PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, May 24, 2013

Manuscrisul de supravietuire - Capitolul trei.Manuscrisul de supravietuire - Capitolul trei

Prin Istoria Humanitãtii, cãzuti din cer, au avut loc multe exemple de sãrituri de avansare , în întelegere si cunoastere. Savantii vostri au gãsit vestigii de civilizatii vechi, care cuprindeau o cunoastere avansatã mult; cunoastere care de atunci a fost stearsã, si scoasã din patrimoniul dumneavoastrã comun. O mare parte din aceastã cunoastere, mai bine zis, totul, a venit de la o sursã care nu este amplasatã pe aceastã planetã, dar a fost adusã de civilizatii din afara Universului tãu cunoscut. Aceastã cunoastere a ajutat omenirea sã evolueze în ceea ce acum este desemnat ca un om modern, dar, de asemenea, te-a ajutat sã iei mai multe decizii gresite. Motivul pentru care se întîmplã acest lucru este faptul pe care l-am enuntat. Bazele pe care am construit primele societãti umane a fost corupte de cãtre un influx posterior al unei alte inteligente; inteligentã care a fost folositã, pentru a manipula oamenii,, la o asemenea scarã, încît toatã lumea si-a uitat originile lor.

Voi, ca un colectiv ati regresat la Evul Mediu, astfel încît, în loc de a se dezvolta mai mult în contact cu noi, ati fost tinuti în mod deliberat în întuneric, si similar propriilor voastre stratageme. Nimic nu poate fi mai departe de adevãr, cãci în niciun timp, nu ati fost lãsati singuri, si cu sigurantã de asemenea nu ati fost de cãtre aceste forte ale întunericului, care v-au controlat în ultimele secole. Aproape au reusit sã steargã toate urmele de amintiri vechi, amintiri din momentele cînd ati fost intim conectati la Sursã, dar unele vestigii au rãmas si acum aceste seminte au fost trezite din nou. Cunoasterea cã ati fost tinuti în întuneric de prea mult timp, în cele din urmã sa revãrsat, si acum se rãspîndeste ca focul. Chiar dacã întunericul  a încercat atît de mult cînd a putut, pînã chiar si influenta lui, asupra sufletelor voastre a pierdut controlul, iar acum adevãrul va iesi la aer liber pentru ca toatã lumea sã-l vadã.

Aceasta va fi o zi foarte importantã Da, dar pentru multi va fi cea mai rea zi din viata lor. Motivul pentru acest lucru este usor de înteles, cãci multi vor avea um timp greu încercînd sã digereze faptul cã au fost tinuti ca sclavi într-un sistem proiectat pentru a beneficia doar pe cîtiva, distrugînd planeta si vietile celor care trãiesc în ea, astfel încît doar un numãr redus de bãrbati si femei sã trãiascã o viatã de lux absolut, în timp ce cea mai mare parte din populatia lumii trãieste în sãrãcie, rãzboi si teroare. Acum a sosit timpul ca umanitatea sã deschidã ochii, si sã înfrunte adevãrul, oricît de trist ar pãrea, cãci amintiti-vã, de asemenea vedeti lumina din nou pentru prima datã într-o lungã perioadã de timp, si credeti-ne cînd spunem, cã lumina as întors si nu poate sã fie îndepãrtatã din nou.

Ne-ar plãcea sã intrãm în mai multe detalii cu privire la asa-numitele forte întunecate care locuiesc în prezent pe Pãmînt. Suntem constienti de faptul ca acest capitol este, probabil, cel mai ridiculizat, dar, în orice caz, adevãrul va fi evident pentru orice persoanã ai cãrui ochi sau deschis suficient. Si se vor deschide, indiferent în ce fel va trebui sã fie. Pentru o lungã perioadã de timp, mult timp, entitãtile din altã galaxie au tratat planeta Pãmînt, ca un parc propriu, un loc de joacã, unde se pot bucura de toate instinctele lor de bazã, în detrimentul rasei umane. Locul de unde au venit  de mult, a fost distrus, nu au mai fost atenti cu planeta lor decît au fost cu a ta, si ca atare, fac parte dintre rasele rare încã prezente în aceste Universuri, care nu învatã niciodatã cu greselile lor. Au fost condamnati sã le repete de multe ori la nesfîrsit, pînã cînd se vor distruge ei proprii o datã pentru întotdeauna. Dar timpul lor sa terminat, si puterile care existã, au hotãrît sã termine jocul lor  pentru vecie. Nu le va mai fi permis, sã continuie distrugerea lor si vor fi opriti.

Rezultatul va fi dramatic pentru planeta voastrã, deoarece vãlul va fi sfîsiat cu un singur gest, si vã veti confrunta cu asprimea realitãtii în care ati trãit atît de mult timp. Nu mult din ceea ce întelegeti ca adevãr, în realitate este, si manipulãtorii au avut mult succes ascunzîndu-l, cel putin pentru majotitatea popoarelor Pãmîntului. Dar asa cum mentionasem mai devreme, influenta lor asupra inimilor si mintilor voastre este lentã, dar este în scãdere în mod sigur, si adevãrul începe sã se filtreze chiar si în cele mai întunecate colturi. Mult va trebui sã fie abandonat la gunoiul de minciuni, si multi, multi vor trebui sã-si înceapã viata din nou, cãci construíram casa lor, ca un castel de cãrti, fãrã baze solide.

Ati putea întreba: Ce va cãdea ? Si rãspunsul este: tot ceea ce a fost bazat pe minciunile si falsurile cu care ati fost alimentati. Întreaga bazã a comunitãtilor voastre se va prãbusi, asa cum va cãdea structura de putere bazatã pe fricã si manipulare, precum si lumea finantelor si a  comertului. Aceste sisteme se bazeazã exclusiv pe un sentiment pervertit de valoare, mai presus de toate si de orice, de cãtre acei desemnati ca financiari ai lumii, si tot ce vedeti acum în jurul vostru, este legat la aceastã pînzã de minciuni, este doar o iluzie. Valoarea monetarã nu existã, este doar monedã de hîrtie si cifrele nu conteazã. De fapt, aceasta va fi în mod clar si obviu, într-un timp foarte scurt, si apoi va începe sã colapseze. Care este valoarea unei mãrfi , dacã nimeni nu poate sã se aseze, si sã o defineascã, începînd cu unui aspect de pur egoism ? De ce aveti nevoie de un guvern pentru a vã guverna, dacã ele(guvernele) nu au niciun suport financiar, în spatele promisiunilor lor de o lume mai bunã ? Si de ce trebuie sã vã întoarceti la un loc de muncã care nu vã place, dacã nimeni nu vã plãteste ca sã o faceti ? Bãncile nu vor mai avea un nou mîine, pentru cã nevoia de a face tranzactiii bancare va dispãrea complect. Dar întrebãm: Ce se va întîmpla cu locul de muncã ? Ce vor face oamenii cu vietile lor ?

Nu vã fie teamã, amintiti.vã cã suntem aici nu pentru a distruge, dar pentru a curãta. Vechile sisteme vor dispãrea, noile sisteme vor rãsãri din cenusile vechii lumi. Noile sisteme vor fi bazate pe valoarea realã a fiecãrei persoane, si al fiecãrui lucru, si nu este o valoare care poate fi etichetatã ca un pret. Voi sunteti nepretuiti si planeta voastrã de asemenea. În minutul în care veti întelege acest lucru, în aceeasi clipã, toate sistemele î-si vor pierde valoarea. Nu uitati cã aceste sisteme au fost proiectate intentionat, pentru a servi foarte, dar chiar foarte putine persoane, de mod a mentine restul lor sub cãlcîiul lor. Si în spatele lor, uitîndu-se pe furis din întuneric, stau adevãratii stãpîni ai planetei. Acei numiti: cei Gri, si Reptilienii, numiti-i cum doriti, însã numele lor adevãrat este blestem, cãci au poluat acest univers prea mult timp. Acum, blestemul, se va desface în fum (destrãma), o datã pentru întotdeauna, si atunci vom putea toti sã oftãm de usurare, si voi veti putea începe sã înhalati aerul proaspãt de libertate din nou. Aceastã zi nu este departe, dar pînã acolo, mai este mult de lucru de fãcut, si multi, dar chiar multi vor cãdea împinsi de catre mãturile mãturãtorilor, înainte ca aceastã muncã sã fie terminatã.

Canal: Aisha North


Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius