PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, May 15, 2013

partea 308 + APELE DE VINDECARE


Manuscrisul de Supravietuire - partea 308 . Mai 11, 2013.


De-a lungul zilelor si  noptilor care trec, amploarea din ceea ce faceti parte, va începe sã se infiltreze, în multe privinte. Da ! asta înlãntuieste schimbãri personale mai degrabã intense, dar în acelas timp, asta semnalizeazã de asemenea începutul unei Noi Ere. Nu numai pentru fiecare (el sau ea) dintre voi, dar de asemenea pentru planetã. Vedeti, asa cum mentionasem într-o altã notã mai devreme, aceastã conexiune, si aceastã adunare, nu sunt numai ceva la care ati participat. Este un eveniment mondial în diferite moduri, cãci existã alte grupuri ca al vostru, care sunt în curs de a trece prin aceeasi profunditate a relatiilor.


Si cînd vorbim de relatii, ne referim relatiile personale, acelea în care fiecare individ are ocazia sã pãtrundã mai adînc ca niciodatã în inima sa, si noi vorbim la fel de acest proces de conexiune, sau mai degrabã de re-conexiune, amîndouã cu aspectele lor “ în spatele vãlului “ cu tot restul Creatiei. Este de asemenea un proces de conexiune care grupeazã, oameni diferiti, împrãstiati pe globul vostru, într-o multime de pînze de Luminã, ca aceea pe care o simtiti acum profund în voi.
Sã ne explicãm. Asa cum o mentionasem de nenumãrate ori înainte, toate astea au de a face cu frecvente specifice. Este ca la magnetism; frecvente diferite sunt atrase unele cãtre altele, de unde; ca rezultat apare rezonanta, pe care o simtiti cînd intrati în lac, pentru prima datã. Ceea ce va atras aici, în primul rînd, este atractia inerentã vibratiei acestui lac. Cãci ati simtit ca si cum el v-ar fi vorbit, si asta este de fapt ceea ce aceastã vibratie face. Ea functioneazã ca o balizã de ajutor, emitînd semnale, care atrag pe toti acei, care sunt capabili sã se acordeze pe acest semnal. Si ceea ce vã face capabili sã fiti în acord, este frecventa pe care o transportati cu voi, cînd intrati într-un corp fizic, si deveniti un locuitor al acestei planete. Si amintiti-vã, sunt multe frecvente diferite care pot fi realizate, însã fiecare individ are una , care este aceea a semnãturii sale. Si de fiecare datã, cã întîlniti pe cineva, care are acelasi gen de semnãturã energeticã, vã dati seama automat.
De exemplu, ca experienta cînd întîlniti pe cineva, pentru prima datã, însã simtiti ca si cum ar fi cineva pe care l-ati cunoscut toatã viata. Sau mai degrabã, de întotdeauna. Cãci dedesubtul acestui strat superficial de om (fiintã), voi sunteti toti cîmpuri de energie în miscare, si cîmpul vostru de energie poartã aceastã frecventã, si aceastã frecventã devine din ce în ce mai activã acum. Si era acelasi procedeu înainte, în timp, si dupã aceastã adunare. Voi sunteti toti parte din acelasi grup de frecventã, si deci, aveti aceastã afinitate între voi. Se aflã literalmente în sîngele vostru, ca si totul din ceea ce sunteti compusi, si care poartã aceastã semnãturã. De fapt, este ceea ce este codificat în ADN-ul vostru, si deci, nu este ceva care poate fi falsificat, dacã putem uza acest cuvînt. Cu alte cuvinte, veti fi atrasi în mod natural, cãtre persoanele, care au aceeasi “ vibratie “ ca voi, si vã veti simti neutru (ã), cîteodatã chiar negativ (ã), cãtre cei care vin cu o frecventã diferitã de a voastrã.
Aceasta poate pãrea straniu, dar este de fapt, un element esential, al acestui plan de renastere a planetei voastre. Individual, nu aveti suficientã fortã pentru a face diferenta, dar imediat ce vã conectati, voi începeti sã formati o retea energeticã, care este mult mai puternicã decît componentii individuali pusi unul lîngã altul. Noi discutasem în detaliu înainte, deci nu este ceva nou pentru voi. Dar ceea ce poate fi nou, este faptul cã sunt multe alte grupuri, de diferite frecvente, care trec prin acelas proces ca al vostru. Le veti gãsi pe acestã pînzã pe care o numiti Internet, cãci de asemenea, ei au fost condusi, pentru a se pune în miscare, pentru acest tip de adunare, sau de comunicare în masã, si pentru anumiti dintre voi, veti putea fi chemati pentru a participa la alte secvente de activare, cu un grup diferit de cel pe care îl cunoasteti. Si asta se întîmplã pentru cã, în diferitele semnãturi de frecventã, existã de asemenea, sub-grupuri, si aceste sub-grupuri întîlnesc reteaua lor de luminã, cu acei cu care sunt în fazã.
Aceasta poate pãrea foarte complicat, si este destul de greu sã memorizezi, asa cã nu încercati, sã întelegeti totul. Este suficient sã o stiti, si dacã vã simtiti chemati pentru a se conecta cu cineva, fie o persoanã sau un grup, este întotdeauna important sã rãspunzi la aceastã chemare, si sã-ti urmezi intuitia. Cãci existã întotdeauna un motiv pentru asta, chiar dacã motivul nu vã este evident, la început.
Încã o datã, veti afla la momentul cuvenit, însã pe moment este suficient sã stiti , cã totul  a fost planificat cu grijã, în scopul de a fi cu totii gata si la locul potrivit. Deci, cînd va veni timpul pentru ca sã ocupati rolul  pe care îl veti avea în viitor, veti fi conectat acestei retele de energie, prin ansamblul punctelor de contact, care vã sunt necesare personal, pentru a functiona în mod optim. Pe moment, nu vom da mai multe detalii, cãci este de fapt o imagine foarte complicatã, si vã este imposibil în aceastã etapã, sã întelegeti extinderea la totul. Deci, mai bine sã rãmînem în punctul acesta, si sã vã amintim, sã vã urmati intuitia internã. Aceasta poate pãrea greu si complicat, dar sã stiti cã totul înseamnã cã veti simti bucuria în inima voastrã, de cîte ori veti trece cîte o etapã, care vã va permite sã vã conectati, în toate modurile, cu persoanele potrivite.
Iubirea pe care o simtiti cã se rãspîndeste prin toatã fiinta voastrã, va continua sã ia amploare, într-un fel pe care nu l-ati simtit niciodatã înainte. Este vorba deci, în tot cazul, de o muncã de iubire, si este de asemenea, o muncã de iubire care depãseste frontierele voastre. Ati avut o micã întrezãrire, prin viziunile pe care multi le-au împãrtãsit, dupã prima adunare, dar sã stiti cã nimic nu se comparã cu bucuria, pe care o aveti toti, înaintea voastrã.


APELE DE VINDECARE

Iubitã famile a Luminii !
Aceste uiltime zile, dupã Reuniune, au fost speciale pentru toti. Am petrecut multe ore citind comentariile voastre, si cred cã niciodatã, nu am vãrsat atîtea lacrimi de bucurie. Pentru multi Reuniunea în sine, a fost o experientã profundã, dar de asemenea a initiat ceva foarte profund în noi. În zilele urmãtoare, toti am simtit reverberatiile acestei conexiuni energetice si efectele profunde, si pentru multi experienta alterãrii vietii va continua. Nu sunt singura care a simtit nevoia de a reveni înapoi, si încerca sã ajungã la un acord cu ceea ce sa petrecut, si stiu cã încã am nevoie de mai mult timp pentru a o face. Nohmad, a descris într-un mod foarte frumos cînd e referit asta ca “ a integra binecuvîntãrile noastre “. Pentru cã da, toti am fost binecuvîntati, însã pentru unii poate pãrea o binecuvîntare deghizatã. Asa cum Companionii Constanti au referit în “ Un Mesaj despre Reuniune “, portile inimilor voastre nu numai cã sau deschis, ele au sãrit literalmente din balamale, pentru a nu se mai închide niciodatã.
Si ce înseamnã acest lucru pentru toti si fiecare, si cã multi deja o împãrtãsiserã profund. Este multã bucurie, dar si lacrimi de asemenea, pentru cã a deschis cu adevãrat portile pentru sufletul vostru. Si ceea ce am gãsit acolo, poate fi foarte dureros, dar de asemenea poate vindeca. Cãci toti suntem UNU, dar nu uitati de VOI în toate astea. Suntem asa de profund legati, acum si pentru întotdeauna. Ce a stat ascuns în inima voastrã ? Toti avem cicatrici, dar avem de asemenea perle care nu se vãd (multumesc Amy !) , deci amintiti-vã sã le cãutati. Si cînd ne supunem acestui proces, de asemenea avem nevoie de ajutor, deci nu uitati sã-l cereti. Pentru cã apele lacului nu sunt numai pentru a le clipoci, de asemenea sunt pentru vindecare. Sunt multe feluri de a cere ajutor, si sunt plinã de satisfactie citind cuvintele pe care le-ati împãrtãsit anterior, si vãzînd cîtã iubire este lansatã din acest lac, si înapoi în el.
Azi Maggie, a scris un comentariu pentru Alex, pe care vreau sã-l împãrtãsesc aici, pentru cã ceea ce afost scris, este foarte important: “ Alex, frumoasa mea, uimitoare si neînfricatã sorã de Luminã, cuvintele tale m-au fãcut sã mã opresc cu tot ceea ce fãceam, si sã servesc...ceea ce începuse cu o simplã sesiune la distantã, cu intentia simplã de a-ti trimite ceva iubire si energie tie, sa transformat într-o experientã de legãturã cu lacul, si trebuie sã-ti multumesc, asa ca si întregului lac, pentru aceastã experientã care a fost de necrezut! Niciodatã nu am simtit atîta iubire miscîndu-se, brusc prin acest corp ! Ne-a adus la lac, si rapid am înteles cã ceilalti asistau...si am înteles, cã ne vindecam colectiv, unii pe altii ! Imediat ce am înteles, o SUFLARE de energie a fost împinsã prin mîinile mele, dar de asemenea am putut simti prin tot corpul, eram în douã locuri în acelas timp...iubirea profundã pe care am simtit-o era atît de coplesitoare cã nu am putut împiedica lacrimile sã-mi curgã pe fatã. A fost  un cadou sã ascult vocile voastre împreunã cu a mea pe cînd cîntam la unison; mã simt foarte recunoscãtoare ! Multumesc de mii de ori pentru fiecare bucãticã de Luminã pe care am tesut-o !!!”
Cu adevãrat acum, suntem toti UNU, si nu trebuie sã uitãm puterile infinite cãrora le apartinem. Acest lac vibreazã cu multã energie de iubire, noi suntem acei care am fãcut ca asta sã se întîmple. Dar nu uitati sã beti din acest Lac, cãci acum, toti avem nevoie sã primim aceastã binecuvîntare pe care am creat-o. Asa cum Companionii Constanti amintesc:
“ Cãci toti v-ati renãscut într-un corp, care încã trebuie sã se simtã , uneori, bãtut si dureros, dar un corp care a fost nou si total programat...Din aceastã cauzã, fiti calmi, si permiteti-vã timpul necesar pentru a merge perfect cu noua voastrã încãltãminte. Pe moment, poate pãrea prea mare, dar nu avem îndoialã cã toti veti fi capabili sã-i umpleti “.
Multumesc tuturor, ceea ce au adus, dar de asemenea vreau sã vã reamintesc sã vã concedeti vouã proprii cadoul de a primi. Cãci v-ati renãscut, si ca tot noul nãscut, vã puteti simti vulnerabili si nesiguri. Dar asemenea copilasului din film, suntem sustinuti de mîini iubitoare si putem sã ne predãm acestei iubiri.
Cu iubire si recunostintã, Aisha 
Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius