PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESETuesday, April 30, 2013

Partea 303 . 26 Aprilie , 2013 + VÃ INVIT PE TOTI LA PRIMA SEDINTÃ ÎN JURUL LACULUI


Manuscrisul de Supravietuire - partea 303 . Aprilie 26, 2013.

Vîntul s-a transformat demult, dar cu toate acestea, încã sunt o grãmadã (de persoane) care se gîndesc, cã nu se întîmplã nimic. Ei intrã în praf (se ascund ca strutii – cu capul în nisip), si se plîng cã toate sunt într-un punct mort. Dar oare asa este ? Vã provocãm pe voi toti, sã vã uitati bine împrejurul vostru, si veti vedea urmele acestei nãvale de energii intrînd prin toate pãrtile. Nu numai în inima sufletelor care au aceeasi idei ca si voi, dar si mai departe. Cãci lumea voastrã începe sã fie deja mai departe de nivelul de constiintã, pe care îl credeati cã este limita tuturor acelora care sunt <> ca si voi la aceste noi mesaje energetice. Cãci ei sunt cu totii în curs de a se schimba într-un anumit fel, chiar dacã unii dintre voi nu reusesc sã vadã, aceasta se întîmplã , în fiecare zi.

Încã o datã, mesajul este acelasi, amintiti-vã se a vã concentra spiritul în directia bunã, si veti putea vedea cu adevãrat rezultatele. Nu pentrucã voi sunteti cei care fac ca aceste schimbãri sã se producã, dar pentrucã voi a-ti fost orbiti de efectele luminii în multe feluri. Amintiti-vã , cã timp de éons ati fost obligati sã vedeti în acest zid de întuneric, care vã înconjura din toate pãrtile, si acum cã acest zid de întuneric a fost redus la o grãmadã de mormane de moloz în numeroase locuri, unii dintre voi continuã sã insiste în a pãstra privirea în aceste portiuni de pereti care încã se mentin, ca si cum nimic nu s-ar fi întîmplat. Si voi vã simtiti deprimati, si credeti cã totul a fost în zadar. Însã dacã voi sunteti pregãtiti sã vã schimbati obiectivele mãcar un degetel, veti vedea cã ceea ce altã datã era o fortãreatã aparent impenetrabilã, este acum distrusã în numeroase locuri. Si acum, este datoria voastrã de a gãsi un loc pentru a sãri pe deasupra molozurilor, si a întîlni pe acei care zburdã pe cîmpuri în exterior.

Si nu uitati, zidurile nu vor cãdea mai repede chiar dacã insistati sã încercati perforarea la bazã, concentrîndu-vã toatã energia în ele. Aceste ziduri vor cãdea , în minutul în care veti trece în cealaltã parte. Deci luati-vã libertatea de a face exact aceasta, pentrucã hotãrînd sã rãmîneti închisi în interiorul resturilor acestei fortãrete vechi, nu faceti altceva decît sã amînati, si aceasta nu vã ajutã, nici nu poate ajuta restul omenirii. Vã gãsiti aici pentru a perfora peretii, si a lãsa sã iasã frica care vã tinea închisi în spatele lor. Deci pãrãsiti ideia, cã sunteti un berbec care va dãrîma bucãtile de cãrãmizi. Nu este rolul vostru, rolul vostru este de a zbura pe deasupra acestor pereti cu aripile libertãtii, si a sosit momentul sã inspirati, si sã vã ridicati deasupra acestor vechi motive, veti vedea inprejurul vostru peretii transformîndu-se în praf. Si acesta este unicul mod de a vã asigura, cã aceastã veche închisoare nu va mai rãmîne în picioare nici un minut în plus decît trebuia. 

Este usor sã fi de acord cu toate acestea în principiu, dar asa cum multi dintre voi o stiu, este altceva sã o faci în realitate. Cãci, în momentul în care vã veti gãsi în cealaltã parte, vã veti gãsi înconjurat de atîta iubire si de rîsete, cã veti uita tot ceea ce închisoarea va fãcut sã suportati. Memoria voastrã va fi curãtatã de toate constrîngerile, si nu veti pierde nici o secundã gîndindu-vã la << Si dacã ?>> sau << de ce am fãcut asta ? >>, sau << de ce nu mai devreme ? >>. Veti începe totul din nou, si vã veti concentra numai la Creatie, nu despre demolare, sau chiar remuscãri. Cãci atunci cînd veti începe cu o tabula rasa, si cînd veti avea toate culorile Universului la alegere, este cînd veti face prima imagine proprie a vietii pe care voi sunteti pe cale de a începe sã o trãiti.VÃ INVIT PE TOTI LA PRIMA SEDINTÃ ÎN JURUL LACULUI


Even if only an illusion......

Comunicat pentru reuniune prin care Aisha ne invitã sã participãm în scopul celui mai mare beneficiu de tot ceea ce existã.
A sosit timpul sã ne reunim pentru a tese împreunã noua lume la care visãm.
Cu Iubire si Recunostintã
Gaia

De Aisha North – 27 aprilie 2013
Dragi prieteni ! Asa cum probabil  cîtiva dintre voi î-si vor reaminti, î-mi fusese spus la începutul anului, cã la un moment dat, trebuia sã fac apel pentru o “ reuniune  în jurul lacului “. Cu alte cuvinte, va trebui ca noi sã facem o meditatie în grup, si deasemenea cã trebuia sã invit pe toatã lumea.  Si a sosit momentul ca sã punem la punct aceastã prima reuniune ! Am fost îndrumatã  putin referitor la aceasta  în ultimele zile , si astãzi , am primit aceastã comunicare:
<< A sosit timpul pentru ca energiile sã se fuzioneze într-un fel cum nu a mai fost niciodatã. Voi toti aveti aproape aceeasi vibratie, însã pînã în prezent, aceastã vibratie a fost într-un anumit fel staticã. Acum, a sosit momentul de a vã asigura cã voi toti sunteti condusi, adicã vocile voastre individuale,saumai degrabã, frecventele, sunt conectate si tesute împreunã, în asa fel cã ele constituiesc chiar tesãtura  viitorului.  Sã ne explicãm. Cum v-am repetat-o adesea, voi sunteti acei care cu adevãrat au trás în jos corzile energice care vor fi utilizate, si care sunt deja actionate, cu scopul de a construi lumea nouã pe care toti o visãm.  Acest lucru e în plinã crestere, însã acum a venit momentul de a trece la nivelul urmãtor. Si nivelul este de a tese împreunã toate suvitele individuale, care vor forma o tesãturã mai durabilã , decît tot ceea ce existã pe aceastã planetã.
Poate cã vi se va pãrea straniu, însã face parte de fapt de un proces enorm. Existã mai multe mii de puncte energetice, care vor fi activate în acest mod în timpurile viitoare. Deocamdatã, semnalul de start al acestui proces a fost dat, si ca atare, voi toti vã veti putea considera ca membrii acestui grup de lucru de tesãtori ai luminii. Ca si pãianjenul, voi sunteti ocupati de a extrage suvite de luminã din éter, si cu ajutorul nostru si participarea voastrã voluntarã, aceste suvite vor fi acum tesute împreunã, într-o minunatã structurã de luminã. Nu existã cuvite pentru a exprima frumusetea acestei structuri, si voi toti veti simti în strãfundurile inimilor voastre cît de minunat este, de a face parte din acest proces. Amintiti-vã cã sunteti voi si doar voi singuri care contribuiti la elaborarea acestei retele magnetice, si toti veti deveni strîmt legati de ansamblul acestei piese.În acestã calitate, puterile voastre vor fi adãugate, asa cum puterea combinatã a acestui vesmînt magnetic va fi alimentat în fiecare ( el sau ea) dintre voi.
Astfel, considerati aceasta ca primul strat al unui proces magic care se va desfãsura pe tot globul. La început mai încet, însã pe mãsurã cã suvitele se vor adãuga unul cîte unul, forta se va multiplica, si cu ea, viteza cu care tot procesul va veni. Deci bucurati-vã dragi rieteni voi sunteti ca si constructorii, minusculi ei însusi dar capabili sã construiascã minunãtii de o amploare care va eclipsa tot restul. Noi toti vã multumim, pentru vointa voastrã de a lua parte la aceasta, la constructia finalã a soarelui pe care vã veti petrece restul sederii voastre aici. Cãci fãrã voi, nu ar fi existat o banda nouã de pãmînt (pe care sã trãiesti). Deci, vã multumim tuturor, în numele întregii Creatii, si vã invitãm pe toti a veni împreunã pentru a alimenta cu energia voastrã aceastã frumoasã tapiserie a luminii, care se va naste multumitã eforturilor noastre combinate. Multumesc, asta este totul de moment, plecãm >>.
Mi s-a spus cã va fi ceva care noi vom începe sã facem o datã pe lunã, si mi-au sugerat cã va trebui sã fac apel la aceste adunãri pentru prima duminicã a fiecãrei luni. Astfel în ziua Duminicã 5 mai, noi toti vom avea ocazia sã ne reunim, pentru prima noastrã meditatie în grup. Noi toti trãim în fusuri orare diferite, deci stiu cã întîrzierea poate fi putin cam dificilã pentru anumiti dintre voi, dar vã rog sã vã amintiti, cã timpul cu adevãrat aici nu este o problemã. Puteti sã vã conectati la acest eveniment de fiecare data cã simtiti (sau cînd simtiti)cã este mai bine pentru voi, însã mi s-a spus sã vã dau un program precis, cu scopul de a vã ajuta pe toti la concentrarea acestei intentii. Deci, am ales momentul de 21h00 seara, ora de Oslo (9:00PM) care este UTC+1.(adicã este 20h00 la Londra, 15h00 la New York, 12h00 la Los Angeles, 04h00 la Tokyo). Puteti gãsi ora voastrã localã aici:    http://www.thetimezoneconverter.com/
Am marcat deja aceste date în calendarul meu, si sper cã veti face acelasi lucru:
 5 Mai
2 Iunie
7 Iulie
4 August
1 Septembrie
6 Octombrie
3 Noiembrie
1 Decembrie
O sã revin bineînteles cu mai multe informatii, cînd ne vom apropia de aceste date. Multe lucruri se vor petrece înainte de a ajunge la sfîrsitul acestui an, însã stiu cã noi vom fi condusi  îndeaproape, în acest lucru important.
Vor fi reuniuni foarte puternice, dragi prieteni ! Vom începe sã construim împreunã ceva care ne va aduce multã bucurie. Si nu este numai pentru noi, dar pentru întreaga planetã. Î-mi place aceastã imagine a noastrã, de lucrãtori ocupati cu constructia, strat cu strat, fãcînd sã se nascã aceastã structurã imensã de luminã. Stiu cã pentru multi dintre voi poate va pãrea obositor, cãci noi suntem toti foarte ocupati  în a ne reconstrui pe noi însine în acelasi timp, dar stiu cã acest efort comum în Iubire,  ne va da în schimb multã fortã . Deocamdatã, noi vom fi capabili sã ne îmbãiem în acest lac de luminã de necrezut, pe care l-am creat deja aici, si aceasta ne va ridica literalmente pe toti la o fuziune atît de apropiatã, încît noi toti vom deveni coloane (stîlpi) ai luminii. Sunt atît de mîndrã cã fac parte din aceasta, si stau în admiratie în fata la ceea ce am creat deja împreunã. Sunt nerãbdãtoare de a vedea ceea ce aceasta va face pentru noi toti !
Cu Iubire, Luminã si Recunostintã,

Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius