PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, June 14, 2013

Partea 322 . Iunie 12, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 322 . Iunie 12, 2013

Dragilor, astãzi am dori, sã vã dãm o micã sarcinã. Vã cerem sã vã asezati în fata oglinzii, si sã vã uitati la voi. Si dupã aceea, sã încercati sã descrieti ceea ce vedeti. Si Da !, spunem “ la cine “, nu “ la ce “, pentru cã nu este o listã a caracteristicilor faciale, de frumusete sau de imperfectii, de pãr sau de culoare. Este de presupus cã va trebui sã fie o adevãratã descriere a propriului vostru Eu, al aceluia care locuieste înãuntrul acestui corp omenesc, al aceluia care a ales sã vinã pe aceastã planetã, pentru a interpreta rolul de a fi o fiintã omeneascã.
          
Dar, SERIOS, cine sunteti voi ? Si în primul rînd, ce fãceti aici ? Ati venit sã învãtati, sau sã observati ?Ati venit  sã faceti un rol de victimã, sau un rol de criminal ? Sau poate ambele ? Si oare acesta ar fi adevãratul motiv, pentru care ati venit în aceste timpuri ? Pentru a interpreta unul din aceste roluri ? Sau probabil este, cã ati venit pentru a fi pentru prima oarã, cine sunteti CU ADEVÃRAT ?

Deci, de aceastã datã vom avea un mesaj scurt, deoarece dorim sã fiti pe complect treji asupra faptului, cã Humanitatea a jucat un joc de mii si mii de ani(éons), un joc de v-ati ascunselea cu voi, si motivul pentru asta , este bine cunoscut. Cãci vã gãsiti aici cu totii pentru a învãta, nu numai lectii personale, însã lectii care aveau sã ajute Toatã Creatia sã evolueze. Însã acum, regulile s-au schimbat, si va fost data sarcina, sã reînvãtati adevãrul despre voi. Poate vi se pare usor, însã nu este, pentru cã exista mult bagaj vechi între “ Eu-l “ vostru pe care îl observati în oglindã, si “ Eu-l “ pe care ati venit sã-l cunoasteti, la fel de bine ca si restul Creatiei.


Însã acum, aceastã separare se apropie de sfîrsit, si unicul care o poate îndepãrta din nou – esti tu. Deci, începeti cu totii, sã vã observati în oglindã, sã vã uitati profund în ochii vostrii, si sã vedeti dacã puteti începe sã aveti o bucãticã adevãratã din ambele. Pentru cã atunci, cu adevãrat veti începe sã vedeti diferenta între ele. Cãci aveti o persinalitate umanã foarte distinctivã, dar aveti ceva mai mult, dar mult mai mult evoluat, adînc înãuntrul vostru. Si cînd veti îcepe sã recunoasteti asta pe deplin, de asemenea veti începe sã simtiti, ca si cum personalitatea omeneascã, începe sã se dizolve, si adevãratul vostru Eu poate, în sfîrsit sã ajungã la linia din fatã si sã fie recunoscut nu numai de cãtre voi dar de asemenea de tot restul lumii. Deci, observati-vã bine, dragilor, cãci credem cã toturor le va place de ceea ce vor gãsi acolo, bine în adîncime, sub suprafatã.Canal: Aisha NorthTradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius