PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEMonday, April 8, 2013

Partea 296- 06:04:2013Manuscrisul de Supravietuire - partea 296 . Aprilie 6, 2013.

1. Asa cum ati confirmat, aceste ultime zile au fost foarte intense, si chiar dacã în multe aspecte, v-ati simtit mai slãbiti fizic, desemenea ati simtit cã spiritul s-a înãltat în mai multe feluri. Pentru cã într-adevãr sunteti fãcuti dintr-o materie incasabilã, Însã ca mereu, corpul fizic al vostru are greutãti sã ajungã la aceastã concluzie. Si pe bun motiv, pentrucã este în interiorul vostru unde se petrec schimbãrile, si ca rezultat carnea si oasele voastre se simt ca si cum ar fi rupte. Însã nu sunt, si nici voi nu sunteti, cãci ceea ce se întîmlpã este o re-aliniere, si o re-organizare asa de monumentalã cã o sã vã simtiti cu totii epuizati si parcã rupti, si crezînd cã a venit sfîrsitul la toate. Însã contrariu acestei supozitii, nu sunteti rupti, sinteti fortificati în toate sensurile, si asa, încã o data simptomele vor mãslui adevãratul motiv, la ceea ce de fapt se întîmplã în culise.


2. Cãci ati venit aici (pe pãmînt) ca sã cuceriti, dragilor; însã înainte de toate trebuie sã cuceriti îndoielile voastre referitor la capacitãtile pe care puteti sã le aveti pentru a înainta, si a vã declara conducãtorii lumii. Cãci exact asta sunteti, însã cum pentru multi, cuvîntul conducãtor este încã relationat cu ceva sinistru; lãsati-ne sã adãugãm citeva reflectii cu respect la aceasta. Pentru voi, un conducãtor este = despot, si lumea voastrã a avut o cantitate considerabilã de ei. Si pînã astãzi, mai existã încã indivizi care pot purta acest nume, nu numai în împãrãtia lor, dar si mai departe. Însã nu vorbim despre acesti oameni menori (cu putine calitãti) care cu forta instigã la fricã si neîncredere în altii. Nu, vorbim despre cei care ies în evidentã datoritã luminii pe care o poartã în interiorul lor. Si este aceastã luminã care este în curs de ancorare în corpul vostru uzat si obosit, si este aceastã luminã care o sã vã transforme în noii conducãtori.


3. Cãci aceastã luminã va gãsi modul de a iesi din voi, si cînd se va întîmpla aceasta, nimic nu o va putea opri, nici voi mãcar. Si astfel actiunile voastre vor fi orientate de cãtre aceastã luminã, si fãcînd-o, o sã asigure cã o sã vã comportati în asa fel încît sã orientati pe toti care se vor gãsi împrejurul vostru. Si acesta este felul adevãrat de conducere, fiind modelul, si nu prin decret legal. Din aceastã cauzã, da!, veti fi conducãtorii lumii, în toate aspectele, pentrucã lumina va vorbi tuturor împrejurul vostru, despre felul vostru de a trãi, si atunci va indica altora sã umble pe urmele voastre. Si atunci, veti conduce încã o datã toate teritoriile, nu ca uzurpatorii care considerau ca aveau dreptul înãscut sã comande tuturor, si sã asculte la fiecare din capriciile sale. Pentrucã acesti  conducãtori din trecut, fie cã împãrãtia lor era un teritoriu feudal, înconjurat de ziduri înalte, fie vre-o vizuinã ascunsã undeva, într-un bloc înalt, tot ceea ce vedeti referitor la pozitia lor de comandã o sã înceapã sã se nãruie . Cãci pe mãsurã ce veti conduce pe altii datoritã luminii pe care o purtati, persoanele vor putea vedea dezolarea si lipsa luminii scurgîndu-se din acesti tirani auto-proclamati. Dupã aceea vor alege: dacã vor urma pasii vostri, sau vor continua la umbra acestor  vechi conducãtori.


4.Cãci asta sunt, si sunt depãsiti, chiar acum pe timp ce vorbim. Însã voi, dragi prieteni, deveniti din ce în ce mai usori si strãlucitori în fiecare zi. Si chiar dacã corpului fizic al vostru încã îi este greu sã priceapã acets fapt, în curînd veti începe sã vã dati seama cã usurinta luminii este prezentã. Cãci aceastã nouã sarcinã nu este grea, este chiar Lumina si ea este usoarã, în adevãratul sens al cuvîntului. Si cînd praful se va aseza, spunînd-o astfel, deasemenea veti pãrãsi ideia cã aceastã revolutie internã este greu de suportat. Si veti simti cã totul devine mai usor, si zilele mai strãlucitoare, si cã voi si corpurile voastre vor începe însfîrsit sã se topeascã unul în altele, fãcînd o combinatie perfectã, stabilitã cu adevãrat în Ceruri.


Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius