PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, June 12, 2013

Partea 320 . Iunie 08, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 320 . Iunie 08, 2013

În timp ce zilele si noptile continuã sã se schimbe si sã se extindã, multi vor avea probleme sã tinã pasul cu procesul. Vedeti, nimic nu este sigur acum, nici mãcar viteza luminii si durata unei ore, cu atît mai putin a unei secunde. “ Fluxul “ este singurul cuvînt, pentru a descrie acest proces, o datã ce limitele naturale cu care erati obisnuiti, nu mai sunt aplicate.

Lãsati-ne sã explicãm. Dupã cum stiti, fluxul de luminã primit în interiorul vostru, si prin voi, nu afecteazã numai fiecare celulã a corpurilor voastre. Afecteazã de asemena, totul în jurul vostru. Rasa umanã, este obisnuitã sã trãiascã în circumstante bine definite, si asta include asa-numitele legi naturale, care guverneazã totul în jurul sãu. Ei bine, lãsati-ne sã repetãm cã “ erau obisnuite sã guverneze totul în jurul lor “. Ati observat cã conceptia de timp, nu mai este o conceptie fizicã si linearã ? Încercati sã priviti ziua de ieri, sau mai bine încã, sãptãmîna trecutã, si vedeti dacã reusiti sã aveti un sentiment, de, în cîte fractiuni acestã perioadã poate fi împãrtitã. Vã este usor, si este natural pentru voi, mai mult decît “ ieri “ sau “ sãptãmîna trecutã “ ? Stim cã va pãrea confuz, dar credem cã vã veti SIMTI mult mai confuzi, încercînd sã puneti acele zile si nopti, într-o secventã ca noi, asa cum obisnuiau înainte.

Cu alte cuvinte, dacã comparati sensul vostru de timp, si sensul de liniaritate internã pe care îl aveti acum, cu ceea ce obisnuia sã fie cînd nu aveati nici o altã formã de a vã defini, decît ca “ o fiintã umanã normalã “, credem cã veti întelege ce spunem. Cum ati început sã intrati în “ Adevãratul Eu “ al vostru, de asemenea ati început sã iesiti din limitele asa-numitei “ vieti normale “, guvernate de ceasuri si calendare. Este tot acest “ ceas “, care pãstreazã vechiul sistem functionînd, si noi afirmãm aceasta în toate semnifcatiile cuvîntului. Ei bine, continuati sã vã vedeti ca o parte al acestui  “ceas “, sau ati cîstigat un simt de libertate, pe care iesirea din aceste limite, îl aduce ?

Asta este despre eliberare, dragilor, eliberarea de toti si de toate care încearcã sã vã prindã în orice mod, fie cã sunteti definiti de cãtre o unitate mãsurabilã, cum este timpul, sau a fi definiti interior, care este de obicei descris ca un “ comportament normal “, sau “ limite normale “, pentru cineva trãind într-un corp omenesc. Ei bine, sunteti mai obisnuiti cu ideea cã orice norme “ vechi “ nu mai sunt aplicabile. Voi sunteti , în realitate fãrã limite, în toate felurile, si acum, cu timpul de a observa si explora sensul cuvîntului, veti fi de asemenea capabili, sã provocati multã confuzie. Amintiti-vã, propriul corp al vostru, a fost obisnuit sã navegheze în toate apele familiare, urmînd traseele construite cu mult timp în urmã, atît în interiorul sãu, cît în lume ca un întreg. Însã acum, pe cind limitã dupã limitã, este totul retras din calea Luminii, poate va pãrea putin straniu sã vã gãsiti într-un spatiu vast, fãrã nici un principiu cãlãuzitor. Însã aduceti-vã aminte, este datoria fiecãruia sã exploreze acest vast si deschis plan de posibilitãti, si se pune întrebarea: “ De unde sã încep ?”. Acest concept, prin sine însãsi, poate fi atît de confuz, cã duce la inertie, la incapacitatea de a începe. Deci, repetãm, lansati-vã, conectîndu-se cu toate aceste conotatii, si împreunã, cerem ca sã explorati ceea ce gãsiti, în fata picioarelor voastre, literalmente. Amintiti-vã, nu este nevoie sã mergeti departe, pentru a gãsi comorile ascunse, dragilor, ele se gãsesc chiar în fata voastrã, nu este nici mãcar nevoie sã iesiti afarã ca sã le gãsiti în primul rînd.

Canal: Aisha North


Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius