PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Monday, April 8, 2013

Partea 295 -- 04:04:2013



Manuscrisul de Supravietuire - partea 295 .  4 aprilie 2013

Asa cum multi au verificat, vãlurile se risipesc unul cîte unul, ceea ce provoacã uimirea unora. Tot ceoi.
Cãci despre aceasta este vorba în aceastã cãlãtorie, sã-ti aduni si rasamblezi toate aspectele, care au fost dispersate cam peste tot, cu ocazia sederilor voastre pe aceastã planetã. Si sarcina pe care a-ti avut-o, a fost sã obtineti experienta pe cît mai mult posibil, intrînd  din plin în viatã în toate aspectele, atît cei care sunt considerati <<buni>>, dar si cei care sunt considerati <<rãi>>. Acum vãlurile încep sã cadã, si voi  stiti cã nu existã <<rãul sau binele>> cãci totul face parte din acest teatru al vietii. Însã acum, a-ti învãtat  pe calea cea mai grea, si este obligatia voastrã de a descoperi  vechile piese. Si nu uitati , cã acest joc vechi, a fost infestat în maré parte de cãtre întuneric, de mult timp, de cãtre acesti strãini decisi în mod ferm sã continue acest spectacol, cu toate cã era oprit si interzis.
Si în felul acesta, a-ti avut nenumãrate ocazii de a interpreta versiuni din ce în ce mai sinistre al acestui teatru al vietii. Însã acum, spectacolul s-a terminat, si nu mai sunteti sub farmecul acestor pãpusari, care se lãfãiau privindu-vã suferind sub jugul lor. Acum, ati pãrãsit aceastã muncã fortatã, si sunteti liberi sã începeti sã interpretati o nouã versiune a vietii voastre pe pãmînt.
Cãci amintiti-vã, acesta este motivul pentru care cu totii vã aflati aici, pentru a strînge cunostinte, care nu pot fi obtinute altfel, decît trãind într-un corp fizic ca al vostru, si trãind în mediul pe care frumoasa voastrã planetã albastrã v-a propus-o. Acum, a sosit momentul sã vã reîntoarceti la scoalã, însã de aceastã datã la scoala luminii, cãci cu totii ati terminat vechea <<scoalã a  întunericului>>, care a durat lung, prea mult timp. Asa cum o spusesem, mandatul si-a depãsit data, cu mult prea lungã. Dar, la ora actualã, cã totul este în ordine, veti fi invitati sã intrati în aceste sãli ale noilor învãtãminte, din proprie initiativã. Si nu uitati, nu toti vor dori sã pãrãseascã vechea scoalã, cãci ei preferã sã rãmînã la vechea scoalã, chiar dacã ea este dureroasã, în loc sã riste sã rupã vechile legãturi, si sã intre cu din plin, în aceastã nouã aventura.
V-o repetãm din nou, este datoria  toturor si a fiecãruia, sã decida dacã doresc as aibã acces la aceste sãli ale luminii, sau sã prefere sã rãmînã în acest teatru neaerisit si fãrã luminã din trecut. Nu vã putem obliga sã faceti orice ar fi, si nici nu o vom încerca, cãci exista Un Edict Sfînt pe aceastã planeta, si este cã orice serviciu trebuie fãcut în cadrul Liberului Arbitru. Cãci acesta este un loc, unde cu totii ati venit sã serviti, si nu numai voi, însã deasmenea tot restul Creatiei. Cãci ceea ce strîngeti în termen de învãtãminte aici, înglobeazã totalitatea învãtãmintelor care pot fi accesibile fiintelor vii ale Creatiei.
Asa este, cu exceptia celor care locuiesc pe aceastã planetã. Cãci voi ati fost îndepãrtati în mod efectiv, de la acest izvor  nesecat de întelepciune si energie. Însã ceea ce ati trãit aici, a fost descãrcat în aceastã banca a învãtãmintelor, si acum ajungînd la etapa finalã în luminã, deasemenea beneficiati de aceast vast ocean de învãtãminte. Deci voi sunteti solicitanti a învãtãmintelor, si acest flux de constiintã va începe sã meargã în ambele sensuri. Pe mãsurã ce intrati în sãlile acestei scoli a luminii, corpul si spiritul vostru va începe sã primeascã descãrcãri enorme ale acestor informatii, care va schimba literalmente, întreaga voastrã lume, nu numai  asa cum o vedeti.
Va repetãm încã odatã, cã scoala este gata pregãtitã, si acum, vã invitãm sã intrati în acestã nouã scoalã, unde Lumina vã va instrui, Iubirea va fi ghidul, si Frica nu va mai fi bastonul de mãsurat cu care veti fi judecati. Cãci cunoasteti prea mult despre acest regim, si a venit acum momentul sã redeschideti cãrtile si sã deschideti inima adevãratului învãtãmînt al Luminii. Vechiul si-a îndeplinit misiunea, si a venit timpul sã-i închidem usa, si sã le deschidem (usile) pe acele care vã vor duce la un nou nível de întelegere.ea ce luaserã-ti ca o realitate pre-calculatã în toatã viata voastrã, nu a fost decît fum, un miraj prefãcut realitate ? Cîteodatã este zdrobitor sã te gãsesti fatã în fatã cu adevãrul, cãci trebuie sã re-evaluezi tot ceea ce ai construit, si nu numai aceasta, deasemenea sã re-evaluezi ansamblul vietilor tale anterioare. Cu adevãrat, lumina este milostivã, dar deasemenea fãrã milã, cãci nu-ti lasã deloc spatiu la imaginatie, si esti obligat sã re-examinezi totul, însã sã stiti cã va trebui sã o faceti. Deoarece , nu vã veti putea continua drumul cu inima si ochii închisi în fata acestui adevãr, si chiar dacã este cam dureros în anumite privinte, existã deasemenea  a catarsis finalã care va avea ca efect cauterizarea rãnilor  vechi care supurau, si veti avea totul pentru a vã vindeca si a vã reîn

Canalizatoare: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius