PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, April 25, 2013

Partea 302 . 23 Aprilie 2013


Manuscrisul de supravietuire- Partea 302


Acum furtuna s-a mai calmat, si valurile nu mai sunt asa de înalte ca sãptãmîna trecutã. Totul face parte din ciclul natural al lucrurilor, si toti sunteti mai mult sau mai putin familiarizati cu modul în care aceasta functioneazã. De data asta credem cã veti avea nevoie sã respirati profund de cîteva ori, si sã vã bucurati de acalmia care va urma, cãci asta a fost greu în mai multe sensuri. Lãsati-ne sã vã asigurãm, cã ceea ce ati devenit a fost  întãrit prin acest test, cãci în ciuda asteptãrilor, aceste ameliorãri energetice intense, nu vã vor lãsa lungiti prea mult timp. Dimpotrivã, veti simti o usurare imediatã cînd vor dispãrea, si nu numai asta, veti simti  nevoia sã vã ridicati si sã avansati. Tot ceea ce este referitor la viitor, iminent sau îndepãrtat, se pare cã va aduce ajustãri foarte intense, aproape imposibile de contemplat. Însã acum, cã aceastã ceatã mentalã se pare cã s-a risipit cu toate simptomele fizice, vã veti simti nerãbdãtori sã intrati în actiune.


Cîtiva, vor fi nevoiti sã reînceapã si vor avea lucruri de planificat timp ce altii vor rãmîne frustrati atît de mult, pentru cã vor dori mult sã facã ceva, si nu vor reusi sã vadã ce este. Aceastã frustrare de a nu sti exact ce sã faci cu toatã aceastã energie care trece prin corpurile si sufletele voastre, va fi dificil de gestionat, însã credeti-ne cînd vã spunem cã veti gãsi cu totii o prizã, pentru ansamblul acestei energii aparent reprimate. De moment, cum vãlurile se subtiazã din ce în ce mai mult, sufletul vostru începe sã vã vorbeascã, asa cum nu a fãcut-o niciodatã. Cãci sufletul vostru stie care este scopul adevãrat, si va începe sã vã trezeascã în toate felurile, pentru a vã permite sã întelegeti sensul la toate ce se întîmplã,exemplu, veti putea sã vã treziti îtr-un loc neasteptat la um moment, si veti putea avea  “ reîntîlniri  ocazionale “, cu persoane cunoscute sau  necunoscute. Cu alte cuvinte, o maré parte va fi pusã în miscare încã de acum, astfel ca sã puteti gãsi un mod de manobrare de pe o pozitie bunã – asa zis. Pentru cîtiva, se va putea prezenta sub forma unui fenomen fizic foarte diferit de ceea ce cunoasteti. Asa cã, sã nu rãmîneti surprinsi dacã vã veti îndepãrta de ceea ce cunoasteti, sau sã  încercati sã gãsiti voi singuri un loc nou. Se va putea sã fie, în locul unde lucrati, sau unde trãiti, si îl veti putea trai în moduri variate.


Încã o datã (vã repetãm), acest procedeu este foarte complex de fapt, si voi sunteti actorii acestei scene gigante numitã Lumea Nouã, si sub titlul acesta, inter-actiunile voastre, vor fi gemene celor care vor avea nevoie de participarea voastrã. Cãci nu este vorba de o cãlãtorie singurã, este vorba de un efort colectiv. Si chiar dacã viata voastrã este unicã pentru voi, experientele voastre , nu vor fi aceleasi ca ale vecinilor vostri, însã toti vor fi legati într-un mod care sã asigure cel mai bun rezultat pentru toti. Pe moment, sunteti o parte ale acestei mari pînze mondiale de suflete luminate, si asa ca pînza pãianjenului, voi toti sunteti legati între voi de aceastã pînzã aproape invizibilã, însã atît de puternicã de filamente de luminã. Si exact ca în pînza pãianjenului, nu te poti conecta cu un fir minuscul al ei, fãrã ca sã nu existe un efect pe întregimea ei. Voi toti sunteti legati de acestã pînzã, si ceea ce face o persoanã, va rãsuna de-alungul ansamblului pînzei, afectînd pe toatã lumea. Însã asta nu înseamnã cã o persoanã poate sã dãuneze tuturor.


Cãci nu este o pînzã care leagã pentru a dãuna în niciun mod. Aceastã pînzã canalizeazã razele benefice ale luminii, si nu poate fi întrebuintatã în alt mod, chiar dacã altii ar încerca sã o întrebuinteze pentru alte scopuri. Este o garantie. Avînd în vedere cã ati ales sã vã conectati la aceastã pînzã, deasemenea în mod egal , sunteti protejati de catre puterea pe care ea o genereazã, si asfel, veti avea cea mai bunã protectie posibilã. Lumina vã sustine din toate pãrtile acum, si cînd se pare cã sunteti pe cale de a cãdea, aceastã pînzã se gãseste aici pentru a vã prinde  la cãdere.


Ca întodeauna, ea este comandatã de libera alegere, si dacã veti alege sã vã alãturati acestei retele de luminã, este alegerea voastrã sã vã conectati, ea nu poate sã ajute pe acei care au decis sã rãmînã în urmã, în vreun fel. Dar, pentru toti acei care si-au deschis inima luminii, aceastã conexiune, este atît de puternicã cã nu mai poate fi ruptã în bucãti. Si asa cum firele subtiri ale pînzei pãianjenului sunt suficient de rezistente pentru a suporta greutatea multora, sunt deasemenea acesti conectori de luminã, care sunt capabili sã suporte greutatea tuturor. Conectîndu-vã la aceastã pînzã, veti deveni mai puternici, si de fiecare data cã un suflet se adaugã la aceastã structurã complexa tesutã, structura în sine însãsi devine mai puternicã.


Deci nu existã riscul de a fi supra-încãrcatã si de a fi ruptã. Departe de asta, ea devine din ce în ce  mai robusta, si de încredere, pe mãsurã ce trece timpul, si cînd noi “ membrii de echipa “ se alãturã. Asa cum vorbisem în alta misivã mai devreme, acest flux de noi fiinte luminate, începe sã se accelereze acum, si este un proces în crestere.


Este foarte pozitiv acest rezultat, desigur, dar deasemenea poate genera opusul sãu. Cãci aceastã pînzã de luminã va deveni din ce în ce mai puternicã si rezistentã si va genera o reactie nu prea pozitivã, a ansamblului acelora, care se încãpãtîneazã sã rãmînã la o parte. Ei vor simti cum aceastã pînzã de luminã îi vor împrejmui din toate pãrtile, si se apara cu bratele lor în tentativa disperatã de a împiedica aceste filamente diafane de luminã, de a le schimba viata.


Cãci lumina poate fi  înfricosetoare pentru cîtiva, cãci nu vor sti cum sã o întrebuinteze. Vor închide ochii si inimile lor, într-o ultima tentativa pentru a împiedica aceastã luminã, cãci ei sunt siguri cã ea le va dãuna. Însã lumina , nu poate sã dãuneze nimãnui, ea vine pentru a aduce iubirea de care aveti cu atîta  disperare nevoie, chiar în sufletele cele mai întunecate. Ele sunt acelea unde nevoia de iubire este cea mai maré, dar unde existã o mare fricã de iubire; ea va face ca aceste persoane sã se comporte în modul cel mai scandalos posibil, pentru a încerca sã tina lumina la distantã. Cãci , cînd lumina intra în întuneric, odatã cu ea, ceea ce nu mai serveste, va fi obligat sã se schimbe de o formã foarte profundã.


 Amintiti-vã, nu existã întuneric capabil sã reziste puterii  luminii, si chiar cea mai închisã dintre fiinte, se va transforma, de fiecare datã cã lumina va fi autorizatã sã se introducã. Si cine a fost programat ca sã rãmînã  în întuneric, va lupta pentru viata sa însusi, asa cum au învãtat sã o facã. Asa cã, lumina nu este binevenitã peste tot, si va fi spus în termeni fãrã echivoc. Însã lumina, poate cîteodatã sã gãseascã un mod de a pãtrunde oricum, cãci existã mai mult de un suflet întunecat care are un defect în armurã. Si acestã micã crãpãturã, va permite luminii sã-si facã drumul. Deci nu uitati, lumina va pãtrunde în cele mai neasteptate locuri, însã este pentru cã existã o micã deschidere care afost lãsatã cu scopul ca sã intre lumina. Numai acei care au ales sã se închidã 100% luminii, vor fi lãsati în întuneric, spunînd astfel.


Cãci este ceva care nu poate fi impus nimãnui. Lumina, este ca apa, se infiltreazã si circulã pe cãi naturale, care au fost fãcute pentru asta. Însã acolo, unde este baratã, ea va înconjura, si va gãsi un alt loc pentru a fertiliza. Si acum, se gãseste mult teren fertil acolo unde erau vechile locuri complect sterile. Chiar cînd gãlãgia celor care vor sã se închidã ca scoicile, va continua sã creascã, lumina va continua felul sãu tãcut de a pãtrunde, din ce în ce mai mult în inima omenirii. Si o datã acolo, ea nu poate fi aruncatã înafarã din nou. Cãci o datã ce lumina a fost invitatã, ea rãmîne pentru întotdeauna. Deci, priviti în jururl vostru, si noi vã garantãm cã veti putea vedea primele raze ale acestei lumini, într-un atît de mare numãr de semeni ai vostri. Si sã stiti cã, printre cei care fac un mare spectacol exterior si care vor sã atingã lumina în toate felurile posibile, anumiti dintre ei au început deja sã curgã.


Va fi o micã suvitã la început, însã acestã micã suvitã este tot ceea ce trebuie. Si în curînd, aceste mici suvite vor începe toate sã se dezvolte într-un adevãrat suvoi de luminã eliberatoare, chiar  în cele mai grele suflete.


Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: FlorikaNo comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius