PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, June 27, 2013

Partea 329 . 26 Iunie, 2013
Manuscrisul de Supravietuire- Partea 329 . 26 Iunie, 2013

Am dori acum sã avansãm ceva mai mult în ultimele ameliorãri energetice, pe care le-ati petrecut cu totii. Si, asa cum o mentionasem anterior, aceste informatii nu vã afecteazã numai pe voi, dar ele vor continua sã afecteze toatã lumea în jurul vostru, într-un fel sau altul. Asa cum sunteti cu totii la curent acum, cu aceste fenomene, de asemenea vã sunt familiare efectele pe care acestea le au, asupra corpului vostru fizic, sub formã de greturi, rele stãri si dureri. Pentru unii, aceasta pare a se fi intensificat, în ultimul timp, în timp ce pentru altii, aceste valuri par a se estompa imediat ce apar. Cu toate acestea, ar exista o modalitate de a reduce, unele din simptomele voastre. Dar acest lucru presupune, a ne reîntoarce asupra efectului real a tuturor acestor scrisori, si motivul pentru care ele vã sunt transmise vouã, în primul rînd.

Pentru cã, asa cum stititi, acestea nu au apãrut pentru ca voi sã vã simtiti slãbiti si incapabili, însã pentru multi, acesta pare a fi singurul efect pe care îl au, si toate au fost considerate doar ca o jenã, si un disconfort. Cu toate acestea, pe dedesubtul acestor fisuri si gemete ale corpului vostru, are loc, ceva mult mai interesant. Însã, din nou, simptomele mascheazã totul foarte bine, doar dacã sunteti în mãsurã sã ascultati stratul inferior, în vreun fel, si sã nu luati în consideratie toate aceste semnale de suferintã. Sã ne explicãm. Dupã cum stiti, corpul fizic pe care îl locuiti, este o structurã foarte complexã de fapt, si nici mãcar savantii vostri, au gãsit o modalitate sã explice pe deplin toate procesele care se petrec în interiorul vostru. Cãci toatã aceastã stucturã, este infinit mai complexã, decît orice altã structurã pe care ati construit-o, si nici mãcar forma cea mai avansatã a ordinatoarelor voastre, nu este de talia inteligentei care se gãseste într-o singurã celulã a voastrã. Doar în interiorul acestei unice celule, existã atîtea informatii înmagazinate si procese complexe nenumãrate, care se petrec în tot momentul, cã ar fi suficient sã mentinã multi savanti ocupati, încercînd sã înteleagã totul. Si între ele, miliardele de celule ale corpului dumneavoastrã, au atîtea povesti de spus, nu numai referitor la fiecare individ, dar mai ales cu privire asupra modului în care, ele comunicã toate între ele. Amintiti-vã, cã existã o conversatie extraordinarã, care are loc în voi, în fiecare zi, cãci nici o singurã celulã a corpului vostru, nu lucreazã de una singurã. Ele toate fac parte din aceastã imensã orchestrã afinatã, si ele au nevoie sã se conecteze, pentru a putea fi treze în orice moment, indiferent de care sunt circumstantele exterioare. Amintiti-vã, cã trãiti o viatã foarte complexã, într-o lume foarte complexã, si ca atare, semnalele care intrã în corpul vostru în moduri atît de diferite, îsi adaugã vocea lor acestui cor interior. Deci da, voi trãiti cu un instrument care este cu adevãrat o minune, si acum, aceastã minune nu va face altceva, decît sã se intensifice, pentru cã corpul vostru trece pintr-o astfel de metamorfozã, care va fi difícil de înteles.

Voi toti, cu sigurantã ati auzit vorbind despre modul în care creierul uman, foloseste doar un mic procent din capacitatea sa. Ei bine, nu numai creierul vostru începe acum sã-si implementeze întregul sãu potential, dar, de asemenea, restul corpului vostru. Si ceea ce va avea ca rezultat, este nu numai cã veti deveni din ce în ce mai «  inteligenti « mental, putînd accesa domenii ale cunoasterii, si dispozitii ascunse pînã acum, dar, de asemenea corpul vostru fizic, va începe sã facã acelasi lucru. Cu alte cuvinte, acest dialog interior, va creste nu numai în vitezã, dar de asemenea, în complexitate, la un nível care depãseste cu mult vechiul mod. Si ce înseamnã asta ? Aceasta înseamnã, cã pur si simplu corpul vostru va fi mult, mult mai apt sã rãspundã si sã se adapteze la tot ceea ce s-ar putea întîmpla, si va deveni într-adevãr capabil pe deplin, sã se repare el singur, mentinînd “ forma  vasului “, cum se spune, într-un mod care depãseste de departe, tot ceea ce, el a fost capabil sã facã pînã în prezent.

In plus, partea cea mai imaterialã în voi, sunteti VOI, care locuiti acest strat exterior, care va deveni capabil sã aibã o conversatie cu acest strat fizic, într-un mod care nu a fost pur si simplu, posibil înainte. Amintiti-vã, voi doi ati literalmente “ stabilit o relatie în ceruri “, asa cum o spusesem mai devreme, si acum, veti fi în mãsurã sã întelegeti, la ce ne referim. Deoarece, aspectele cele mai înalte, vor începe literalmente “ sã se miste “ acum, în acest corp fizic, amîndoi au nevoie sã se cunoascã reciproc, si asa, voi trebuie sã începeti sã aveti un dialog. Si ce vrem sã spunem cu asta ? Literalmente, vrem sã spunem cã VOI trebuie sã începeti sã vorbiti cu corpul vostru, si corpul vostru va trebui de asemenea sã învete sã vã asculte. Amintiti-vã, noi am vorbit mult, despre importanta de a fi atenti, la semnalele pe care corpul vostru vi le transmite, însã acum, corpul vostru, are nevoie de asemenea, sã înceapã sã asculte întelepciunea voastrã.

Ne grãbim sã adãugãm, cã  aceasta nu înseamnã în nici un fel, cã trebuie sã ignorati semnalele de primejdie, pe care corpul vostru vi le comunicã. Nu, ceea ce ce vrem sã spunem, este cã trebuie sã vorbiti corpului vostru despre asta. Si da, întelegem aceasta într-un mod foarte literal.Ca referintã: - toate acestea sunt noi pentru corpul vostru, cãci el a fost obisnuit sã functioneze întotdeauna în acelasi mod. Însã acum, cînd atîtea cãi noi si posibilitãti încep sã vi se ofere, corpul vostru ar putea fi neglijat cu usurintã. Deci, din aceastã cauzã cã noi descriem aceasta, ca un efort de echipã, care trebuie sã fie fãcut atît de cãtre VOI cît si de corpul vostru, si pentru ca aceasta sã se întîmple, amîndoi au nevoie sã comunice cît mai mult.

Si asta ne aduce înapoi la punctul de plecare, si anume la manifestãrile fizice ale tuturor acestor transferuri de energie, sub forma simptomelor care apar. Amintit-vã, corpul a fost, în multe privinte, programat sã reactioneze, la anumite stimulãri, si va continua sã facã acest lucru, chiar si atunci cînd se iveste ocazia de a rãspunde într-un mod nou. Deoarece acesta este modul în care a fost programat acest vehicul fizic. Pentru a optimiza rezultatele, el a învãtat sã utilizeze modele, cum ar fi înfiintarea unor serii de actiuni, care vor fi urmate în mod automat, de fiecare datã cã aceasta se va întîmpla; fie în mod voluntar, fie prin puterea obisnuintei. Cu alte cuvinte, corpul vostru va conserva energia, prin crearea unor circuite care vor intra în vigoare, de fiecare datã cã o situatie similarã se va prezenta. Acesta este modul în care voi “ învãtati “ lucrurile pe care le faceti în viata voastrã, cum ar fi mersul pe jos, vorbire, scriere – tot ceea ce este obisnuit.

Este vorba de un set de tipare si aceeasi configurare a celulelor, care este pusã în miscare automat. Însã acum, vi s-a dat accesul la un set de noi posibilitãti, asa cã voi si corpul vostru trebuiesc într-adevãr sã fiti «  instruiti « , sã rãspundeti într-un mod nou. Noi nu voim sã spunem, cã trebuie sã începeti de la zero, în toate, însã trebuie sã întelegeti ca aceasta înseamnã cã existã multe modele definite în corpul vostru, care trebuiesc sã fie reevaluate. Si pentru a începe mai usor, vã sugerãm, sã începeti cu ideea cã de cîte ori energiile se mãresc, corpul vostru va avea “ nevoie “ sã reactioneze într-un fel, fie prin dureri de cap, de spate, greatã, sau orice vreti.

Acesta poate pãrea complicat, însã noi vã sugerãm, sã o faceti în modul cel mai simplu: VORBIND literalmente corpului vostru. Putei sã alegeti sã o faceti în liniste, sau puteti sã o spuneti cu voce tare, dar ceea ce vã oferim, este pur si simplu, sã începeti sã aveti o conversatie cu corpul vostru. Si nu, nu sub o formã de criticã, sau de reprosuri, nu ar fi o idee bunã. Nu uitati, cã corpul vostru, doreste doar ceea ce este bun pentru voi, si spunem asta în toate sensurile cuvîntului. Corpul vostru, face tot posibilul sã pãzeascã FIINTA voastrã interioarã, si ca atare, fiecare actiune pe care el o intreprinde, este fãcutã cu o bunã intentie. Efectele acestor actiuni, nu vor fi întotdeauna simtite ca pozitive, asa cum stiti cu totii. Cu toate acestea, acum, a venit timpul pentru voi ca sã “ vã întretineti cu corpul “, si sã-i oferiti ceva cuvinte de încurajare. Aceasta, vi se va pãrea straniu, chiar ridicol, dar credeti-ne, aceasta va avea efecte destul de interesante.

Amintiti-vã, corpul vostru este aliatul vostru, si nu dusmanul vostru, chiar dacã semnalele pe care le emite, pot fi ceva cam enervante, chiar debilitante pentru unii, însã nu este bine sã-l atacati pentru asta. Din contra, trebuie sã-i arãtati, cã întelegeti motivul pentru acestea, chiar sã-i multumiti, pentru tot ceea ce a fãcut pentru voi. La urma urmei, acesta este singurul motiv, pentru care vã gãsiti aici, în primul rînd, pentru cã fãrã acest corp fizic, nu ati fi capabili sã vã gãsiti aici, si sã faceti munca pe care o faceti. Deci, încercati sã o faceti, chiar dacã vi se pare a fi o prostie, si vedeti ce se întîmplã. Pentru moment, puteti spune corpului vostru, cã el poate “ sã lase paza de o parte “ putin. El nu are nevoie sã intre în panicã, ori de cîte ori, el detecteazã o schimbare în energii, si voi puteti sã-i spuneti exact acest lucru.

Din nou, nu este vorba de a neglija toate semnalele de primejdie care pot apãrea, deoarece nu sunt toate legate de aceastã “ energie de primejdie “. Deci, amintiti-vã mereu, de a fi atenti la ceea ce corpul vostru încearcã sã vã comunice. Însã lectia de astãzi este urmãtoarea : cînd data viitoare, corpul vostru începe sã “ sune alarma de energie “, vã rugãm sã vã adresati lui, si sã-i spuneti pur si simplu, sã se abtinã sã o facã data viitoare. El se poate odihni putin, si chiar dacã “ lucrurile “ pot pãrea stranii si neobisnuite pentru el, datoritã faptului cã toate aceste “ cãi  “ noi se deschid, nu este nevoie sã-i fie fricã. Cãci el se gãseste în sigurantã, si VOI sunteti de asemenea, si împreunã veti deveni mai puternici ca niciodatã. Cãci nu numai VOI veti deveni ceea ce sunteti cu adevãrat, dar corpul vostru, de asemenea este în curs de a deveni mai inteligent si mai capabil ca înainte. Încã o datã, noi spunem, voi ati stabilit cu adevãrat un pact cu cerul, si acum, a venit timpul, sã începeti sã jucati noul joc de A FI uniti, cu corpul vostru fizic.


Canalizat de : Aisha North
Translator: Florika

Tuesday, June 25, 2013

Partea 328 . 24 Iunie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 328 . 24 Iunie, 2013


În timp ce ati trecut cu totii printr-un sfîrsit de sãptãmînã intens, plin de multã vibratie energeticã, vã recomandãm tuturor sã încercati sã rãmîneti concentrati, pentru a fi mai în mãsurã sã asimilati totul. Cu alte cuvinte, nu vã împingeti în mod inutil în orice directie, pentru cã de ceea ce aveti mai mult nevoie acum, este de a evita sã vã exercitati în vreun fel. Si atunci cînd veti simti nevoia de “ a se ridica si a merge “, ca sã spunem asa, si sunteti plini de dorinta intensã de a vedea dincolo de orizont, sã stii cã acest lucru nu vã va ajuta în nici un fel, în acest moment. Deci, din nou, rãbdarea este cuvîntul pentru ziua de azi, si voi toti veti avea mari beneficii, dacã luati acest sfat în serios.
Acesta, nu a fost un sfîrsit de sãptãmînã normal, si ceea ce ati experimentat, va lãsa o amprentã în voi în atît de multe moduri, astfel încît de acum, cel mai bine este, sã pãstrati un profil scãzut, si sã încercati sã vã dati aceeasi atentie, în momentul în care aveti nevoie. Încã o datã, este corpul fizic, care a fost impactat cu toate acestea, astfel urmati sfaturile care vi se dau acum. Acest lucru nu este o noutate pentru oricine, dar stim din experienta, pe care meritã sã o repetãm, cã aveti tendinta de a încerca sã obtineti ceva mai mult pe cont propriu, dacã nu vã reamintiti sã încetiniti putin, si sã EXISTATI doar.
Deci notati, utilizînd o imagine pe care o cunoastem cu totii, încercati sã vã sintonizati cu inima voastrã, si sã simtiti emotia înãltãtoare de acolo. Cãci ati dat cu totii un pas de urias, similar cu ceea ce toatã lumea vede, ca marea dezvãluire a secretelor voastre cele mai intime, si de aceastã datã, secretele la care ne referim nu sunt de tipul cu care multi dintre voi ati fost în luptã în ultima vreme. Nu, la ceea ce ne referim, sunt secretele puterilor voastre, nu a vechilor voastre “ puncte slabe “, sau obstacole.

Deci, pãstrati-vã calmi si continuati, cum spune zicala veche, si sã stiti cã toate progreseazã înainte, cu viteza warp, chiar dacã vã simtiti un pic “ ca fiind într-o zonã de depresie “, din timp în timp. Amintiti-vã, sunteti în miscare spre interior, în corpul vostru fizic, si ca atare, aspectele voastre mai mari au nevoie de timp, pentru a se adapta acestei noi situatii, de a fi o parte dintr-o fiintã umanã în interiorul unui corp uman, astfel cã aceste confuzii pot apãrea din timp în timp. Nu vã faceti griji, dragilor, veti afla în curînd, cã vã adaptati mai bine le aceste circumstante, si prin urmare, sunteti cu totii invitati sã începeti sã explorati propriile voastre puteri inerente, de fiecare datã mai mult si mai mult, pe mãsurã ce acestã varã progreseazã. Însã pentru acum, odihnã si recreere, vor fi cel mai bun mod de a proceda.

Canalizat de : Aisha North
Translator: Florika

Partea 327 . 22 Iunie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 327 . 22 Iunie, 2013


Dupã cum ati observat, reverberatiile impulsurilor evenimentelor de ieri, pulseazã cu fortã în voi, si o vor continua sã o facã, destul timp încã. Acestea sunt energii puternice de schimbare, dragii mei, si ca atare, multe vor fi împinse în sus, în urma lor. Nu ne referim neapãrat la lectii personale, de aceastã datã, cu toate cã încã apar la suprafatã în voi, fãrã a trebui sã fie considerate necesare, însã la ceea ce ne referim, va fi mult mai vizibil în lumea exterioarã.
Încã o datã, omenirea sa înrãdãcinat adînc în multe feluri, în frica de schimbare, si ca atare, aceste schimbãri insufla teama în multi dintre cei care ar trebui sã vadã beneficiile unei astfel de schimbãri. Cu alte cuvinte, lucrurile vor fi aruncate afarã de cãtre luminã, si în lumina care va fi greu de ignorat, chiar de cãtre acei care detin puterea. Deci, asteptati-vã ca aceasta sã fie o varã cu mult zgomot, în multe feluri, însã va fi de asemenea, amestecatã cu multã bucurie, prin corul de furie si frustrare, care va continua sã explodeze.
Pentru cã este cu adevãrat un timp de schimbare acum, la atît de multe nivele, si de aceastã datã, valul de schimbare nu poate fi oprit, îndiferent de cît vã este de fricã de acei care sunt responsabili de mentinerea a status quo-ului, care vor încerca sã o insufle în jurul lor. În realitate, le va fi fricã de aliatul lor, care nu mai este acelasi prieten puternic, de altã datã. Mai degrabã, se va dovedi, cã este propria lor umbrã, si ca atare, nu pot sã concureze cu lumina, care începe sã se întindã prin atît de multi dintre fratii dumneavoastrã, bãrbati si femei din întreaga lume. Deci, uitati-vã cu uimire, în timp ce unul cîte unul, se scuturã de vechile tovãrãsii, si încep sã-si îmbrãtiseze propriile lor puteri, în atît de multe feluri. Aceasta va fi o varã de nemultumire, însã se va dovedi cã este un anotimp, care va începe sã vã arate vouã tuturor, cîtã putere interioarã are populatia. Si dupã cum ati vãzut dumneavoastrã proprii, va creste imens în aceste ultime sãptãmîni, si veti începe sã vedeti cã se întîmplã aceleasi lucruri, în persoanele din jurul vostru. Pentru cã ati semnalat un parcurs pentru a fi urmat, si credem cã veti fi uimiti de numãrul de persoane, care intreprind deja, sã urmeze trezirea voastrã.

Deci, încã o datã, trebuie sã vã multumim vouã tuturor, pentru munca pe care o faceti, si acum, voi toti veti începe sã notati multe, multe confirmãri a necesitãtii de a fi un explorator, Voi toti vã veti bucura de faptul cã, fãrã voi, pionierii, nu ar fi existat traseele marcate pentru multimea care brusc a gãsit nevoia imperioasã, de a iesi din limitele vechi, si sã-si încerce norocul într-o lume mai putin limitatã decît cea veche. Desi teama este prezentã, lumina este mai puternicã, si prin urmare, meciul a fost declarat cu adevãrat, hotãrît. Acum voi toti simtiti, cursa intensã a emotiilor, în timp ce priviti în jurul vostru, si vedeti zidurile închisorilor colapsînd, act dupã act. Într-adevãr, vã veti elibera de aceste vechi ziduri, si adevãrul vã va face liberi pe toti, cu el. Astfel încît, asteptati-vã  la multã gãlãgie, asa cum o spusesem, dar de asemenea asteptati-vã sã simtiti cum mînia va apãrea, în strigãte de exaltare, în timp ce unul cîte unul, semenii vostri, vor începe sã vadã acelasi adevãr, ca si voi.

Canalizat de : Aisha North
Translator: Florika

Thursday, June 20, 2013

Partea 326-Mesajul Solstitiului . 20 Iunie 2013

Manuscrisul de Supravietuire-Partea 326-Mesajul Solstitiului . 20 Iunie 2013

Probabil sunteti constienti cã mîine (Iunie 21) este o altã zi pivot, pentru planeta voastrã. Încã o datã soarele va face un anunt, în cãlãtoria lui perpetuã, în jurul globului dumneavoastrã. Sau, mai degrabã, nu este soarele, dar planeta voastrã, care va ajunge la ujn punct al cãlãtoriei sale anuale, în jururl surorii tale strãlucitoare, si ca atare, va ajunge la ceea ce este mentionat ca Solstitiul de Varã, în emisfera nordicã. Si apoi, veti fi capabili sã savurati cea mai lungã zi a anului, înainte ca echilibrul sã înceapã sã se încline într-un alt mod, si zilele sã înceapã sã se scurteze. Desigur, pentru acei dintre voi care locuiesc, la capãtul opus al acestei frumoase planete, veti fi capabili sã savurati asteptarea cu nerãbdare, a prelungirii zilelor, începînd din acel moment.
Si dece mentionãm aceasta în lungimi ? Pentru cã, dragilor, mîine este de asemenea o zi care a fost marcatã în calendare – Energetic. Din nou, acest lucru va servi ca un punct focal pentru atît de multi, si chiar dacã în sine însusi nu transportã o mare semnificatie, faptul cã soarele joacã un rol major în toate mintile voastre, mîine va servi de asemenea pentru ca sã vã deschidã pe toti, la energiile de binefacere, care vor curge în jos peste voi în aceastã zi. Solstitiul, a fost considerat întotdeauna, ca un nod de putere mare pentru Umanitate, începînd de la primele fiinte; si subtilitãtile schimbãrii luminii, au semnalat întotdeauna corpul omenesc. Deci, noi vã cerem tuturor, ca sã fiti constienti de aceastã influentã exterioarã de mîine, probabil ceva mai mult ca de obicei.
Ati petrecut ultima perioadã foarte mult coborînd în interior, si în legãturã cu centrul, darl mîine, vã cerem  tuturor sã aveti grijã si sã nu uitati, sã vã conectati. Cu alte cuvinte, în timp ce stati jos în liniste, în oricare mod pe care îl veti allege, asigurati-vã cã vã veti deschide la mãretia care vã înconjoarã, din toate pãrtile, în forma de aceastã retea energeticã, care pulseazã de viatã, deoarece te mentine în sigurantã, în îmbrãtisarea ei. Deci, mîine, care este o parte puternicã a constiintei tale înrãdãcinate, aceasta va fi utilizatã pentru a extinde aceastã conexiune si mai departe.
Deci, o spunem din nou, asigurati-vã cã veti avea nevoie de timp, pentru a sãrbãtori eforturile dumneavoastrã de a sta jos, si a se deschide acestor binecuvîntãri ceresti, care vor ploua în jos peste voi, în tot de-alungul zilei solstitiului, zi de sãrbãtoare si ceremonie pe tot globul domneavoastrã. Stim cã veti simti cu totii cã sunteti o parte din ceva, care se întinde nu numai pe tot globul, dar care este legat strîns mult mai departe, chiar mai mult decît sora ta strãlucitoare Marele Soare. Asa cã îi multumesc, si vã multumesc, si multumesc Intregii creatii, cã voi sunteti o parte intrinsecã a acestei minunate tesãturi de viatã, care palpitã în fiecare parte din voi, si din tot ceea ce vedeti în jurul vostru.
Noi vã multumim, tuturor, pentru ceea ce aduceti în aceastã retea, si mîine, dorim ca toti sã vã deschideti darurilor care vor fi acordate prin razele binevoitoare ale aproapelui vostru prietenos, Soarele.
Canalizat de : Aisha North
Translator: Florika

Wednesday, June 19, 2013

Partea 325 . 18 Iunie 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 325 . 18 Iunie 2013


Eliberarea este la îndemînã dragilor, si unul cîte unul veti pãsi în adevãratul divin, care esti TU. Stim cã aceasta va fi o consolare micã, pentru toti acei care luptã în adîncimile disperãrii, aparent incapabili sã se elibereze de o adevãratã mlastinã de zgurã a vechiului teatru. Însã asa cum multi au fost deja martori, de odatã va fi ca atunci, cînd razele soarelui strãpung întunecimea si densitatea norilor, la fel ca si cînd furtuna furioasã a fost destrãmatã, si veti vedea marca unei lumi noi înãltîndu-se înaintea voastrã. Si motivul pentru aceasta, este cã veti vedea marca noului vostru TU înãltîndu-se în voi, în voi care ati vãrsat fiecare ultim vestigiu al vechii si contaminate piele, cãruia îi fusese limitatã orice miscare. Si vã veti bucura rîzînd de usurinta a toate acestea, si va transforma întreaga imagine, în ceva care este atît de departe de vechea voastrã imagine, cã vã veti gãsi pe voi proprii rîzînd cu hohote.

 Si atunci, veti vedea fiecare bãtãlie si toate luptele asa cum fuseserã într-adevãr, doar un pas în calea spre iluminare. Nu ca o pedeapsã, în nici un mod, pentru cã asta se simte pe cînd vã aflati încã blocati în aceastã piele veche si cunoasterea celei de-a treia densitãti. Si amintiti-vã, motivul pentru care aceastã piele simte cu mult mai mult senzatia de mîncãrime si disconfort, si chiar pur si simplu dureri de moment, este cã acest TU pe care îl transportati înãuntru-l vostru, a început sã creascã într-un ritm rapid. Si astfel, limitele vechi, se vor simti din ce în ce mai mult ca într-o închisoare de sigurantã, unde voi sunteti închisi într-un spatiu care devine din ce în ce mai claustrofobic, pe zi ce trece.
Deci din nou vã spunem: Respirati !, si chiar dacã simtiti de aceastã datã spatiul atît de limitat, ca si cum cu greu puteti sã vã trageti respiratia la toate, noi vã îndemnãm sã încercati sã depãsiti acest sentiment de asfixiere, si sã încercati sã vã conectati cu acest spatiu, pe care l-ati curãtat între timp. Pentru cã dacã veti face aceasta, cu totii veti gãsi, un mic buzunar de libertate, unde vã pueti re-lua respiratia. Si din nou vã spunem, de asemenea cã este singura cale pentru a pãtrunde acest strat dens exterior. Nu pentru ca sã vã transformati într-o barã, lovind iar si iar acest zid de cãrãmizi al vechiului teatru de dramã si turbulente. Nu !, este numai pentru a coborî în interior si a se conecta cu acest spatiu eliberat, pe care îl aveti în interior, astfel încît veti face sã se nãruiascã aceastã armurã literalmente, fãcîndu-se praf. Acest lucru nu va fi usor, pentru cã adevãratele voastre instincte vã vor spune cã vã veti rãni, sfãrîmînd peretele.  Însã încercati sã luptati împotriva acestor instincte de a lupta, stînd jos si predîndu-vã vouã proprii, adevãratului vostru Eu care este pluteste lin deja în interiorul vostru.

Stim cã mesajele noastre pot pãrea plictisitoare în acest moment, însã noi vedem cã multi dintre voi, se gãsesc în acestã etapã. Pentru cã voi vã gãsiti exact pe punctul de rupere, si deci, faceti ceea ce v-am spus sã faceti. Deci, nu mai luptati, pentru cã asta serveste doar sã vã lase însîngerati si devastati, si lãsati-vã în voia (predati-vã), întelepciunii propriului vostru Eu, care vã va transporta ( pe aripi) prin toate acestea. Si atunci, veti fi din nou în mãsurã sã fiti martori cu adevãrat a ceea ce faceti, soarele va rãsãri, si veti începe sã strãluciti, departe de norii de furtunã, care pãreau sã fi stationat în permanentã, împrejurul fiintei voastre.

Canalizat de : Aisha North
Translator: Florika

Monday, June 17, 2013

Partea 324 .16 Iunie 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 324 .16 Iunie 2013


Frica, durerea, lupta si efortul. Pentru multi, acesta este o descriere foarte exactã, a acestor ultime zile, si voi toti, ati fost în contact cu cel putin un component al acestui amestec impetuos de simptome contrastante în ultimul timp. În realitate, sunt de fapt efectele unei profunde transformãri în actul respectiv, si asa cum toate simptomele se comportã, într-un anumit fel pot masca eficient motivul aspectului lor. Toate aceste efecte neplãcute pot fi usor clasificate ca negative, si cîteva, pot fi întelese ca dãunãtoare. Însã de fapt, nu sunt. Ceea ce sunt cu adevãrat, sunt clare manifestãri cã ne îndreptãm înspre în sus si mai departe de miasma de teatru si iluzie, în care am înotat timp de eoane.

Voi vã gãsiti  acum, în ceea ce poate fi denumit de cãtre multi, stare de haos, în timp ce sunteti cu sigurantã, în pragul de a descoperi în voi adevãratul vostru potential, adevãratul vostru eu, acel care va iesi la suprafatã si care va strãluci, din tot noroiul care adesea, vã atacã fãrã oprire, indiferent la cît efort depuneti pentru a-l curãta. Si asfel, din nou spunem, nu uitati sã vã lãsati ridicati din acest noroi, pentru cã, chiar dacã toatã fiinta voastrã pare a fi aproape aspiratã, sub presiunea acestei substante lipicioase, spiritul vostru este încã sus, pe cerul senin. Deci, încã o datã vã cerem tuturor, sã vã conectati cu  zborul liber, în acel tot Unu, care vã va purta în interior. Si atunci, numai atunci, veti putea fi capabili sã vedeti, cã nu cãdeti sub vraja vechiului, din nou. Este numai, ultima demonstratie de fortã a acestuia, însã inutilã. Asta este, pînã cind veti fi în stare sã vã îndepãrtati atentia departe de toatã drama, si sã vã identificati pe deplin cu adevãratul vostru eu, ceea ce se obtine acum, este cel putin deja, o privire rapidã.

Vã repetãm iar si iar, acest mesaj, pentru a vã re-aminti, cã este foarte usor sã cãdeti în ispitã, si sã re-intrati în conflictul dramelor dumneavoastrã interne, care au loc în claritate, pentru a le elibera o datã pentru întotdeauna, si sã recunoasteti faptul cã acestea sunt doar miraje superficiale, suprapuse adevãratului eu al vostru. Adevãratul eu al vostru, nu este un actor, este acum si pentru întotdeauna. Asa, cã încã o datã spunem, aceste suisuri si coborîsuri, frici si lupte, sunt un semnal care vã este prezentat, cu motivul explicit ca sã le lãsati si sã le ziceti Adio, acestor bucãti vechi si obosite din voi. Voi nu puteti sã le suprimati, deoarece aceasta ar face sã creascã drama, asa cum vã spusesem mai înainte. Trebuie doar sã  " mergeti la etajul de sus ", si sã vedeti (de sus), cum toate acestea trec, ca bancurile de fum care trec prin fata vostrã, aderind altor amintiri în derivã, în uitarea în care re-intrã în Creatie, si regreseazã la starea lor initialã de energie purã.

Aceasta, este, ceea în ce vã transformati, adicã starea voastrã originarã de constiintã purã, însã de aceastã datã, veti sosi în vehiculul fizic, care este numit corpul. Acesta nu va fi un proces fãrã obstacole, departe de asta. Însã amintiti-vã, cã veti putea face mult, mult mai mult, dacã reusiti sã cãutati în voi proprii, cu vointa de a se confrunta cu aceste scene teatrale, care se deschid pentru revizuire. Aceasta este  ceea ce este cu adevãrat, o re-viziune ; în timp ce le vedeti (scenele), Nu ! re-vizitîndule, în  miezul lor. Existã o distinctie foarte clarã între cele douã (situatii) , si vã invitãm din nou, sã fiti constienti de ceea ce contin, catalogîndu-le în mod automat, voi singuri.

Deci, încã o datã spunem, ajutati-vã pe voi singuri, conectîndu-se intern, în acel rîu de inteligentã, care se gãseste acolo pentru voi, 24 pe 7 ( 24h din 7 zile), indiferent de cît de departe înomoliti în noroi vã simtiti acum. Pentru cã, voi nu sunteti oameni ai noroiului, dar spirite libere, si deci, aceastã imersiune nu are nevoie sã dureze mai mult, decît ceea ce voi proprii alegeti. Fluviul este acolo, si nu are importantã cît de murdari si nespãlati vã simtiti, rîul va spãla totul pentru voi. Si sã nu vã îngrijorati, noroiul vechi al vostru, nu va ruina rîul în nici un fel. Rîul, va purta acest nãmol, într-un loc unde va servi ca teren fertil, unde va face sã creascã o nouã viatã , la care atît de profund rîvniti.

Canalizat de : Aisha North
Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration
Translator: Florika

Partea 323 .14 Iunie 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 323 .14 Iunie 2013

Ati început sã vã confruntati cu voi proprii, dragii mei, si desi unii sunt destul de reticenti pentru a face acest lucru, semnalele vor veni înapoi de la voi chiar, si atunci cînd existã într-adevãr curajul de a deschide ochii complect, aceasta va fi atît de impresionant, cã vi se va putea tãia respiratia. Aceastã realizare, este de asemenea o viziune mai profundã de tot ceea ce sunteti si ce faceti, si veti începe sã vã vedeti într-o luminã foarte diferitã, de cum vã vedeati înainte. Unora, ideea cã o datã ce au dat totul de la sine, restul pare a fi asemãnãtor unei fantezii, si li se va pãrea cam prea mult de suportat, uneori, în timp ce pentru altii, aceasta va fi ca gustul dulce de libertate, pentru prima datã.
Ce veti vedea, atunci cînd veti gãsi într-adevãr curajul de a sãpa destul de adînc în interior, este cineva care este diferit radical de ceea ce se vede, cînd vã uitati numai la exteriorul vostru, ceea ce ati identificat ca  " eu chiar ", pentru toatã viata aici. Si astfel, diferenta între cele douã vederi – interioarã si exterioarã, poate va pãrea coplesitoare si de dimensiuni mari, si în unele moduri veti putea experimenta un fel de crizã de identitate. Ceea ce sunteti, este ceva care în multe feluri a fãcut parte din voi proprii, de întotdeauna, însã acum, cînd trebuie sã re-începeti totul de la început, în multe privinte, va fi un moment de haos si de incertitudine pentru multi.
Amintiti-vã, aceastã realizare va aduce cu ea, atît de multe schimbãri în viata voastrã, cã veti putea începe literalmente a vedea totul cu ochi noi. Deci, vã rugãm, sã cereti ajutor cuiva, dacã veti avea nevoie, ca sã nu vã perdeti prea mult echilibrul. Acest lucru poate fi greu în multe moduri, si pentru a gãsi noul punct de vedere, veti avea nevoie de putin timp, pentru ca sã vã puteti adapta. Va fi un pic, ca si cum " ai sta într-un autobus, care brusc are o problemã neasteptatã în miljlocul drumului, si veti lãsa toate bagajele la o parte pentru un timp ", înainte de a rezolva problema.
Luati-vã timpul de care aveti nevoie, nu existã nici o utilitate în a se grãbi în acest proces, în nici un mod. Aveti nevoie de timp într-adevãr, pentru a întelege cu adevãrat ce implicã toate acestea, nu numai pentru voi, dar pentru toti în jurul vostru. O datã ce ati obtinut o micã vedere al adevãratului vostru eu, acest lucru nu va mai putea fi uitat. Însã uneori vi se va pãrea cã dispare, în timp ce vã introduceti în viata zilnicã, si totul pare a fi la fel ca înainte, în asa fel cã întîlnirea (cu voi proprii) poate pãrea coplesitoare. Deci luati-vã timp, si pentru voi, tot timpul de care aveti nevoie pentru a se re-adapta la acest lucru. Si din nou, apropiati-vã de altii (care cunosc deja procesul), pentru a vã ajuta ca sã vã echilibrati, pe voi proprii, si pentru ca sã gãsiti echilibrul de care aveti nevoie. Dar, sã nu vã fie fricã dacã vã veti pierde echilibrul putin, din cînd în cînd. Deci, sã aveti tot curajul sã lãsati sã plece vechea teamã, de a pierde controlul si de a se stabiliza într-un mod mult mai imprevizibil de a trãi. De asemenea, în acest caz, se spune  - mergeti si explorati – pentru cã chiar dacã vã veti schimba în voi proprii, de asemenea vã deplasati, în ceea ce în multe feluri poate fi definit ca un  " teritoriu necunoscut ". Este de ajuns ca sã vã amintiti, cã nu existã pericole ascunse sub suprafatã aici, existã numai Iubire, deci sã nu vã fie fricã cînd veti merge si cînd veti vedea, ceea ce se poate gãsi dupã prima cotiturã, pe strada pe care o parcurgeti.

Canal: Aisha NorthTradus: Florika

Friday, June 14, 2013

Partea 322 . Iunie 12, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 322 . Iunie 12, 2013

Dragilor, astãzi am dori, sã vã dãm o micã sarcinã. Vã cerem sã vã asezati în fata oglinzii, si sã vã uitati la voi. Si dupã aceea, sã încercati sã descrieti ceea ce vedeti. Si Da !, spunem “ la cine “, nu “ la ce “, pentru cã nu este o listã a caracteristicilor faciale, de frumusete sau de imperfectii, de pãr sau de culoare. Este de presupus cã va trebui sã fie o adevãratã descriere a propriului vostru Eu, al aceluia care locuieste înãuntrul acestui corp omenesc, al aceluia care a ales sã vinã pe aceastã planetã, pentru a interpreta rolul de a fi o fiintã omeneascã.
          
Dar, SERIOS, cine sunteti voi ? Si în primul rînd, ce fãceti aici ? Ati venit sã învãtati, sau sã observati ?Ati venit  sã faceti un rol de victimã, sau un rol de criminal ? Sau poate ambele ? Si oare acesta ar fi adevãratul motiv, pentru care ati venit în aceste timpuri ? Pentru a interpreta unul din aceste roluri ? Sau probabil este, cã ati venit pentru a fi pentru prima oarã, cine sunteti CU ADEVÃRAT ?

Deci, de aceastã datã vom avea un mesaj scurt, deoarece dorim sã fiti pe complect treji asupra faptului, cã Humanitatea a jucat un joc de mii si mii de ani(éons), un joc de v-ati ascunselea cu voi, si motivul pentru asta , este bine cunoscut. Cãci vã gãsiti aici cu totii pentru a învãta, nu numai lectii personale, însã lectii care aveau sã ajute Toatã Creatia sã evolueze. Însã acum, regulile s-au schimbat, si va fost data sarcina, sã reînvãtati adevãrul despre voi. Poate vi se pare usor, însã nu este, pentru cã exista mult bagaj vechi între “ Eu-l “ vostru pe care îl observati în oglindã, si “ Eu-l “ pe care ati venit sã-l cunoasteti, la fel de bine ca si restul Creatiei.


Însã acum, aceastã separare se apropie de sfîrsit, si unicul care o poate îndepãrta din nou – esti tu. Deci, începeti cu totii, sã vã observati în oglindã, sã vã uitati profund în ochii vostrii, si sã vedeti dacã puteti începe sã aveti o bucãticã adevãratã din ambele. Pentru cã atunci, cu adevãrat veti începe sã vedeti diferenta între ele. Cãci aveti o persinalitate umanã foarte distinctivã, dar aveti ceva mai mult, dar mult mai mult evoluat, adînc înãuntrul vostru. Si cînd veti îcepe sã recunoasteti asta pe deplin, de asemenea veti începe sã simtiti, ca si cum personalitatea omeneascã, începe sã se dizolve, si adevãratul vostru Eu poate, în sfîrsit sã ajungã la linia din fatã si sã fie recunoscut nu numai de cãtre voi dar de asemenea de tot restul lumii. Deci, observati-vã bine, dragilor, cãci credem cã toturor le va place de ceea ce vor gãsi acolo, bine în adîncime, sub suprafatã.Canal: Aisha NorthTradus: Florika

Partea 321 . 10:06:2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 321 . Iunie 10, 2013


Dragilor, ati luptat si obosit pentru o lungã perioadã de timp, si pentru multi dintre voi, nu numai cu rãbdarea voastrã, dar în propria tesãturã a fiintei voastre, se pare cã ati ajuns la limitã. V-ati introdus în acest proces cu toatã inima, si v-ati predat luiminii, atît în interior, cît si în afara vostrã. Cu toate acestea, vi se pare cã vedeti întunericul ascuns în ambuscadã în fiecare colt, în fiecare unghi, în timp ce îl observati cu inima grea si corpul obosit. Unde este lumina, vã întrebati, unde sunt fericirea, minunile, tot ceea ce am asteptat de atît de mult timp ?

Ei bine, sunt acolo, dar lupta voastrã cu inima obositã, va avea greutãti sã-l recunoascã. Pentru cã, toti sunteti îndurerati si cu vînãtãi, din cauza acestei lungi cãlãtorii, si confortul de care aveti nevoie, poate pãrea imposibil de distins cu zgomotul de fond, care încã incomodeazã. Astfel, spunem din nou, conectati-vã cu voi proprii, si vedeti dacã în vreun moment veti putea simti vocea aceea linistitoare din interior spunînd: “ Sunt aici, si mã gãsesc aici de mult timp. Eu sunt aici, pentru cã eu sunt tu, acel pe care îl cauti în tot locul. “. Aceastã micã você linistitoare, aceastã micã bijuterie de luminã, care este deja în crestere si pulseazã în interior, nu sunt fanfare si focuri de artificii. Este mai mult ca un rîu care curge în adîncime, un rîu care este mereu în miscare spre înainte, dar este de asemenea, un rîu care nu se anuntã pe el singur în acelasi mod entuziast ca atîtea alte lucruri în viata voastrã. Vedeti, nucleul intern al vostru, este atît de solid si de static, nu este ca acele momente trecãtoare de extaz, pe care le simtiti cîte o datã. De fapt, chiar dacã despre ceea ce vorbim este chiar esenta bucuriei, este un fel de bucurie care existã numai, nu aceea cãruia îi place sã-si facã anuntatã prezenta, sãrind în sus si în jos. Desigur, acest tip de bucurie, este încã o parte  a fiintei umane, însã bucuria interioarã este ca esenta acesteia, o aromã, un sentiment de a fi, care este atît de asemãnãtoare  cu o vibratie subtilã, care pur si simplu coloreazã tot ceea ce face, într-o tonalitate mult mai bogatã, decît atunci cînd ea nu este prezentã.

Pentru cã în adevãr se gãseste acolo, în interiorul vostru al tuturor, însã din nou repetãm, nu este usor de descifrat mesajul sãu, sub toatã agitatia de semnale directionate vouã, din toate pãrtile. Deci, încã o datã spunem, vom face în mod ca sã vã oferim o sansã de a lua loc, si a clarifica toate celelalte, care se luptã pentru a obtine atentia voastrã, si apoi, ne aventurãm sã vã spunem, cã voi toti veti simti cum acest profund, si larg rîu de bucurie, curge undeva într-un loc interior al vostru. Acest rîu, este izvorul care sustine viata, care nu va mai putea functiona pe uscat, si dacã nu se reuseste sã fie recunoscut, nu este pentru cã nu se gãseste acolo. Este vorba pur si simplu de a gãsi spatiul în care curge.
Acest spatiu, poate fi bine ascuns, si spinii si buruienile îl ascund la vedere, si poate pãrea impenetrabil unora dintre voi, asa cã cel mai bun mod de al gãsi, este întotdeauna, sã rezistati tentatiei de a lupta contra sentimentului vostru, prin mãrãcinii spinosi, fãcînd încercãri de a-l gãsi. Ceea ce vã va lãsa, mult mai rãniti si îndurerati. Nu, cel mai bun mod de a-l gãsi, este ca întotdeauna, sã vã înãltati, si sã vã conectati cu aspectele superioare ale sufletului, acelea care au o priveliste liberã asupra tuturor. Si amintiti-vã, acum aveti cu totii, toate ocaziile de a cere un ghid mai apropiat pentru acest lucru, pãrtile libere din voi, care nu mai sunt împiedicate de cãtre corpul omenesc, si pãrtile umane ale voastre. Deci, dacã aveti nevoie de ajutor pentru a întelege acest rîu interior de bucurie, veti gãsi cã încã o datã, veti putea cere ajutor – vouã însivã. Si veti vi primiti cu bucurie, pentru cã nu se poate cere altceva, care sã nu fie primit cu mai multã bucurie decît cererea “ te rog ajutã-mã sã-mi gãsesc bucuria mea “. Stiu cã se gãseste undeva, în vre-o parte oarecare, dar în ciuda eforturilor mele, se pare cã fuge de mine. “ Bucuria este ceea ce meritati cu totii, si rãspunsul adevãrat pe care puteti sã-l gãsiti, este posibil de gãsit doar în interior.

Canal: Aisha North


Tradus: Florika


Wednesday, June 12, 2013

Partea 320 . Iunie 08, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 320 . Iunie 08, 2013

În timp ce zilele si noptile continuã sã se schimbe si sã se extindã, multi vor avea probleme sã tinã pasul cu procesul. Vedeti, nimic nu este sigur acum, nici mãcar viteza luminii si durata unei ore, cu atît mai putin a unei secunde. “ Fluxul “ este singurul cuvînt, pentru a descrie acest proces, o datã ce limitele naturale cu care erati obisnuiti, nu mai sunt aplicate.

Lãsati-ne sã explicãm. Dupã cum stiti, fluxul de luminã primit în interiorul vostru, si prin voi, nu afecteazã numai fiecare celulã a corpurilor voastre. Afecteazã de asemena, totul în jurul vostru. Rasa umanã, este obisnuitã sã trãiascã în circumstante bine definite, si asta include asa-numitele legi naturale, care guverneazã totul în jurul sãu. Ei bine, lãsati-ne sã repetãm cã “ erau obisnuite sã guverneze totul în jurul lor “. Ati observat cã conceptia de timp, nu mai este o conceptie fizicã si linearã ? Încercati sã priviti ziua de ieri, sau mai bine încã, sãptãmîna trecutã, si vedeti dacã reusiti sã aveti un sentiment, de, în cîte fractiuni acestã perioadã poate fi împãrtitã. Vã este usor, si este natural pentru voi, mai mult decît “ ieri “ sau “ sãptãmîna trecutã “ ? Stim cã va pãrea confuz, dar credem cã vã veti SIMTI mult mai confuzi, încercînd sã puneti acele zile si nopti, într-o secventã ca noi, asa cum obisnuiau înainte.

Cu alte cuvinte, dacã comparati sensul vostru de timp, si sensul de liniaritate internã pe care îl aveti acum, cu ceea ce obisnuia sã fie cînd nu aveati nici o altã formã de a vã defini, decît ca “ o fiintã umanã normalã “, credem cã veti întelege ce spunem. Cum ati început sã intrati în “ Adevãratul Eu “ al vostru, de asemenea ati început sã iesiti din limitele asa-numitei “ vieti normale “, guvernate de ceasuri si calendare. Este tot acest “ ceas “, care pãstreazã vechiul sistem functionînd, si noi afirmãm aceasta în toate semnifcatiile cuvîntului. Ei bine, continuati sã vã vedeti ca o parte al acestui  “ceas “, sau ati cîstigat un simt de libertate, pe care iesirea din aceste limite, îl aduce ?

Asta este despre eliberare, dragilor, eliberarea de toti si de toate care încearcã sã vã prindã în orice mod, fie cã sunteti definiti de cãtre o unitate mãsurabilã, cum este timpul, sau a fi definiti interior, care este de obicei descris ca un “ comportament normal “, sau “ limite normale “, pentru cineva trãind într-un corp omenesc. Ei bine, sunteti mai obisnuiti cu ideea cã orice norme “ vechi “ nu mai sunt aplicabile. Voi sunteti , în realitate fãrã limite, în toate felurile, si acum, cu timpul de a observa si explora sensul cuvîntului, veti fi de asemenea capabili, sã provocati multã confuzie. Amintiti-vã, propriul corp al vostru, a fost obisnuit sã navegheze în toate apele familiare, urmînd traseele construite cu mult timp în urmã, atît în interiorul sãu, cît în lume ca un întreg. Însã acum, pe cind limitã dupã limitã, este totul retras din calea Luminii, poate va pãrea putin straniu sã vã gãsiti într-un spatiu vast, fãrã nici un principiu cãlãuzitor. Însã aduceti-vã aminte, este datoria fiecãruia sã exploreze acest vast si deschis plan de posibilitãti, si se pune întrebarea: “ De unde sã încep ?”. Acest concept, prin sine însãsi, poate fi atît de confuz, cã duce la inertie, la incapacitatea de a începe. Deci, repetãm, lansati-vã, conectîndu-se cu toate aceste conotatii, si împreunã, cerem ca sã explorati ceea ce gãsiti, în fata picioarelor voastre, literalmente. Amintiti-vã, nu este nevoie sã mergeti departe, pentru a gãsi comorile ascunse, dragilor, ele se gãsesc chiar în fata voastrã, nu este nici mãcar nevoie sã iesiti afarã ca sã le gãsiti în primul rînd.

Canal: Aisha North


Tradus: Florika

Friday, June 7, 2013

Partea 319 . 06:06:2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 319 . 06:06:2013

Acum, toate blocajele sau terminat, si fluxul de energie care se învîrteste afarã, si de fapt, în interiorul vostru, vã face ca sã vã fie foarte greu sã vã mentineti echilibrul. Asa cum conversasem mai înainte, nevoia de a elimina orice obstacole din canalul vostru  a fost foarte importantã, deoarece în caz contrar, conexiunea voastrã cu informatia si cu energiile pe care trebuie sã le transmiteti altor persoane, de cãtre voi care sunteti aici, va fi redusã. Deci acum, cã multe rãni si legãturi vechi au fost desfãcute si eliminate, este ca si cum o adevãratã barierã de informatii se abate peste voi , într-un ritm foarte rapid. Într-adevãr, cîteva intrã în sistemul dvs.; din exterior, sau ca si cum ar fi fost de la retea, dar ceea ce poate fi surprinzãtor pentru unii, este cantitatea de informatii, care de fapt, ajunge la voi proprii.

Cînd blocajele sunt eliminate, sunteti liberi de a vã conecta, cu propria voastrã energie, cu totalitatea fiintei voastre, care este continutã, nu numai în corpul fizic de carne si sînge, pe planeta Pãmînt, dar de asemenea, cu toate aceste aspecte mai înalte, de care ati fost separati de mult timp. Deci, Da !, cînd deodatã vã veti trezi cã vorbiti cu voi proprii, vorbind singuri, nu va fi o experientã rarã în aceste zile. Multi desemneazã asta, ca intuitie, sau ca o bãnuialã sau presentiment, însã ceea ce  într-adevãr trãiti, este cã începeti sã dati você, propriei voastre întelepciuni inerente. Si ne referim la acest fapt foarte clar, cãci vã veti da seama cã începînd de acum, mare parte din informatiile la care aveti acces, nu vor sosi numai sub forma de o perceptie, emotie, sau “ doar ca o presupunere “, dar cã vor sosi într-adevãr sub forma de informatie exprimatã într-un mod foarte specific.

Asa cã, sã nu rãmîneti surprinsi dacã, deodatã, vã gãsiti rostind cu você tare lucruri care vã vor face sã vã gînditi: “ de unde a rãsãrit si asta  ? “. Cãci vã veti îmbunãtãti , din ce în ce mai mult accesul la propria voastrã întelepciune, si împreunã, voi doi, (corpul fizic si Eu-l Superior), veti începe sã explorati multe domenii de interes. Da !, noi spunem, “ voi doi “, cãci dacã sunteti ambele aspecte ale aceleiasi Fiinte, faptul adevãrat cã Eu-l Superior al vostru, poate sã se comunice cu cineva introdus în Umanitate, nu numai cã va face experienta asta foarte interesantã, dar de asemenea vitalã. Nu numai pentru voi, dar de asemenea pentru întreaga Creatie. Voi sunteti “ echipa Pãmîntului “, în adevãratul sens al expresiei, si sunteti unicii care acoperiti, literalmente, diviziunea între Umanitate si restul Creatiei. Puteti sã vã vedeti, ca niste creaturi mici si fragile, fãrã niciun impact. Nu numai în totalitatea lumii voastre, dar de asemenea, cînd noaptea, vã uitati la adîncimea cerului, si vã uitati la miile de stele de afarã.  Aceastã viziune, vã face sã vã simtiti ca un grãunte mic si nesemnificativ, pe cînd, în realitate, sunteti exact contrariul. Cãci sunteti singurii, într-o pozitie care vã face capabili sã îmbinati aceste douã aspecte, în unul singur, si în acelasi corp fizic, si combinatia Eu-lui Superior al vostru si a personajului vostru pe Pãmînt, este unicã, si nu existã nimic asemãnãtor în toatã Creatia.

Deci, putem spune, fiti fericiti acolo unde vã gãsiti, pe moment, deoarece, chiar dacã starea generalã de a vã simti rãu, disconfortul si presiunea fizicã intensa pot fi destul de descurajatoare, ea este de asemenea, o experientã cu care nimic se poate compara. Într-adevãr, voi sunteti maestrii ai creatiei, dar de asemena sunteti fiinte spirituale adãpostite într-o structurã biologicã complexã, pe o planetã cu o configuratie complect unicã, si care pot realiza împreunã ceva care niciodatã nu a mai fost vãzut înainte. Nici aici, nici în oricare altã parte. Deci, bucurati-vã de plimbare, dragilor, chiar dacã emotiile sau adrenalina, pot uneori sã parã oarecum coplesitoare.

În acest fel, vom termina aceastã scrisoare, invitîndu-vã pe toti sã vã asezati, si sã marcati numãrul telefonului vostru intern, si sã spuneti: “ Alô, eu sunt aici, poti vorbi cu mine, te rog ? “. Si dupã aceea,  sã vedem ce se întîmplã. Avem încrederea cã toti vor da cîteva rîsete zdravene, si poate lacrimi de recunostintã vor începe sã curgã, cînd veti începe sã întelegeti, cît de minunati sunteti.


Canal: Aisha North


Tradus: Florika

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius