PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, June 27, 2013

Partea 329 . 26 Iunie, 2013
Manuscrisul de Supravietuire- Partea 329 . 26 Iunie, 2013

Am dori acum sã avansãm ceva mai mult în ultimele ameliorãri energetice, pe care le-ati petrecut cu totii. Si, asa cum o mentionasem anterior, aceste informatii nu vã afecteazã numai pe voi, dar ele vor continua sã afecteze toatã lumea în jurul vostru, într-un fel sau altul. Asa cum sunteti cu totii la curent acum, cu aceste fenomene, de asemenea vã sunt familiare efectele pe care acestea le au, asupra corpului vostru fizic, sub formã de greturi, rele stãri si dureri. Pentru unii, aceasta pare a se fi intensificat, în ultimul timp, în timp ce pentru altii, aceste valuri par a se estompa imediat ce apar. Cu toate acestea, ar exista o modalitate de a reduce, unele din simptomele voastre. Dar acest lucru presupune, a ne reîntoarce asupra efectului real a tuturor acestor scrisori, si motivul pentru care ele vã sunt transmise vouã, în primul rînd.

Pentru cã, asa cum stititi, acestea nu au apãrut pentru ca voi sã vã simtiti slãbiti si incapabili, însã pentru multi, acesta pare a fi singurul efect pe care îl au, si toate au fost considerate doar ca o jenã, si un disconfort. Cu toate acestea, pe dedesubtul acestor fisuri si gemete ale corpului vostru, are loc, ceva mult mai interesant. Însã, din nou, simptomele mascheazã totul foarte bine, doar dacã sunteti în mãsurã sã ascultati stratul inferior, în vreun fel, si sã nu luati în consideratie toate aceste semnale de suferintã. Sã ne explicãm. Dupã cum stiti, corpul fizic pe care îl locuiti, este o structurã foarte complexã de fapt, si nici mãcar savantii vostri, au gãsit o modalitate sã explice pe deplin toate procesele care se petrec în interiorul vostru. Cãci toatã aceastã stucturã, este infinit mai complexã, decît orice altã structurã pe care ati construit-o, si nici mãcar forma cea mai avansatã a ordinatoarelor voastre, nu este de talia inteligentei care se gãseste într-o singurã celulã a voastrã. Doar în interiorul acestei unice celule, existã atîtea informatii înmagazinate si procese complexe nenumãrate, care se petrec în tot momentul, cã ar fi suficient sã mentinã multi savanti ocupati, încercînd sã înteleagã totul. Si între ele, miliardele de celule ale corpului dumneavoastrã, au atîtea povesti de spus, nu numai referitor la fiecare individ, dar mai ales cu privire asupra modului în care, ele comunicã toate între ele. Amintiti-vã, cã existã o conversatie extraordinarã, care are loc în voi, în fiecare zi, cãci nici o singurã celulã a corpului vostru, nu lucreazã de una singurã. Ele toate fac parte din aceastã imensã orchestrã afinatã, si ele au nevoie sã se conecteze, pentru a putea fi treze în orice moment, indiferent de care sunt circumstantele exterioare. Amintiti-vã, cã trãiti o viatã foarte complexã, într-o lume foarte complexã, si ca atare, semnalele care intrã în corpul vostru în moduri atît de diferite, îsi adaugã vocea lor acestui cor interior. Deci da, voi trãiti cu un instrument care este cu adevãrat o minune, si acum, aceastã minune nu va face altceva, decît sã se intensifice, pentru cã corpul vostru trece pintr-o astfel de metamorfozã, care va fi difícil de înteles.

Voi toti, cu sigurantã ati auzit vorbind despre modul în care creierul uman, foloseste doar un mic procent din capacitatea sa. Ei bine, nu numai creierul vostru începe acum sã-si implementeze întregul sãu potential, dar, de asemenea, restul corpului vostru. Si ceea ce va avea ca rezultat, este nu numai cã veti deveni din ce în ce mai «  inteligenti « mental, putînd accesa domenii ale cunoasterii, si dispozitii ascunse pînã acum, dar, de asemenea corpul vostru fizic, va începe sã facã acelasi lucru. Cu alte cuvinte, acest dialog interior, va creste nu numai în vitezã, dar de asemenea, în complexitate, la un nível care depãseste cu mult vechiul mod. Si ce înseamnã asta ? Aceasta înseamnã, cã pur si simplu corpul vostru va fi mult, mult mai apt sã rãspundã si sã se adapteze la tot ceea ce s-ar putea întîmpla, si va deveni într-adevãr capabil pe deplin, sã se repare el singur, mentinînd “ forma  vasului “, cum se spune, într-un mod care depãseste de departe, tot ceea ce, el a fost capabil sã facã pînã în prezent.

In plus, partea cea mai imaterialã în voi, sunteti VOI, care locuiti acest strat exterior, care va deveni capabil sã aibã o conversatie cu acest strat fizic, într-un mod care nu a fost pur si simplu, posibil înainte. Amintiti-vã, voi doi ati literalmente “ stabilit o relatie în ceruri “, asa cum o spusesem mai devreme, si acum, veti fi în mãsurã sã întelegeti, la ce ne referim. Deoarece, aspectele cele mai înalte, vor începe literalmente “ sã se miste “ acum, în acest corp fizic, amîndoi au nevoie sã se cunoascã reciproc, si asa, voi trebuie sã începeti sã aveti un dialog. Si ce vrem sã spunem cu asta ? Literalmente, vrem sã spunem cã VOI trebuie sã începeti sã vorbiti cu corpul vostru, si corpul vostru va trebui de asemenea sã învete sã vã asculte. Amintiti-vã, noi am vorbit mult, despre importanta de a fi atenti, la semnalele pe care corpul vostru vi le transmite, însã acum, corpul vostru, are nevoie de asemenea, sã înceapã sã asculte întelepciunea voastrã.

Ne grãbim sã adãugãm, cã  aceasta nu înseamnã în nici un fel, cã trebuie sã ignorati semnalele de primejdie, pe care corpul vostru vi le comunicã. Nu, ceea ce ce vrem sã spunem, este cã trebuie sã vorbiti corpului vostru despre asta. Si da, întelegem aceasta într-un mod foarte literal.Ca referintã: - toate acestea sunt noi pentru corpul vostru, cãci el a fost obisnuit sã functioneze întotdeauna în acelasi mod. Însã acum, cînd atîtea cãi noi si posibilitãti încep sã vi se ofere, corpul vostru ar putea fi neglijat cu usurintã. Deci, din aceastã cauzã cã noi descriem aceasta, ca un efort de echipã, care trebuie sã fie fãcut atît de cãtre VOI cît si de corpul vostru, si pentru ca aceasta sã se întîmple, amîndoi au nevoie sã comunice cît mai mult.

Si asta ne aduce înapoi la punctul de plecare, si anume la manifestãrile fizice ale tuturor acestor transferuri de energie, sub forma simptomelor care apar. Amintit-vã, corpul a fost, în multe privinte, programat sã reactioneze, la anumite stimulãri, si va continua sã facã acest lucru, chiar si atunci cînd se iveste ocazia de a rãspunde într-un mod nou. Deoarece acesta este modul în care a fost programat acest vehicul fizic. Pentru a optimiza rezultatele, el a învãtat sã utilizeze modele, cum ar fi înfiintarea unor serii de actiuni, care vor fi urmate în mod automat, de fiecare datã cã aceasta se va întîmpla; fie în mod voluntar, fie prin puterea obisnuintei. Cu alte cuvinte, corpul vostru va conserva energia, prin crearea unor circuite care vor intra în vigoare, de fiecare datã cã o situatie similarã se va prezenta. Acesta este modul în care voi “ învãtati “ lucrurile pe care le faceti în viata voastrã, cum ar fi mersul pe jos, vorbire, scriere – tot ceea ce este obisnuit.

Este vorba de un set de tipare si aceeasi configurare a celulelor, care este pusã în miscare automat. Însã acum, vi s-a dat accesul la un set de noi posibilitãti, asa cã voi si corpul vostru trebuiesc într-adevãr sã fiti «  instruiti « , sã rãspundeti într-un mod nou. Noi nu voim sã spunem, cã trebuie sã începeti de la zero, în toate, însã trebuie sã întelegeti ca aceasta înseamnã cã existã multe modele definite în corpul vostru, care trebuiesc sã fie reevaluate. Si pentru a începe mai usor, vã sugerãm, sã începeti cu ideea cã de cîte ori energiile se mãresc, corpul vostru va avea “ nevoie “ sã reactioneze într-un fel, fie prin dureri de cap, de spate, greatã, sau orice vreti.

Acesta poate pãrea complicat, însã noi vã sugerãm, sã o faceti în modul cel mai simplu: VORBIND literalmente corpului vostru. Putei sã alegeti sã o faceti în liniste, sau puteti sã o spuneti cu voce tare, dar ceea ce vã oferim, este pur si simplu, sã începeti sã aveti o conversatie cu corpul vostru. Si nu, nu sub o formã de criticã, sau de reprosuri, nu ar fi o idee bunã. Nu uitati, cã corpul vostru, doreste doar ceea ce este bun pentru voi, si spunem asta în toate sensurile cuvîntului. Corpul vostru, face tot posibilul sã pãzeascã FIINTA voastrã interioarã, si ca atare, fiecare actiune pe care el o intreprinde, este fãcutã cu o bunã intentie. Efectele acestor actiuni, nu vor fi întotdeauna simtite ca pozitive, asa cum stiti cu totii. Cu toate acestea, acum, a venit timpul pentru voi ca sã “ vã întretineti cu corpul “, si sã-i oferiti ceva cuvinte de încurajare. Aceasta, vi se va pãrea straniu, chiar ridicol, dar credeti-ne, aceasta va avea efecte destul de interesante.

Amintiti-vã, corpul vostru este aliatul vostru, si nu dusmanul vostru, chiar dacã semnalele pe care le emite, pot fi ceva cam enervante, chiar debilitante pentru unii, însã nu este bine sã-l atacati pentru asta. Din contra, trebuie sã-i arãtati, cã întelegeti motivul pentru acestea, chiar sã-i multumiti, pentru tot ceea ce a fãcut pentru voi. La urma urmei, acesta este singurul motiv, pentru care vã gãsiti aici, în primul rînd, pentru cã fãrã acest corp fizic, nu ati fi capabili sã vã gãsiti aici, si sã faceti munca pe care o faceti. Deci, încercati sã o faceti, chiar dacã vi se pare a fi o prostie, si vedeti ce se întîmplã. Pentru moment, puteti spune corpului vostru, cã el poate “ sã lase paza de o parte “ putin. El nu are nevoie sã intre în panicã, ori de cîte ori, el detecteazã o schimbare în energii, si voi puteti sã-i spuneti exact acest lucru.

Din nou, nu este vorba de a neglija toate semnalele de primejdie care pot apãrea, deoarece nu sunt toate legate de aceastã “ energie de primejdie “. Deci, amintiti-vã mereu, de a fi atenti la ceea ce corpul vostru încearcã sã vã comunice. Însã lectia de astãzi este urmãtoarea : cînd data viitoare, corpul vostru începe sã “ sune alarma de energie “, vã rugãm sã vã adresati lui, si sã-i spuneti pur si simplu, sã se abtinã sã o facã data viitoare. El se poate odihni putin, si chiar dacã “ lucrurile “ pot pãrea stranii si neobisnuite pentru el, datoritã faptului cã toate aceste “ cãi  “ noi se deschid, nu este nevoie sã-i fie fricã. Cãci el se gãseste în sigurantã, si VOI sunteti de asemenea, si împreunã veti deveni mai puternici ca niciodatã. Cãci nu numai VOI veti deveni ceea ce sunteti cu adevãrat, dar corpul vostru, de asemenea este în curs de a deveni mai inteligent si mai capabil ca înainte. Încã o datã, noi spunem, voi ati stabilit cu adevãrat un pact cu cerul, si acum, a venit timpul, sã începeti sã jucati noul joc de A FI uniti, cu corpul vostru fizic.


Canalizat de : Aisha North
Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius