PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, June 5, 2013

Partea 318 . 04:06: 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 318 . 04:06: 2013

Asa cum probabil ati notat, trecerea Luminii prin corpurile voastre a fost profundã, si a lãsat în multi senzatia cã se zbuciumau în trezirea lor. Dragilor, sã nu vã fie teamã, pentru cã toate acestea, sunt dovada cã ati dat de fapt permisiunea pentru ca aceste puteri curative sã atingã altarul vostru cel mai intim, si ca atare, multe se vor schimba în voi, într-o scurtã perioadã de timp. Dar, repetãm din nou, asa cum corpul vostru fizic a fost utilizat pentru a întelege schimbarea ca ceva care trebuia sã fie evitat, el va fi tenta încã o datã, sã-si mentinã, si sã pãstreze “ totul ca de obicei “. Însã în acest caz, totul va fi inutil, cãci acum a sunat trompeta pentru chemarea de desteptare în cel mai profund din strãfundurile voastre, si ca atare, fiecare celulã din corpul vostru fizic este treazã la acest apel. Si astfel, vã veti simti afectati, întinzîndu-vã si cãscînd, si desigur, de asemenea vor apãrea cîteva proteste destul de intense, pentru cã multe lucruri au început sã se trezeascã, si sã se schimbe înãuntrul vostru.
Dar sã stiti cã si acest lucru va trece, deoarece totalitatea sistemului vostru va gãsi o modalitate de a se stabili în acest flux nou. Cãci este ceea ce este cu adevãrat, posibilitatea de a intra într-o altã fazã cu putin efort, unde înlãturarea a multor obstacole, cîteva superficiale, si altele profund ascunse, vã va permite sã intrati în canalul cel mai profund si rapid al acestui rîu de energie, care vã trage spre înainte si spre în sus. Însã corpul vostru fizic, nu este asa de rapid ca pãrtile cele mai energetice si spirituale ale fiintei voastre, si ca atare, are nevoie de ceva mai multã îngrijire si de sprijin, ca de obicei, în zilele care vor apãrea.
Deci spunem, mentineti-vã centrati si respirati, si navegati în aceastã parte a rîului, cu viteza care vi se potriveste cel mai bine. Cãci nu trebuie sã fortati nimic, totul va veni prin initiativã proprie; aveti încredere în corpul vostru cînd el vã spune cã trebuie sã încetiniti, sau sã accelerati. El vã va conduce, asa cum mereu o face, cãci este aliatul vostru, si nu un adversar, chiar dacã scîrtîieturile si gemetele care însotesc aceastã enormã ajustare, îl fac sã parã a fi  nitel obraznic..
Deci, aveti grije profund de voi, asa cum noi o facem pentru noi, si hrãnitivã pe voi si pe altii amintindu-vã încã o datã, sã fiti uniti. Cãci de fapt, cel mai bun confort poate fi gãsit în afara voastrã, cu toate cã problemele care au nevoie în special de atentia voastrã se gãsesc în interiorul vostru. Aveti atîtea la dispozitia voastrã, chiar în acest precis moment, deci deschideti si întrebati, si vã va fi dat, nu numai din partea noastrã, dar de asemenea a compatriotilor vostri.


 Canal: Aisha North

Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius