PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, May 29, 2013

Partea 316 . Mai 28, 2013.


Manuscrisul de Supravietuire - partea 316 . Mai 28, 2013.

 Asa cum poate ati observat deja, uneori vocile interioare pot fi ceva mai insistente si ceea ce vã cer, poate fi putin mai înfricosãtor pentru ai face fatã. V-ati eliberat în mai multe moduri, dar micile obstacole care încã rãmîn în drumul vostru, vor începe sã facã mai multã gãlãgie. Si aceasta va fi pe un bun motiv, deoarece este imperativ sã începeti sã curãtati canalul vostru asa cum era(înainte), pentru ca sã deveniti capabili de a accesa la informatia pe care o cãutati profund. Cu alte cuvinte, nu este permis ca nimic sã se interpunã între voi si Sursã, si acum, singurele lucruri a le face sunt aceste secrete intime care servesc doar ca sã vã împiedice viziunea, de a rãmîne complect curati. Pentru multi aceasta va fi extrem de dureros, pentru cã sunt lucruri pe care le-ati mentinut ascunse în cele mai adînci si întunecate nise ale dulapurilor voastre. Pot fi rãmãsitele acestei vieti, sau a vietilor anterioare, lucruri despre care puteti sã nu aveti chiar o memorie clarã, dar se gãsesc acolo ca o ranã infectatã, care trebuie sã fie eliminatã o datã pentru întotdeauna.

Vestea bunã este cã, aceste rãni au nevoie doar sã fie expuse la luminã pentru a se vindeca, astfel încît procesul în sine, este mult mai simplu decît v-ati putea teme. Pentru cã frica de ranã, este mult mai dureroasã decît vindecarea, si asa v-am sfãtui pe toti, sã gãsiti si sã lãsati ca toate aceste lucruri sã vinã la suprafatã. Poate cã nu vor veni prin ele singure, si de aceea este esential sã cereti ajutorul semenilor vostri, sau a altor persoane care vã pot ajuta. Amintiti-vã cã nu sunteti singuri în asta, dar dacã nu lãsati iubirea sã pãtrundã pînã în cel mai profund fund al fiintei voastre, ea nu vã va putea ajuta sã strãluciti cu atîta fortã cît este necesarã.
Asa cã lãsati sã intre lumina în orice mod, si vã rugãm, cãutati ajutor pentru a face acest lucru. Pentru cã sunteti atît de buni, ca sã vã îndepãrtati de ceea ce vã cauza durere la început, dar acum, única manierã de a depãsi aceasta, este sã o înfruntati. Si amintit-vã, va fi eliberat imediat ce veti vedea lumina, si vã va aduce o mare usurare, în toate felurile pe care vi le puteti imagina. Dar acest lucru nu se întîmplã de la sine, pentru cã trebuie sã luati o decizie constientã, pentru a face ca acest lucru sã disparã. Deci, spunem din nou, pentru ca sã îndrãzniti sã deschideti si ultima usã, sã iesiti în exterior si sã apucati mîna cuiva, dacã veti avea nevoie de ajutor pentru a putea înfrunta aceasta. Cãci nu este nevoie sã fiti singuri, pentru cã nu vã este cerut nimãnuia dintre voi. Dar ceea ce este necesar, este ca, sã mergeti acolo (pãtrundeti), si sã luati lumina cu voi, si aceastã actiune chiar, va face ca ultima picãturã de inflamatie, sã fie imediat drenatã. Aceasta va fi o vindecare complectã a tot ceea ce a fost inflamat, dar acest lucru se va întîmpla, doar dacã vã veti permite ca aceasta sã se întîmple. Sunteti cei mai viteji dintre viteji, dragilor, dar nu trebuie sã rezolvati totul dintr-o singurã loviturã, si cu sigurantã nu va fi aceasta. Pentru cã nu trebuie sã faceti dovadã în fata nimãnui, si cu cît mai devreme veti recunoaste, cu atît mai bine. Sunteti puternici, dar sunteti cu mult mai puternici, dacã vã veti permite sã fiti sprijiniti de cãtre altii. Deci, lãsati-i sã vã ajute, în ultima si definitivã etapã a voastrã, în directia mãretiei.

Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius