premiile au început deja, sã aparã sub formã de confirmatii abundante în toate domeniile. Altii se gãsesc foarte aproape de a zdrobi ultima si finalã barierã, care îi împiedicã sã audã aplauzele, pe cînd trec “ tinta finalã “, de asta, existã multe de sãrbãtorit în aceste zile. Însã în aceastã muncã, este greu sã dai sarcinile ca “ concluse “, cãci imediat cã treceti aceastã linie de realizare, apare faza viitoare. Dar aceastã fazã, este în întregime, despre a înflori si a creste înafarã, îmbrãtisînd puterile voastre si descoperind încã mai mult. Cu alte cuvinte, faza finalã este, de a se ridica si a merge înainte atîta timp, cît veti dori. Pentru cã atunci, este pe contul fiecãruia de a decide pînã unde vreti sã vã duceti limitele. Sunteti nelimitati, dar nu veti avea acces, decît la ceea ce ati ales pentru voi, asa cã de asemenea în asta decizia este a voastrã, si doar decizia voastrã vã conduce ziua. Vom lãsa asta asa, si vom da tuturor ocazia de a digera aceste cuvinte, si de a vedea cãlãtoria voastrã, în perspectivã.

Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius