PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, June 20, 2013

Partea 326-Mesajul Solstitiului . 20 Iunie 2013

Manuscrisul de Supravietuire-Partea 326-Mesajul Solstitiului . 20 Iunie 2013

Probabil sunteti constienti cã mîine (Iunie 21) este o altã zi pivot, pentru planeta voastrã. Încã o datã soarele va face un anunt, în cãlãtoria lui perpetuã, în jurul globului dumneavoastrã. Sau, mai degrabã, nu este soarele, dar planeta voastrã, care va ajunge la ujn punct al cãlãtoriei sale anuale, în jururl surorii tale strãlucitoare, si ca atare, va ajunge la ceea ce este mentionat ca Solstitiul de Varã, în emisfera nordicã. Si apoi, veti fi capabili sã savurati cea mai lungã zi a anului, înainte ca echilibrul sã înceapã sã se încline într-un alt mod, si zilele sã înceapã sã se scurteze. Desigur, pentru acei dintre voi care locuiesc, la capãtul opus al acestei frumoase planete, veti fi capabili sã savurati asteptarea cu nerãbdare, a prelungirii zilelor, începînd din acel moment.
Si dece mentionãm aceasta în lungimi ? Pentru cã, dragilor, mîine este de asemenea o zi care a fost marcatã în calendare – Energetic. Din nou, acest lucru va servi ca un punct focal pentru atît de multi, si chiar dacã în sine însusi nu transportã o mare semnificatie, faptul cã soarele joacã un rol major în toate mintile voastre, mîine va servi de asemenea pentru ca sã vã deschidã pe toti, la energiile de binefacere, care vor curge în jos peste voi în aceastã zi. Solstitiul, a fost considerat întotdeauna, ca un nod de putere mare pentru Umanitate, începînd de la primele fiinte; si subtilitãtile schimbãrii luminii, au semnalat întotdeauna corpul omenesc. Deci, noi vã cerem tuturor, ca sã fiti constienti de aceastã influentã exterioarã de mîine, probabil ceva mai mult ca de obicei.
Ati petrecut ultima perioadã foarte mult coborînd în interior, si în legãturã cu centrul, darl mîine, vã cerem  tuturor sã aveti grijã si sã nu uitati, sã vã conectati. Cu alte cuvinte, în timp ce stati jos în liniste, în oricare mod pe care îl veti allege, asigurati-vã cã vã veti deschide la mãretia care vã înconjoarã, din toate pãrtile, în forma de aceastã retea energeticã, care pulseazã de viatã, deoarece te mentine în sigurantã, în îmbrãtisarea ei. Deci, mîine, care este o parte puternicã a constiintei tale înrãdãcinate, aceasta va fi utilizatã pentru a extinde aceastã conexiune si mai departe.
Deci, o spunem din nou, asigurati-vã cã veti avea nevoie de timp, pentru a sãrbãtori eforturile dumneavoastrã de a sta jos, si a se deschide acestor binecuvîntãri ceresti, care vor ploua în jos peste voi, în tot de-alungul zilei solstitiului, zi de sãrbãtoare si ceremonie pe tot globul domneavoastrã. Stim cã veti simti cu totii cã sunteti o parte din ceva, care se întinde nu numai pe tot globul, dar care este legat strîns mult mai departe, chiar mai mult decît sora ta strãlucitoare Marele Soare. Asa cã îi multumesc, si vã multumesc, si multumesc Intregii creatii, cã voi sunteti o parte intrinsecã a acestei minunate tesãturi de viatã, care palpitã în fiecare parte din voi, si din tot ceea ce vedeti în jurul vostru.
Noi vã multumim, tuturor, pentru ceea ce aduceti în aceastã retea, si mîine, dorim ca toti sã vã deschideti darurilor care vor fi acordate prin razele binevoitoare ale aproapelui vostru prietenos, Soarele.
Canalizat de : Aisha North
Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius