PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, May 31, 2013

Partea 317. 30 Mai, 2013


Manuscrisul de Supravietuire -- Partea 317. 30  Mai,  2013


A sosit momentul, sã vã oferiti o bunã privire vouã însivã, scumpilor. Nu fiti timizi, si luati în consideratie tot ceea ce vedeti. Cine sunteti voi cu adevãrat ? Si cum ati evoluat în cursul acestor ultime luni, dacã nu sãptãmîni ? V-ati simtit încã voi proprii, sau v-ati simtit ca si cum totul a fost întors pe dos ? Imaginea este clarã, sau încã este neclarã un pic ? Noi vã vedem foarte clar dragilor, si vedem splendorile a ceea ce sunteti cu adevãrat, dar de asemenea vedem o multime de posibilitãti încã neexplorate si latente.
Nu luati acest lucru ca o forma de pedeapsã, este doar o reamintire cã încã existã aceste buzunare de energie accesibilã în fiecare dintre voi, si aceste buzunare, sunt mai mult decît gata sã izbucneascã în mod spontan, în orice moment în viitor, si care vã vor permite sã adãugati puterea care vã lipseste în viata voastrã, în acest moment.
Amintiti-vã de asemenea, motivul pentru care vã gãsiti aici, în primul rînd. Initial, rasa umanã a fost insinuatã pe Pãmînt, pentru a ajuta întreaga Creatie sã învete o lectie, care nu putea sã aibã loc în altã parte în aceleasi circumstante. Ati fost introdusi într-o formã fizicã, cu multe limitãri, si a-ti fost îndepãrtati, de la mãretie chiar, într-un mod care vã obliga sã înfruntati propriile voastre probleme singuri. Si aceasta a fost o experientã interesantã pentru noi toti. Nu numai pentru cei care au avut norocul sã participe direct, si sã aibã ocazia sã trãiascã în corpul omenesc, si sã participe la toate în virtute de a fi uman, printre alte fiinte umane, pe aceastã micã planetã. Însã lectiile pe care le-ati învãtat, au fost pentru noi toti, si aceasta a fost intentia tot timpul. Dar dupã cum stiti, alte fiinte au intervenit, si au schimbat regulile atît de drastic, cã ati fost obligati sã trãiti sub un regim, care a împiedicat de fapt educatia voaastrã, în loc sã o încurajeze. Dupã cum stiti, aceste reguli false au fost retrase, si o datã ce ati primit permisiunea si libertatea, ati început sã vã dezvoltati liber, asa cum trebuia sã fi fost de la început. Si multi dintre voi si-au luat asupra lor rolul de a fi precursori în acest sens. Nu numai cã ati început sã aruncati aceste vechi lanturi ale fricii, si sã începeti sã cresteti în mod real, cum de asemenea ati început sã vã deschideti inima voastrã, la faptul cã sunteti parte integrantã din cosmosul divin. Voi nu sunteti doar o fiintã umanã, sunteti un spirit care este conectat la Tot Ceea Ce Existã, si astfel, sunteti mult mai mult decît ceea ce vedeti, cînd vã uitati în oglindã. Aceasta este un fapt, si noi stim cã ati început sã vã dati seama, dar încã nu este un fapt (pt. voi – real), si pe care îl aveti încã la inimã.
Asa cum vã spusesem într-o scrisoare anterioarã, existã încã unele blocuri în drumul fluxului de informatii sub formã de luminã în inima voastrã, si acestea sunt blocurile la care vã spunem sã vã uitati acum. Acestea trebuiesc înlãturate, eliminate, altfel nu veti fi capabili sã faceti ceea ce ati venit sã faceti aici. Ati venit aici pentru a aduce raiul pe Pãmînt, sub forma unei canalizãri a luminii divine, care va aduce cu ea întelepciunea, care a fost ascunsã umanitãtii de eoane. Dar dacã nu veti elimina aceste blocuri, pe care încã le mai transportati cu voi, lumina nu va putea accesa canalul complect. Si astfel ele (blocurile) trebuiesc sã plece. Dar oare ce sunt aceste blocuri, dragilor ? Ei bine, spunîndu-l în cel mai bun mod posibil, noi dorim ca voi sã vedeti, cã nu sunt altceva, decît cicatricele bãtãliilor, resturile tuturor dramelor umane în care ati participat, în timp ce frecventati scoala fricii. Aceste cicatrice, pot fi putine, pot fi multe, pot fi usoare, sau pot fi mult, dar mult profunde. Dar ele nu sunt altceva decît tesut cicatricial, în realitate sunt moarte si lipsite de importantã în acest stadiu, dar ca si în corpul fizic, acest tesut mort se gãseste acolo, un obstacol în drumul vostru pentru noua crestere. Si de aceea v-am spus , sã lãsati sã intre lumina, astfel încît lumina va elimina în mod eficient, aceste cicatrici, si o va face într-un mod indolor.
Dar pentru multi, cea mai mare problemã este, cã lor le este fricã de aceste cicatrici, le este teamã de amintirile si emotiile dureroase, de ceea ce initial le-au provocat, si astfel î-si pierd curajul, si se prefac, cã aceste cicatrici nu sunt încã acolo, folosindu-si toatã energia încercînd sã-si adune curajul de a le distruge în mod deschis. Asa cum am spus mai devreme, eliminarea efectivã a acestui tesut cicatricial, este mult mai usoarã decît maturizarea lui, si infinit mai indolorã decît ceea ce multi dintre voi cred. Voi cãdeti din nou în drama umanã, cînd vã uitati la aceste cicatrici. Cicatricile ele însusi, pot sã vã activeze mult si dramatic, si asa, sunt transformate într-un sir nesfîrsit de drame, si mereu alte drame, fiecare din ele complect inutile.
Amintiti-vã, cã am spus mai devreme, nu numai sã pãrãsiti scena teatrului, dar tot teatrul dramei omenesti, complect ? Ei bine, nu numai acele cuvinte au fost importante. De fapt, dacã veti continua sã hrãniti aceste cicatrici vechi, cu drame ulterioare, se va bloca lumina canalului tãu din ce în ce mai mult, si în curînd, chiar si celei mai puternice lumini îi va fi foarte greu sã pãtrundã în ele (cicatrice). Astfel, îndepãrtati-vã de toate, si cãutati doar ceea ce este adevãrat, cã sunt doar rãmãsite vechi, de drame vechi, rãni ale vechii scoli a fricii, cã sunt gata ca sã fie vindecate, si eliminate dintr-o singurã loviturã. Asta este, dacã veti permite ca asa sã fie. Dar dacã vã încãpãtînati sã rãmîneti în ele, fortîndu-vã pe voi proprii sã vã uitati la ele, sau sã continuati sã vã amintiti motivul existentei lor, deschiderea canalului divin va fi, aproape imposibilã. Deci, încã o datã spunem, vã gãsiti doar la un pas de dramã, si lãsati lumina sã intre, ca aceste vechi rãni sã disparã, si blocurile în consecintã vor fi anulate, si lumina va fi adusã pînã în miezul fiintei voastre, si de acolo, îi va fi permis sã circule în lumea voastrã, si apoi, miracolele vor începe sã aparã.
Si cînd vorbim de luminã, vorbim de Lumina Divinã a Cerului. Toti sunteti conectati la aceastã luminã, însã acum, forta ei nu a ajuns la puterea sa maximã, si nu putea sã fie altfel, nu înainte de a vã vedea pe toti, bine si în sigurantã, cã; canalul este liber, si gata pentru a primi în el, aceasta si aceea, ce dorim sã facem. Trebuie sã vã permiteti vouã proprii, sã primiti cu adevãrat ceea ce vã este oferit din Înãltimi. Si astfel, în aceastã viitoare Duminicã, la întîlnirea urmãtoare, vã vom ajuta cît mai mult posibil, pentru a obtine aceastã deschidere complectã. În acel moment vi se va cere sã vã abandonati si sã primiti aceastã Luminã de Vindecare, care vine din Înãltimi. Vã gãsiti cu totii deja, pe grilajul divin de aur, si acum, a sosit momentul sã începeti sã vã deschideti din plin la potentialul implicat. Dar amintiti-vã, pentru a ajunge la acest obiectiv, este nevoie sã vã permiteti sã eliberati drama umanã, care vã blocheazã în atît de multe feluri. În acel moment, si numai atunci, veti deveni canalul deschis pentru lumina divinã, care vã va schimba, nu numai pe voi, dar întreaga voastrã lume. Pentru întotdeauna.

Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius