PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Wednesday, April 10, 2013

Partea 297 – 08:04:2013




Manuscrisul de supravietuire – Partea 297 – 08:04:2013

1.Acum timpul trece repede scumpilor, însã pentru cîtiva, nu este suficient de repede. Sunteti asa de nerãbdãtori ca schimbãrile sã aibã loc în vietile voastre, si astfel de multe ori rãbdarea se pare cã se întinde la maximum. Vã cunoastem asa de bine scumpilor, cãci ati fost încã o data expusi la fortele Luminii care vindecã, însã cum Lumina vã pune în evidentã tot ce este de vindecat, deasemenea vã atrage atentia referitor la ceea ea pune în evidentã. Astfel,cu aceastã Luminã soseste concentratia si cu ea, vine deasemenea sentimentul sfãrîmãtor cã nu sunteti suficient de buni.. Cãci ceea ce vedeti, este ceea ce este adus la luminã , si doar atît vedeti.  

2. Altfel spus, nu reusiti sã vedeti própria voastrã mãretie, pentru cã în ceea ce vã concentrati, este în special, în ceea ce a fost adus la suprafatã de cãtre acest curent fãrã sfîrsit de energie de putere de viatã. Si asfel, vã vedeti pe voi însivã, ca si cum v-ati  tîrîi cu infestãri de mînie, fricã si multe alte lucruri pe care le considerati ca greseli. Dar oare, într-adevãr asta se întîmplã ?  O situatie care vã face sã fiti de fiecare datã mai nemultumiti de voi proprii ? Cãci asa cum soarele naste în fiecare zi, deasemenea si pretuirea noastrã pentru voi creste. Pentru cã trecînd prin toate acestea, nu faceti altceva, decît sã vã purificati de vre-un rest care rãmãsese în voi, si aduceti-vã aminte acest rest fusese acumulat timp de multe vieti. Din aceastã cauzã, chiar pentru acei care sunt mai iluminati, cîte odatã acest rest, poate fi mai mult decît  abundant. Însã amintiti-vã, pentru acest motiv Lumina a intrat în vietile voastre, si pentru asta a-ti acceptat aceastã responsabilitate fãrã ca ea sã vã fie cerutã; pentru cã aceastã luminã sã intre în esenta voastrã. Cãci numai voi, si numai voi, puteti sã decideti, dacã aceastã luminã poate sã intre în cel mai intim colt al vostru, si cînd ziceti da ! asta se petrece.

3. Cãci lumina este de neoprit, si nu se va opri, pînã ce nu va scoate la luminã toate deseurile modelelor învechite, la suprafatã si în exterior. Atunci voi veti putea vedea totul, si pentru multi, dimensiunea vechiului gunoi o sã fie mai mult decît coplesitor. Dar, repetãm din nou, aceasta nu este de tãmuit, dimpotrivã ceva de sãrbãtorit. Cãci este vizibil doar vouã, pentrucã iese la luminã, si iesind niciodatã nu va mai putea fi vãzut. Si astfel, aceastã curãtenie finalã, cãci asta se întîmplã de fapt, va putea fi mai dramaticã decît este în realitate. Însã asta nu înseamnã sã stati si sã vã dati doar seama. Nu este vorba de a echilibra conturile, mentinînd o relatare fidelã de tot ceea ce poate iesi în acest proces de curãtenie. Este de a accepta si elibera ceea ce lumina scoate afará, si asa, acest proces este de fapt, mai usor pentru voi decît poate v-ati imaginat. Amintitivã, mintea, uneori încã are o minte proprie, si pentru minte, aceastã acumulare vizibilã de energie veche, poate sã o punã sã se ameteascã. Si sã nu cãdeti în pãcatul de a vã compara cu vecinul vostru, deoarece ca întotdeauna, este un proces individual; toti trebuie sã vã continuati drumul, si sã nu încercati sã imitati în nici un fel fratele sau sora voastrã.

4. Trebuie doar, sã continuati  mai departe sã vã faceti lucrul vostru, fie cã implicã multã eliberare, fie cã vi se pare cã este un drum mai usor. Cãci depinde de voi, sã faceti sã vã simtiti, mai usori, si trebuie sã o faceti la ritmul vostru. Însã nu uitati, lumina, nu se va opri pentru nimic, nici pentru nimeni, din aceastã cauzã nu-i puteti spune luminii sã se opreascã. Însã îi puteti da o margine de libertate, si cel mai bine de fãcut este - sã vã retrageti si sã abandonati controlul, si predîndu-vã acestui proces, veti garanta cã o sã fie executat în cel mai bun  mod posibil. Deoarece dacã veti lua controlul în mîinile voastre, veti simti mai tare forta acestei energii, decît dacã a–ti fi lãsat-o doar, sã-si urmeze cursul.

5. Atunci  o spunem din nou, respirati si urmati cu fluxul. Procedînd astfel, vã veti simti capabili sã navigati prin toate, fãrã sã simtiti cã inima voastrã se sufocã, datoritã ultimelor resturi ale vechiului sablon din interiorul vostru. Pentru cã într-un fel sau altul, veti iesi la suprafatã, si cu cît mai mult acceptati (procesul),mai repede acest curent va curge, si mai rapid va fi procesul. Deci lãsati sã plece si sã vinã, fie ce va fi, nu este nimic de care trebuie sã vã fie fricã. Deoarece se ridicã din voi, cu scopul de a vã lãsa sã vã ridicati mai sus, si mai departe, decît erati obisnuiti sã fiti, însã ce nu mai sunteti. A-ti intrat în anticamera lui Mîine, însã cum sunteti fiinte de mai multe straturi, care încã nu sau amestecat complect, aveti nevoie încã de ceva ajutor, pentru a avea totul împreunã (asa cum erati odatã), asigurîndu-vã, cã nu rãmîne nimic din vechiul sablon. Nu puteti lua nici o greutate extra, dacã doriti sã fiti cu adevãrat iluminati, deci uitati-vã la acest proces, ca si cum v-ati usura de o greutate – cãci asta este, oricît de greu poate sã fie procesul însine,  sã vi se parã,


Canal: Aisha North


Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius