PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, June 19, 2013

Partea 325 . 18 Iunie 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 325 . 18 Iunie 2013


Eliberarea este la îndemînã dragilor, si unul cîte unul veti pãsi în adevãratul divin, care esti TU. Stim cã aceasta va fi o consolare micã, pentru toti acei care luptã în adîncimile disperãrii, aparent incapabili sã se elibereze de o adevãratã mlastinã de zgurã a vechiului teatru. Însã asa cum multi au fost deja martori, de odatã va fi ca atunci, cînd razele soarelui strãpung întunecimea si densitatea norilor, la fel ca si cînd furtuna furioasã a fost destrãmatã, si veti vedea marca unei lumi noi înãltîndu-se înaintea voastrã. Si motivul pentru aceasta, este cã veti vedea marca noului vostru TU înãltîndu-se în voi, în voi care ati vãrsat fiecare ultim vestigiu al vechii si contaminate piele, cãruia îi fusese limitatã orice miscare. Si vã veti bucura rîzînd de usurinta a toate acestea, si va transforma întreaga imagine, în ceva care este atît de departe de vechea voastrã imagine, cã vã veti gãsi pe voi proprii rîzînd cu hohote.

 Si atunci, veti vedea fiecare bãtãlie si toate luptele asa cum fuseserã într-adevãr, doar un pas în calea spre iluminare. Nu ca o pedeapsã, în nici un mod, pentru cã asta se simte pe cînd vã aflati încã blocati în aceastã piele veche si cunoasterea celei de-a treia densitãti. Si amintiti-vã, motivul pentru care aceastã piele simte cu mult mai mult senzatia de mîncãrime si disconfort, si chiar pur si simplu dureri de moment, este cã acest TU pe care îl transportati înãuntru-l vostru, a început sã creascã într-un ritm rapid. Si astfel, limitele vechi, se vor simti din ce în ce mai mult ca într-o închisoare de sigurantã, unde voi sunteti închisi într-un spatiu care devine din ce în ce mai claustrofobic, pe zi ce trece.
Deci din nou vã spunem: Respirati !, si chiar dacã simtiti de aceastã datã spatiul atît de limitat, ca si cum cu greu puteti sã vã trageti respiratia la toate, noi vã îndemnãm sã încercati sã depãsiti acest sentiment de asfixiere, si sã încercati sã vã conectati cu acest spatiu, pe care l-ati curãtat între timp. Pentru cã dacã veti face aceasta, cu totii veti gãsi, un mic buzunar de libertate, unde vã pueti re-lua respiratia. Si din nou vã spunem, de asemenea cã este singura cale pentru a pãtrunde acest strat dens exterior. Nu pentru ca sã vã transformati într-o barã, lovind iar si iar acest zid de cãrãmizi al vechiului teatru de dramã si turbulente. Nu !, este numai pentru a coborî în interior si a se conecta cu acest spatiu eliberat, pe care îl aveti în interior, astfel încît veti face sã se nãruiascã aceastã armurã literalmente, fãcîndu-se praf. Acest lucru nu va fi usor, pentru cã adevãratele voastre instincte vã vor spune cã vã veti rãni, sfãrîmînd peretele.  Însã încercati sã luptati împotriva acestor instincte de a lupta, stînd jos si predîndu-vã vouã proprii, adevãratului vostru Eu care este pluteste lin deja în interiorul vostru.

Stim cã mesajele noastre pot pãrea plictisitoare în acest moment, însã noi vedem cã multi dintre voi, se gãsesc în acestã etapã. Pentru cã voi vã gãsiti exact pe punctul de rupere, si deci, faceti ceea ce v-am spus sã faceti. Deci, nu mai luptati, pentru cã asta serveste doar sã vã lase însîngerati si devastati, si lãsati-vã în voia (predati-vã), întelepciunii propriului vostru Eu, care vã va transporta ( pe aripi) prin toate acestea. Si atunci, veti fi din nou în mãsurã sã fiti martori cu adevãrat a ceea ce faceti, soarele va rãsãri, si veti începe sã strãluciti, departe de norii de furtunã, care pãreau sã fi stationat în permanentã, împrejurul fiintei voastre.

Canalizat de : Aisha North
Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius