PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESETuesday, April 2, 2013

Partea 292 . 29:03:2013


Manuscrisul de Supravietuire - partea 292 . Martie 29, 2013.Aici sîntem, dragi prieteni, gata pentru a începe o zi nouã in paradis. Cãci este ceea ce se întîmplã, nu-i asa ? Nu spunem aceasta , pentru a  ofensa pe cineva, care încã se gãseste în ultimele dureri ale nasterii; o spunem ca o scurtã notã, pentru a vã reaminti cã nu sinteti pãrãsiti, niciunul dintre voi. Cãci vã gãsiti deja în paradis, si chiar dacã dintr-un anumit motiv, încã nu ati ajuns la aceasta concluzie, lãsati-ne sã vã spunem cã acolo, bine în strãfundurile voastre, aveti aceasta siguranta, si în curînd, va urma restul recunoasterii voastre.

Permiteti-ne sã vã explicãm. Asa cum am afirmat în multe ocazii, dacã v-ati aventura sã cãutati paradisul înafara limitelor Eu-lui vostru, puteti descoperi destule urme ale lui: în fumusetea naturii, si în privirea dragastoasa a unui alt suflet care va priveste cu atentie. Însã dacã vã concentrati în ceea ce se gãseste din belsug împrejurul vostru, ca tristete, mizerie si confuzie, nu veti ajunge la altã concluzie decît, cã încã trãiti în ceva care ar putea fi descris ca un cosmar. Repetãm, este un cosmar, pentru cã cu adevãrat este o iluzie, si ca prin urmare, momentul în care vã veti trezi complect, îl veti vedea ca printr-o ceatã sclipitoare, ceea ce va face sa credeti cã este real. Cãci nu este permanent, în niciun fel, si  toate acestea vor dispãrea , imediat ce ve-ti iesi din acest cocon de transformare. Fãcîndu-l, veti vedea cã sînteti permanenti, în toate felurile si toate chipurile, imortali. Si astfel, restul sînt doar scintilatii de energii, flux si reflux împrejurul vostru, însã nu sînt altceva decît o himerã.

Cu alte cuvinte, imediat ce veti renaste, în cea mai adevãratã versiune a voastrã, veti începe sã priviti la ceea ce vã înconjoarã, cu o privire mai capabilã de a discerni. Atunci , veti vedea cã nu existã absoluturi în aceastã " realitate ", care vi se pare cã vã presioneazã. Cãci nu este altceva decît o fictiune a mintii omenesti, ca un fel de piesã de teatru reprezentatã ca si cum ar fi fost realã. Însã nu este realã, si nu este mai adevãratã decît piesa pe care actorii o reprezintã pe scenã. Si asa ca si piesa de teatru, cu toate cã a devenit atît de obisnuitã, mai devreme sau mai tîrziu va trebui sã iasã de pe scenã. Pentru cã o piesã de teatru continuã , doar dacã are public. Si acum, la trezire, veti lãsa locurile voastre, unul cîte unul, si veti iesi din acest  " teatru al vietii ", asa cum vã place sã numiti acestã reprezentare a " realitatii " a celei de-a treia dimensiuni, pe care a-ti vizionat-o avid atîta timp.

Reamintiti-va, cã toti ati avut o afinitate cu aceastã piesã, avînd în vedere cã la început, avusese-ti o participare intrinsecã în ea,ca actori. Dar odatã ce ati început sa înfloriti si sã coborîti în interiorul vostru, ati lãsat centrul scenei, si cu încetul  v-ati întors în culise de unde ati facut o supraveghere aprigã la ceea ce se întîmpla pe scenã. Însa acum, a sosit ora de a pãrãsi cu totii teatrul. Cãci cu adevãrat a venit ora de a vã întoarce la viata realã, si de a începe sã trãiti de acord cu statutul dvs. de creatori. Pentru cã rolul vostru nu este sã fiti actori ascultãtori, care satisfac toate capriciile directorilor tiranici si tipã pe coridoarele scenariilor. Deasemenea nu aveti un rol de spectatori, participînd activ la toate nuantele care sunt reprezentate în fata voastrã, suflînd de groazã, sau rîzînd de bucurie, la fiecare glumã crudã sau cu întepãturi aspre, care sunt rostite de fiecare dintre actori.

Acum aveti viata voastra ca sa o reprezentati, si cînd vã veti da seama, deasemenea veti întelege, cã a sosit ora sã lãsati locurile voastre în acest " teatru al vietii " teatru vechi si degradat, si sã iesiti la lumina soarelui, si sã începeti sa va trãiti viata voastrã ca cetãteni liberi ai paradisului. Cãci cu adevãrat este paradisul unde trãiti, si aceasta se va face vizibil, cînd vã veti deschide ochii si inima, si veti începe sã beti toata acestã frumusete care se gãseste deja aici. Nu numai în Mama Naturã, dar deasemenea în fiecare human cu care vã veti intersecta. Pentru cã într-adevãr sînteti cetãteni ai paradisului, si veti tranforma toatã aceastã planetã într-un adevãrat paradis, imediat ce veti înceta sã  priviti peste umãr, la actorii care fac tentative disperate ca sã vã seducã, si sã va facã sã vã întoarceti la acest teatru mic si neaerisit.

Deoarece acum aveti totul pentru a reprezenta viata liberã si plinã cu care a-ti visat întotdeauna.O viatã care nu este incomplectã în niciun fel. Si aveti totul la dispozitia voastrã, nu existã lipsã de fonduri si resurse, pentrucã sînteti din nou conectati la fîntîna vietii care alimenteazã Toatã creatia, si cu cît mai repede veti întelege, mai usor va fi. Deci puteti sã începeti sã creati dupã inima voastrã, cãci acolo se aflã aceastã legãturã. Si cînd  vã veti da seama, nu o sã vã mai pierdeti timpul si sã esuati. Cãci o sã creati atîta, nu numai al vostru, însã împreunã cu mintile asemãnãtoare, sau mai bine zis, cu mintile libere, sufletele  care au început sã aparã în toatã aceastã frumoasã planetã. Cãci veti putea vedea cu totii, cît de uimitor de satisfãcãtor este, nu numai sã stai la aer liber, însã deasemenea , de necrezut de bucurosi,  însfîrsit de a crea ceva care este real, adevãrat si de duratã vesnicã. Si acesta, dragi prieteni, este adevãratul paradis unde ati intrat deja.

Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius