PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEMonday, June 17, 2013

Partea 323 .14 Iunie 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 323 .14 Iunie 2013

Ati început sã vã confruntati cu voi proprii, dragii mei, si desi unii sunt destul de reticenti pentru a face acest lucru, semnalele vor veni înapoi de la voi chiar, si atunci cînd existã într-adevãr curajul de a deschide ochii complect, aceasta va fi atît de impresionant, cã vi se va putea tãia respiratia. Aceastã realizare, este de asemenea o viziune mai profundã de tot ceea ce sunteti si ce faceti, si veti începe sã vã vedeti într-o luminã foarte diferitã, de cum vã vedeati înainte. Unora, ideea cã o datã ce au dat totul de la sine, restul pare a fi asemãnãtor unei fantezii, si li se va pãrea cam prea mult de suportat, uneori, în timp ce pentru altii, aceasta va fi ca gustul dulce de libertate, pentru prima datã.
Ce veti vedea, atunci cînd veti gãsi într-adevãr curajul de a sãpa destul de adînc în interior, este cineva care este diferit radical de ceea ce se vede, cînd vã uitati numai la exteriorul vostru, ceea ce ati identificat ca  " eu chiar ", pentru toatã viata aici. Si astfel, diferenta între cele douã vederi – interioarã si exterioarã, poate va pãrea coplesitoare si de dimensiuni mari, si în unele moduri veti putea experimenta un fel de crizã de identitate. Ceea ce sunteti, este ceva care în multe feluri a fãcut parte din voi proprii, de întotdeauna, însã acum, cînd trebuie sã re-începeti totul de la început, în multe privinte, va fi un moment de haos si de incertitudine pentru multi.
Amintiti-vã, aceastã realizare va aduce cu ea, atît de multe schimbãri în viata voastrã, cã veti putea începe literalmente a vedea totul cu ochi noi. Deci, vã rugãm, sã cereti ajutor cuiva, dacã veti avea nevoie, ca sã nu vã perdeti prea mult echilibrul. Acest lucru poate fi greu în multe moduri, si pentru a gãsi noul punct de vedere, veti avea nevoie de putin timp, pentru ca sã vã puteti adapta. Va fi un pic, ca si cum " ai sta într-un autobus, care brusc are o problemã neasteptatã în miljlocul drumului, si veti lãsa toate bagajele la o parte pentru un timp ", înainte de a rezolva problema.
Luati-vã timpul de care aveti nevoie, nu existã nici o utilitate în a se grãbi în acest proces, în nici un mod. Aveti nevoie de timp într-adevãr, pentru a întelege cu adevãrat ce implicã toate acestea, nu numai pentru voi, dar pentru toti în jurul vostru. O datã ce ati obtinut o micã vedere al adevãratului vostru eu, acest lucru nu va mai putea fi uitat. Însã uneori vi se va pãrea cã dispare, în timp ce vã introduceti în viata zilnicã, si totul pare a fi la fel ca înainte, în asa fel cã întîlnirea (cu voi proprii) poate pãrea coplesitoare. Deci luati-vã timp, si pentru voi, tot timpul de care aveti nevoie pentru a se re-adapta la acest lucru. Si din nou, apropiati-vã de altii (care cunosc deja procesul), pentru a vã ajuta ca sã vã echilibrati, pe voi proprii, si pentru ca sã gãsiti echilibrul de care aveti nevoie. Dar, sã nu vã fie fricã dacã vã veti pierde echilibrul putin, din cînd în cînd. Deci, sã aveti tot curajul sã lãsati sã plece vechea teamã, de a pierde controlul si de a se stabiliza într-un mod mult mai imprevizibil de a trãi. De asemenea, în acest caz, se spune  - mergeti si explorati – pentru cã chiar dacã vã veti schimba în voi proprii, de asemenea vã deplasati, în ceea ce în multe feluri poate fi definit ca un  " teritoriu necunoscut ". Este de ajuns ca sã vã amintiti, cã nu existã pericole ascunse sub suprafatã aici, existã numai Iubire, deci sã nu vã fie fricã cînd veti merge si cînd veti vedea, ceea ce se poate gãsi dupã prima cotiturã, pe strada pe care o parcurgeti.

Canal: Aisha NorthTradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius