PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, April 17, 2013

Partea 300 .. 16 Aprilie 2013


Manuscrisul de Supravietuire - partea 300 . 16 Aprilie 2013Pe mãsurã ce vedeti apropierea luminii la orizont, veti auzi strigãtele tuturor sufletelor care se adunã, care încep sã se trezeascã în zorii acestei noi aurori. Cãci acum, nu numai voi sunteti acei care cîntati  laude acestei noi aurori. Cum v-o spusesem mai devreme, acest cor ceresc pe care l-ati organizat pe aceastã micã planetã albastrã, va începe sã adauge noi voci.. Si astfel din zi în zi, volumul si complexitatea corului vostru se va mãri , în multe privinte. Cãci voi ati fost primii, si la început vocile voastre erau cîteva, si se perdeau usor în zgomotele emise de cãtre tot soiul de surse împrejurul vostru. Dacã nu-l ascultati cu atentie, acest cor ceresc, era usor de uitat, în mijlocul tipetelor de fricã, vocilor de nemultumiri si zgomotului asurzitor. Poate cã nu erati usor de reperat în mijlocul tuturor acestor zgomote, si asfel, vã simteati cã vã înecati în acestã mare de tulburãri emotionale.

Însã acum, este ca si cum corul vostru s-a separat de valurile acestui zgomot de fond cîteodatã zdrobitor, si pe mãsurã, din ce în ce mai multi se gãsesc fredonînd aceeasi melodie. Si la început, ei nici nu vor fi la curent, asa cum sunt luati de cãtre viata  zilnicã, fredonînd în mod fãrã sunet chiar pentr ei-însusi, si fãrã a avea  constiinta cã o fac. Dar putin cîte putin, acest slab bîzîit, care iese din inima lor, va începe sã ia amploare, si va deveni mai puternic, în curînd ei deasemenea vor începe sã înteleagã acest cîntec provenind din propriul lor suflet. Si cînd vor începe sã audã aceste sunete, fiinta lor întreagã va fi alertatã, si vor începe sã se îndepãrteze, de ceea ce îi interesau cu cîtva timp în urmã. Cãci ei vor fi tranformati de acestã melodie simplã, dar OH ! cît de magnificã, care le vorbeste nu numai auzurilor lor, dar si inimilor lor. Si ca si voi, ei vor întelege cã a venit timpul sã lase vechiul în spate, si sã înceapã sã deschidã usa acestui aer încurãjãtor care soseste.

Sim cã aceasta nu este nou pentru voi, cãci voi toti ati întîlnit într-un anumit mod , aceste suflete recent trezite, sub o formã sau alta, însã ceea ce va fi nou pentru voi, va fi numãrul important al acelora care se vor strînge în jurul vostru acum. Cãci în multe privinte erati în clandestinitate, si simteati nevoia sã vã protejati. La fel ca micile pãsãri noi nãscute, ati cãutat un adãpost sub tufisuri, în scopul de a trece aceastã primã etapã, în care vã simteati înconjurati de negativitate, si de pericol din toate pãrtile. Însã acum, penajul va crescut, si cu el încrederea, si sunteti gata sã începeti sã vã arãtati în plinã zi, cîntînd cîntecul vostru tare si clar, fãrã sã vã fie teamã cã vã ascultã cineva.

A venit momentul, sã arãtati minunãtiile voastre lumii, sã arãtati adevãratele culori si sã cîntati cîntecul vostru de libertate. Si noi vã promitem cã veti rãmîne toti surprinsi de rãspunsul pe care îl veti obtine. Cu sigurantã cîtiva vor fi încã putin înfricosati, si chiar gelosi de lumina voastrã, si nu vor ezita sã-si manifesteze nemultumirea, si asta nu va fi nou deasemenea, dar ceea ce veti întîlni din ce în ce mai mult, vor fi acei care se vor admira de adevãrata voastã frumusete, si vor dori sã afle, ce a fãcut din voi aceastã pasãre luminoasã, fluturînd deasupra realitãtii descurajatoare, de care ei sunt înconjurati. Si cînd îi veti privi în ochi, ei vor vedea, si voi veti vedea în ei, si asta este totul de care este nevoie. Cãci va fi ca si cum simpla vedere a sufletului vostru îi va elibera. Si ei toti vor simti  mîncãrimile propriilor aripi crescînd, asteptînd sã-si ia zborul.

Deci, sã nu vã fie teamã, dragi prieteni, voi veti avea aripile si vocile care vã vor transporta cît de departe, si cît de înalt doriti, nu rãmîneti închisi în ascunzãtorile voastre pentru întotdeauna. Cãci dacã o veti face, lumina voastrã va fi pierdutã pentru aceastã lume, si nu veti fi capabili decît sã iluminati decît un mic cerc împrejurul vostru. Însã, dacã  veti încerca  sã respirati si sã cîntati cîntecul vostru de jubileu, lumina voastrã va curge în cascatã peste planeta voastrã, de modul a permite accelerarea considerabilã a procesului pentru toatã lumea. Deci, aveti încredere, si luati-vã zborul. Veti vedea cã este o sarcinã agradabilã de fapt, cãci în ochii si inima voastrã locuieste lumina pe care o purtati în numeroase  locuri, si veti  simti legãtura adîncã pe care o împãrtãsiti, devenind din ce în ce mai puternicã si profundã, pentru fiecare suflet atins de cãtre cîntecul vostru.Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius