PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEMonday, June 17, 2013

Partea 324 .16 Iunie 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 324 .16 Iunie 2013


Frica, durerea, lupta si efortul. Pentru multi, acesta este o descriere foarte exactã, a acestor ultime zile, si voi toti, ati fost în contact cu cel putin un component al acestui amestec impetuos de simptome contrastante în ultimul timp. În realitate, sunt de fapt efectele unei profunde transformãri în actul respectiv, si asa cum toate simptomele se comportã, într-un anumit fel pot masca eficient motivul aspectului lor. Toate aceste efecte neplãcute pot fi usor clasificate ca negative, si cîteva, pot fi întelese ca dãunãtoare. Însã de fapt, nu sunt. Ceea ce sunt cu adevãrat, sunt clare manifestãri cã ne îndreptãm înspre în sus si mai departe de miasma de teatru si iluzie, în care am înotat timp de eoane.

Voi vã gãsiti  acum, în ceea ce poate fi denumit de cãtre multi, stare de haos, în timp ce sunteti cu sigurantã, în pragul de a descoperi în voi adevãratul vostru potential, adevãratul vostru eu, acel care va iesi la suprafatã si care va strãluci, din tot noroiul care adesea, vã atacã fãrã oprire, indiferent la cît efort depuneti pentru a-l curãta. Si asfel, din nou spunem, nu uitati sã vã lãsati ridicati din acest noroi, pentru cã, chiar dacã toatã fiinta voastrã pare a fi aproape aspiratã, sub presiunea acestei substante lipicioase, spiritul vostru este încã sus, pe cerul senin. Deci, încã o datã vã cerem tuturor, sã vã conectati cu  zborul liber, în acel tot Unu, care vã va purta în interior. Si atunci, numai atunci, veti putea fi capabili sã vedeti, cã nu cãdeti sub vraja vechiului, din nou. Este numai, ultima demonstratie de fortã a acestuia, însã inutilã. Asta este, pînã cind veti fi în stare sã vã îndepãrtati atentia departe de toatã drama, si sã vã identificati pe deplin cu adevãratul vostru eu, ceea ce se obtine acum, este cel putin deja, o privire rapidã.

Vã repetãm iar si iar, acest mesaj, pentru a vã re-aminti, cã este foarte usor sã cãdeti în ispitã, si sã re-intrati în conflictul dramelor dumneavoastrã interne, care au loc în claritate, pentru a le elibera o datã pentru întotdeauna, si sã recunoasteti faptul cã acestea sunt doar miraje superficiale, suprapuse adevãratului eu al vostru. Adevãratul eu al vostru, nu este un actor, este acum si pentru întotdeauna. Asa, cã încã o datã spunem, aceste suisuri si coborîsuri, frici si lupte, sunt un semnal care vã este prezentat, cu motivul explicit ca sã le lãsati si sã le ziceti Adio, acestor bucãti vechi si obosite din voi. Voi nu puteti sã le suprimati, deoarece aceasta ar face sã creascã drama, asa cum vã spusesem mai înainte. Trebuie doar sã  " mergeti la etajul de sus ", si sã vedeti (de sus), cum toate acestea trec, ca bancurile de fum care trec prin fata vostrã, aderind altor amintiri în derivã, în uitarea în care re-intrã în Creatie, si regreseazã la starea lor initialã de energie purã.

Aceasta, este, ceea în ce vã transformati, adicã starea voastrã originarã de constiintã purã, însã de aceastã datã, veti sosi în vehiculul fizic, care este numit corpul. Acesta nu va fi un proces fãrã obstacole, departe de asta. Însã amintiti-vã, cã veti putea face mult, mult mai mult, dacã reusiti sã cãutati în voi proprii, cu vointa de a se confrunta cu aceste scene teatrale, care se deschid pentru revizuire. Aceasta este  ceea ce este cu adevãrat, o re-viziune ; în timp ce le vedeti (scenele), Nu ! re-vizitîndule, în  miezul lor. Existã o distinctie foarte clarã între cele douã (situatii) , si vã invitãm din nou, sã fiti constienti de ceea ce contin, catalogîndu-le în mod automat, voi singuri.

Deci, încã o datã spunem, ajutati-vã pe voi singuri, conectîndu-se intern, în acel rîu de inteligentã, care se gãseste acolo pentru voi, 24 pe 7 ( 24h din 7 zile), indiferent de cît de departe înomoliti în noroi vã simtiti acum. Pentru cã, voi nu sunteti oameni ai noroiului, dar spirite libere, si deci, aceastã imersiune nu are nevoie sã dureze mai mult, decît ceea ce voi proprii alegeti. Fluviul este acolo, si nu are importantã cît de murdari si nespãlati vã simtiti, rîul va spãla totul pentru voi. Si sã nu vã îngrijorati, noroiul vechi al vostru, nu va ruina rîul în nici un fel. Rîul, va purta acest nãmol, într-un loc unde va servi ca teren fertil, unde va face sã creascã o nouã viatã , la care atît de profund rîvniti.

Canalizat de : Aisha North
Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration
Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius