PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, June 14, 2013

Partea 321 . 10:06:2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 321 . Iunie 10, 2013


Dragilor, ati luptat si obosit pentru o lungã perioadã de timp, si pentru multi dintre voi, nu numai cu rãbdarea voastrã, dar în propria tesãturã a fiintei voastre, se pare cã ati ajuns la limitã. V-ati introdus în acest proces cu toatã inima, si v-ati predat luiminii, atît în interior, cît si în afara vostrã. Cu toate acestea, vi se pare cã vedeti întunericul ascuns în ambuscadã în fiecare colt, în fiecare unghi, în timp ce îl observati cu inima grea si corpul obosit. Unde este lumina, vã întrebati, unde sunt fericirea, minunile, tot ceea ce am asteptat de atît de mult timp ?

Ei bine, sunt acolo, dar lupta voastrã cu inima obositã, va avea greutãti sã-l recunoascã. Pentru cã, toti sunteti îndurerati si cu vînãtãi, din cauza acestei lungi cãlãtorii, si confortul de care aveti nevoie, poate pãrea imposibil de distins cu zgomotul de fond, care încã incomodeazã. Astfel, spunem din nou, conectati-vã cu voi proprii, si vedeti dacã în vreun moment veti putea simti vocea aceea linistitoare din interior spunînd: “ Sunt aici, si mã gãsesc aici de mult timp. Eu sunt aici, pentru cã eu sunt tu, acel pe care îl cauti în tot locul. “. Aceastã micã você linistitoare, aceastã micã bijuterie de luminã, care este deja în crestere si pulseazã în interior, nu sunt fanfare si focuri de artificii. Este mai mult ca un rîu care curge în adîncime, un rîu care este mereu în miscare spre înainte, dar este de asemenea, un rîu care nu se anuntã pe el singur în acelasi mod entuziast ca atîtea alte lucruri în viata voastrã. Vedeti, nucleul intern al vostru, este atît de solid si de static, nu este ca acele momente trecãtoare de extaz, pe care le simtiti cîte o datã. De fapt, chiar dacã despre ceea ce vorbim este chiar esenta bucuriei, este un fel de bucurie care existã numai, nu aceea cãruia îi place sã-si facã anuntatã prezenta, sãrind în sus si în jos. Desigur, acest tip de bucurie, este încã o parte  a fiintei umane, însã bucuria interioarã este ca esenta acesteia, o aromã, un sentiment de a fi, care este atît de asemãnãtoare  cu o vibratie subtilã, care pur si simplu coloreazã tot ceea ce face, într-o tonalitate mult mai bogatã, decît atunci cînd ea nu este prezentã.

Pentru cã în adevãr se gãseste acolo, în interiorul vostru al tuturor, însã din nou repetãm, nu este usor de descifrat mesajul sãu, sub toatã agitatia de semnale directionate vouã, din toate pãrtile. Deci, încã o datã spunem, vom face în mod ca sã vã oferim o sansã de a lua loc, si a clarifica toate celelalte, care se luptã pentru a obtine atentia voastrã, si apoi, ne aventurãm sã vã spunem, cã voi toti veti simti cum acest profund, si larg rîu de bucurie, curge undeva într-un loc interior al vostru. Acest rîu, este izvorul care sustine viata, care nu va mai putea functiona pe uscat, si dacã nu se reuseste sã fie recunoscut, nu este pentru cã nu se gãseste acolo. Este vorba pur si simplu de a gãsi spatiul în care curge.
Acest spatiu, poate fi bine ascuns, si spinii si buruienile îl ascund la vedere, si poate pãrea impenetrabil unora dintre voi, asa cã cel mai bun mod de al gãsi, este întotdeauna, sã rezistati tentatiei de a lupta contra sentimentului vostru, prin mãrãcinii spinosi, fãcînd încercãri de a-l gãsi. Ceea ce vã va lãsa, mult mai rãniti si îndurerati. Nu, cel mai bun mod de a-l gãsi, este ca întotdeauna, sã vã înãltati, si sã vã conectati cu aspectele superioare ale sufletului, acelea care au o priveliste liberã asupra tuturor. Si amintiti-vã, acum aveti cu totii, toate ocaziile de a cere un ghid mai apropiat pentru acest lucru, pãrtile libere din voi, care nu mai sunt împiedicate de cãtre corpul omenesc, si pãrtile umane ale voastre. Deci, dacã aveti nevoie de ajutor pentru a întelege acest rîu interior de bucurie, veti gãsi cã încã o datã, veti putea cere ajutor – vouã însivã. Si veti vi primiti cu bucurie, pentru cã nu se poate cere altceva, care sã nu fie primit cu mai multã bucurie decît cererea “ te rog ajutã-mã sã-mi gãsesc bucuria mea “. Stiu cã se gãseste undeva, în vre-o parte oarecare, dar în ciuda eforturilor mele, se pare cã fuge de mine. “ Bucuria este ceea ce meritati cu totii, si rãspunsul adevãrat pe care puteti sã-l gãsiti, este posibil de gãsit doar în interior.

Canal: Aisha North


Tradus: Florika


No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius