PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESETuesday, May 14, 2013

Partea 307 - Mai 8, 2013Manuscrisul de Supravietuire - partea 307 . Mai 8, 2013.


Dragi prieteni, dragã familie ! Da, am dori de fapt, de a extinde cãlduroasele noastre “ Bine ati Venit “ la toti, cãci de fapt, ati trecut frontiera în multe feluri, la vechea voastrã glorie. Stim cã multora, asta va provoca un semn de întrebare în mintea voastrã, cãci nu reusiti sã vedeti nimic diferit în viata voastrã, sau chiar în corpul fizic al vostru; si vã veti gîndi: “ Dar despre ce vorbiti ? “   Din acest motiv, lãsati-ne sã vã explicãm putin despre ceea ce sa întîmplat în aceste ultime zile.


Avînd în vedere cã ati deschis constient ultima poartã în inima voastrã, fie cã a fost înainte, în timpul, sau dupã Reuniunea în care multi au participat, de asemenea, ati îndepãrtat ultimul obstacol, care rãmînea în calea voastrã. Cãci sã stiti, cã asa fusese hotãrît, alegera era avoastrã si numai a voastrã. Însã cînd ati luat aceastã hotãrîre, nimeni si nimic nu se putea înterpune în drumul vostru. Din cauza asta, spuinînd -Da ! vouã însivã, Toatã Creatia va auzi, si portile se vor deschide ca prin magie. Cãci atunci, si numai atunci, intrati în adevãratul vostru Eu.
Si acum multi au luat acestã hotãrîre, si nimic nu va mai fi la fel. Însã, la nível de suprafatã, nu va fi prea vizibil, si vã veti uita împrejurul vostru, si veti vedea totul mai mult sau mai putin, acelasi ca si înainte. Dar dacã vã veti uita cu atentie, veti începe sã notati cîteva diferente foarte subtile. Poate aerul se pare cã strãluceste într-un fel diferit, culorile vor fi putin mai strãlucitoare, si cuvinte mai profunde, vor apare mai usor pe buzele voastre, sau chiar din degetele voastre. Cum spusesem anterior,se pare a fi o încãltãminte prea largã, pentru a fi umplutã, si adevãratul gînd care cuprinde asta, pare înfricosãtor. Atunci, nu veti fi lansati în asta cu capul în jos, dragilor, si cum mesajul a fost repetat de multe ori, stim de asemenea cã poate va irita pe cîtiva. Pãi, ceea ce este nou ? vor spune; este cã mereu promiteti, schimbãri profunde, dar dupã ocazia stabilitã, voi ziceti mereu si mereu, acelasi :” Aveti rãbdare, cãci schimbãrile sunt usoare, si putin perceptibile “.
Bine, tot ceea ce putem sã spunem, este ca sã vã uitati la trecutul recent, mai mult sau mai putin, în ultimele 12 luni, si sã fiti cu adevãrat sinceri cu voi. Vedeti ceva schimbãri, sau nu vedeti niciuna ? Vedeti încã conturile crescînd, si numai fete putin prietenoase uitîndu-se fix la voi din multimi ? Sau vedeti ceva mai mult ? Asta este important, cãci în inimile voastre, stiti bine despre ce schimbãri vorbim. Pentru cã nu sunt schimbãri superficiale, bazate pe comunicarea mediaticã, despre comertul rãzboiului, sau tîmpenia persoanelor referite ca celebritãti. Sunt schimbãri la nível profund, schimbãri, care vor face sã se cutremure inima voastrã, si vã vor umple ochii de lacrimi de bucurie. Ati simtit recent aceasta ? Atunci, care a fost motivul ? pentru cã acolo se gãseste adevãrul, iubitilor, cãci inima voastrã niciodatã nu minte. Si începînd de acum, veti simti inima voastrã accelerînd, si rãspunsul acesta de bucurie, va fi din ce mai frecvent, pe mãsurã ce veti învãta cu adevãrat sã sintonizati acestã frecventã nouã, în care stati înmuiati ? Cãci acum, nu mai sunteti niste faruri singuratice, primind si ancorînd sunetele cerurilor, si lansîndu-se în noapte. Acum, sunteti cu adevãrat UNU, si toti cîntati aceeasi melodie, si nu puteti face altceva decît asta. Pentru cã toti sunteti conectati la acelasi generator de Luminã si de Energie, si prin voi, acest sunet de bucurie este în curs de a acoperi tot globul.
Deci, ciuliti-vã urechile, si nu veti înceta de a o auzi (melodia ), nici de a o simti în fiecare os al corpului vostru. De fiecare datã, cã vã veti întîlni cu un alt membru al acestei  pînze de Luminã, literalmente veti simti vibratiile care ajung la voi. Cãci nu mai sunteti separati, si mesajul vostru de bucurie, nu se mai îneacã în negreala întunericului, care obisnuia, sã înfãsoare raza voastrã de luminã. Cãci acum, este ca si cum aerul ar fi viu, ci cîntînd aceeasi melodie de bucurie.
Atunci, iesiti si savurati  acest cor, cu toate fibrele corpului vostru, si nu uitati sã spuneti: “ Asta este aici, pentru cã EU SUNT aici, si a fost prin existenta mea proprie, cã totalitatea acestei planete a început sã cînte în armonie încã o datã, dupã mii de mii de ani, de lipsã de armonie “. Si sã stiti cã acestã vibratie benevolã, are deja efect în totul, cãci nu poti face mai nimic decît sã prinzi de fiecare datã mai mult ceea ce este în afarã de Origine, si de fiecare datã, mai mult  ceea ce este în esenta de tot ceea ce vã înconjoarã.oooooo

Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius