PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEMonday, April 15, 2013

Partea 299, 12 Aprilie 2013Manuscrisul de Supravietuire – Partea 299, 12 Aprilie 2013


Zilele sunt din ce mai lungi în aceastã parte din lumea voastrã, si corpurile voastre fizice, încã o datã se simt mai bine, în functia lor de conductoare de energie. Amintiti-vã cã nu primiti numai mari cantitãti de energie, deasemenea le distribuiti în lumea înconjurãtoare. Cãci voi sunteti niste ancore foarte scumpe, în mai multe sensuri, si acum sunteti în curs de a trage in jos în mod constant, blocurile de constructie ale noii voastre lumi, prin intermediul corpurilor voastre fizice. Stim cã aceasta nu este nou pentru voi, însã ceea ce poate fi mai interesant, este cantitatea de energie pe care o transmutati si o trimiteti în lumea voastrã zilnic.


Sau mai bine zis, cu o bazã zilnicã si nocturnã, cãci este vorba de un procedeu care se efectueazã 24 din 24 de ore si 7 din 7 zile. Ceea ce începuse doar ca un firicel, s-a transformat acum într-un flux constant de particule enegetice, bombardîndu-vã constant, nu numai pe voi, dar multumitã vouã, toatã structura pe care ao vedeti împrejurul vostru, în toate pãrtile.


Deci cu adevãrat voi sunteti în curs de a trage la pãmînt din josul cerului, particule ceresti, una cîte una. Si chiar dacã cîteodatã aceastã sarcinã vi se pãrea grea si dificilã pentru sistemul vostru propriu, sã stiti cã este doar temporar. Cînd corpul vostru va intra în modul de descãrcare, multi dintre voi se vor simti ca si cum ar fi complect epuizati, si singurul lucru pe care îl veti dori, va fi sã vã culcati si sã vã îndepãrtati de restul lumii. Însã ceea ce trãiti, nu este o slãbire ( a fortelor ), este vorba de un exces de energie care pãrãseste corpul vostru, nestiind prea bine cum sã faceti fatã la ce se petrece, de unde vã apare sentimentul de aproape stagnare în acelasi timp. Încã odatã ne grãbim sã vã adãugãm, cã nu este deloc periculos pentru voi; este doar o presiune simtitã de cãtre corpul vostru, în anumite momente, si va trebui sã continuati în ritmul vostru, pînã cînd toate vor fi aranjate, si veti putea transmite cu succes energiile acolo unde va trebui sã fie trimise. Cîteva dinte ele sunt pentru consumul vostru propiu, mai bine zis, restul este pentru a fi întrebuintat în exterior. Asfel spus, voi sunteti receptori si transmitãtori de energie, si cînd sunteti epuizati, este de fapt cã sunteti prea plini de energie, plini de a plezni. Sã nu vã gînditi cã este vorba de o gresitã planificare, si cã voi sunteti victimele unui plan executat gresit.  Dimpotrivã, este rezultatul inevitabil al acestei supra-încãrcãri, si asta este asa de mare ajutor corpului vostru fizic. Cãci este partea voastrã fizicã care determina viteza acestor injectii (de energie), explicînd-o astfel. Si DA ! niciodatã nu veti primi prea mult, cãci în momentul în care limita a fost depãsitã, corpul vostru taie conexiunea, pur si simplu; dupã aceea el începe sã re-încarce informatiile care trebuie sã le pãstrati pentru voi proprii, si începe sã trimitã ceea ce este considerat ca partea <<externã>> a acestor pachete de informatii.


Vã repetãm încã odatã, amintitit-vã sã fiti atenti la semnalele pe care propriul corp al vostru vi le transmite, cãci el stie cînd este momentul sã facã o pauzã, si cînd trebuie sã se punã din nou în miscare. Si cînd corpul vostru se gãseste în modul “STOP”, el o face deoarece, este prea ocupat cu tratamentul tuturor informatiilor pe care le receptioneazã.
Asa cã nu pierdeti nici-o secundã, chiar cînd sunteti <<pe burtã>>, la plat, incapabili sã ridicati mãcar degetul mic; cãci este cu toatã siguranta cã în acel moment voi lucrati din greu.


Deci amintiti-vã sã-i multumiti acestui tovarãs constant, acestui servitor credincios si muncitor feroce, colegul ci co-echipierul vostru, asa numindu-l; acest vehicol fizic pe care îl locuiti, si care este motivul principal pentru a putea face munca voastrã, aceea pe care ati venit sã o faceti aici. Stim cã el poate fi putin cam tîfnos acum, si cã nu ezitã sã protesteze, însã asa cum o spusesem aceste crãpãturi, gemete si tipete de suferintã, nu sunt de temut. Corpul fizic al vostru, stie perfect cã aceasta este bine pentru el, dar nu se poate ajuta pe el însusi, si din cauza asta el tipã sus si tare acum. Sã nu vã îndoiti niciodatã, el îsi va face munca pe care a venit sã o facã, cãci este nemaipomenit ce credincios si de puternic. Vã repetãm din nou,, asigurati-vã cã îl valorati în mod just, pe acest vehicol fizic, pentru tot ceea ce face pentru voi, chiar în momentele în care vi se pare cã el este cel mai maré obstacol în procesul vostru. Cãci el nu face expres ca sã vã retinã înapoi, chiar dacã cîteodatã asa vã lasã impresia, cã vã încetineste referitor la <<alte activitãti>>.Cãci în spiritul sãu nu exista decît in scop, si este ca sã aibã un succes rãsunãtor, si el stie foarte bine cã fãrã asistenta si ajutorul vostru, veti fi privati de singurul lucru care vã face posibilã sederea aici.


Si amintiti-vã el nu va folosi niciodatã asta împotriva voastrã, cãci cu adevãrat voi sunteti o luminã în cer, si va fi ceea ce veti vedea voi însivã, odatã ce aceste tulburãri energetice vor începe sã se calmeze putin. Nu vor înceta complect, însã corpul vostru fizic, va deveni din ce în ce mai capabil sã manevreze (energiile), fãrã ca sã fie necesar sã re-demareze de fiecare datã, mai ales cã limitele energiilor voastre au fost prelungite, si aceasta va continua astfel. Veti continua sã faceti încã munca pe care o faceti, cãci nu veti înceta niciodatã sã fiti ancorele care servesc sã schimbe aceastã lume nouã la suprafata acestei planete.


“Ascultati-vã tot timpul corpul vostru – ceea  ce vã transmite – si dacã aveti bãnuieli, cã ceea ce simtiti nu sunt  <<simptomele sale energetice >>, ar fi o bunã ideie, sã consultati un profesional (medic).


Canal: Aisha North


Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius