PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESETuesday, June 25, 2013

Partea 328 . 24 Iunie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 328 . 24 Iunie, 2013


În timp ce ati trecut cu totii printr-un sfîrsit de sãptãmînã intens, plin de multã vibratie energeticã, vã recomandãm tuturor sã încercati sã rãmîneti concentrati, pentru a fi mai în mãsurã sã asimilati totul. Cu alte cuvinte, nu vã împingeti în mod inutil în orice directie, pentru cã de ceea ce aveti mai mult nevoie acum, este de a evita sã vã exercitati în vreun fel. Si atunci cînd veti simti nevoia de “ a se ridica si a merge “, ca sã spunem asa, si sunteti plini de dorinta intensã de a vedea dincolo de orizont, sã stii cã acest lucru nu vã va ajuta în nici un fel, în acest moment. Deci, din nou, rãbdarea este cuvîntul pentru ziua de azi, si voi toti veti avea mari beneficii, dacã luati acest sfat în serios.
Acesta, nu a fost un sfîrsit de sãptãmînã normal, si ceea ce ati experimentat, va lãsa o amprentã în voi în atît de multe moduri, astfel încît de acum, cel mai bine este, sã pãstrati un profil scãzut, si sã încercati sã vã dati aceeasi atentie, în momentul în care aveti nevoie. Încã o datã, este corpul fizic, care a fost impactat cu toate acestea, astfel urmati sfaturile care vi se dau acum. Acest lucru nu este o noutate pentru oricine, dar stim din experienta, pe care meritã sã o repetãm, cã aveti tendinta de a încerca sã obtineti ceva mai mult pe cont propriu, dacã nu vã reamintiti sã încetiniti putin, si sã EXISTATI doar.
Deci notati, utilizînd o imagine pe care o cunoastem cu totii, încercati sã vã sintonizati cu inima voastrã, si sã simtiti emotia înãltãtoare de acolo. Cãci ati dat cu totii un pas de urias, similar cu ceea ce toatã lumea vede, ca marea dezvãluire a secretelor voastre cele mai intime, si de aceastã datã, secretele la care ne referim nu sunt de tipul cu care multi dintre voi ati fost în luptã în ultima vreme. Nu, la ceea ce ne referim, sunt secretele puterilor voastre, nu a vechilor voastre “ puncte slabe “, sau obstacole.

Deci, pãstrati-vã calmi si continuati, cum spune zicala veche, si sã stiti cã toate progreseazã înainte, cu viteza warp, chiar dacã vã simtiti un pic “ ca fiind într-o zonã de depresie “, din timp în timp. Amintiti-vã, sunteti în miscare spre interior, în corpul vostru fizic, si ca atare, aspectele voastre mai mari au nevoie de timp, pentru a se adapta acestei noi situatii, de a fi o parte dintr-o fiintã umanã în interiorul unui corp uman, astfel cã aceste confuzii pot apãrea din timp în timp. Nu vã faceti griji, dragilor, veti afla în curînd, cã vã adaptati mai bine le aceste circumstante, si prin urmare, sunteti cu totii invitati sã începeti sã explorati propriile voastre puteri inerente, de fiecare datã mai mult si mai mult, pe mãsurã ce acestã varã progreseazã. Însã pentru acum, odihnã si recreere, vor fi cel mai bun mod de a proceda.

Canalizat de : Aisha North
Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius