PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, April 5, 2013

Part 293 -- 31:03:2013Manuscrisul de Supravietuire - partea 293 . Martie 31, 2013.


Multi ne-au confirmat cã faptul de a fi împinsi înainte si înapoi de undele sinuoase de energie, încã nu s-a terminat. Însã sperãm cã toti a-ti fost capabili sã inhalati o dozã de aer proaspãt, cel putin mãcar o datã în timpul acestor proceduri. Presupunem, cã pentru multi, efectele acestor rãbufniri constante de unde de energie, au fost simtite într-un mod diferit  a acelora care fuseserã expusi înainte, si sunt corecti. Cãci într-adevãr, de data aceasta, v-ati înãltat, nu numai o treaptã, însã cu totii a-ti fost ridicati la un nivel nou complect de existenta, numindu-l asfel, si din aceastã cauzã, a-ti schimbat drastic efectele respective la ceea ce este iradiat în mod constant înspre planeta voastrã si în totalitatea sistemului vostru.

Corpului vostru fizic i-se va pãrea cã este acelasi lucru, însã de fapt , existã multe diferente de corpul anterior. În cîteva cazuri, totul este foarte subtil, si nu va fi usor sã auziti sunetul diferit, care se face auzit în tot sistemul vostru. Cãci tonul s-a schimbat, si voi deasemenea, si în acest mod, melodia interpretatã de cãtre toti, si de fiecare în parte, la fel s-a schimbat. Si în ansamblu, corul compus de cãtre voi toti, si-a schimbat tonul în asa mãsurã, ca toatã Creatia (dumnezeiascã) a fost capabilã sã-si dea seama. Si da! într-adevãr pe toti o sã ne afecteze, si în asa fel, cã reactiile deasemenea se vor schimba. Subtil, însã în mod mai evident. Cãci amintiti-vã, existã încã împrejurul vostru acei care încearcã cu toate fortele lor, sã stingã sunetele revelatiei, si ei deasemenea vor fi obligati sã-si suie bara, asa cum o vor putea. Din aceastã cauzã apar atacurile vehemente, ceva cam surprinzãtoare, pe care cîtiva le-au avut în ultimul timp. Amintiti-vã, vocile voastre si doar prezenta voastrã, au marcat sosirea unei lumini, care va deveni din ce în ce mai strãlucitoare; si pentru ochii îndelung obisnuiti cu locurile întunecate, datoritã faptului de a sta în mod constant  concentrati  în regiunile cele mai întunecate ale planetei voastre, aceastã luminã le vor face impresia, cã le strãpunge creierul , pînã la nucleu-l lui. Din acest motiv, ca mijloc de protectie, ei atacã, si oricine care se va interpune în drumul lor va simti impactul acestor lovituri.

Deci , cîteodatã se întîmplã sã fie greu sã te mentii în aceastã nouã luminã, deoarece ea expune mult nu numai în interiorul nostru, însã si în cei care vã înconjoarã, si care în realitate poate sã fie (un proces) dureros, în multe maniere. Deoarece, ceea ce vedeti nu-i prea usor de digerat. Repetãm din nou, cã vã gãsiti, acolo unde trebuia sã fiti de fapt, si indiferent de ceea ce se va prezenta în zilele viitoare, fie în sfera voastrã, fie la un nivel mai înalt, sã stiti cã totul este în regulã, si totul se întîmplã dintr-un anumit motiv. Amintiti-vã, cã nu este „ ziua judecãtii „ în sensul mai lat al cuvîntului. Cãci nu este o pedeapsã, si nici evaluarea finalã a folosintei cuiva. Este doar curãtenia finalã, de ceva care încã se poate gãsi în drumul acestor raze de luminã, si ca atare, multumiti pentru tot ce apare în prezent în viata voastrã. Avînd în vedere cã ceea ce vine, nu vã va face sã vã simtiti rãu, dimpotrivã. Departe de aceasta. Va apãrea doar, pentru a vã arãta, cã abandonati vre-un bagaj (nepotrivit), ascuns pe undeva în interiorul dvs; si cã acest bagaj trebuie pãrãsit, pentru a putea înainta înspre pasii finali.

Deci, din nou o spunem, este un procedeu care poate fi confuz, deoarece vã veti gãsi oscilînd, între o stare de binecuvîntare totalã, si  deodatã sînteti lansati într-o confuzie, care va apãrea momentan în fata voastrã. Însã, chiar dacã asa ceva se prezinta la multi dintre voi, nu este cazul sã dati un pas înainte si doi înapoi. Cãci, indiferent de ceea ce veti experimenta acum, fie o plutire usoarã, sau o luptã pentru a reusi sa respirati, toti pot fi considerati ca pasi înainte.

Astfel fiind, odihniti-va capetele obosite si corpurile confuze, si sã stiti, cã în tot momentul sînteti împinsi înainte, în modul cel mai bun posibil. Cãci vã ajutãm sã dati fiecare pas, pentru cã vedem cã sunteti ghidati în modul cel mai drãgãstos si suav posibil, sã priviti în directia care vã va oferi cele mai bune opotunitãti de a avansa în felul cel mai usor. Aduceti-vã aminte cã nu sunteti singuri în acest proces, si chiar dacã toate acestea se vor întîmpla tuturor, sau la fiecare în parte, referitor la modul cum tratati cãlãtoria dvs., aveti acces la tot ajutorul si asistenta de care aveti nevoie, astfel încît sã fiti în mãsurã sã realizati aceastã cerere pentru (a atinge) gloria. Si Glorie veti gãsi, oricît de mult vã gãsiti înãmoliti în lod. Deoarece, nu sunteti prinsi acolo, în niciun fel, si în momentul în care vã veti da seama, nu vã veti mai pierde timpul luptînd în zadar. Încã o datã, cuvîntul – cheie este sã vã predati, cãci a se preda nu înseamnã a dezista, si este doar acceptarea acestui proces, asa cum se prezintã. Si în momentul cînd o veti face, vã veti simti cã sunteti luati într-un curent rapid de ascensiune, în directia locului de odihnã, unde veti întruchipa totalitatea dvs. Si sã lãsati aceastã trudã si preocupare în spate.Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius