PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, June 7, 2013

Partea 319 . 06:06:2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 319 . 06:06:2013

Acum, toate blocajele sau terminat, si fluxul de energie care se învîrteste afarã, si de fapt, în interiorul vostru, vã face ca sã vã fie foarte greu sã vã mentineti echilibrul. Asa cum conversasem mai înainte, nevoia de a elimina orice obstacole din canalul vostru  a fost foarte importantã, deoarece în caz contrar, conexiunea voastrã cu informatia si cu energiile pe care trebuie sã le transmiteti altor persoane, de cãtre voi care sunteti aici, va fi redusã. Deci acum, cã multe rãni si legãturi vechi au fost desfãcute si eliminate, este ca si cum o adevãratã barierã de informatii se abate peste voi , într-un ritm foarte rapid. Într-adevãr, cîteva intrã în sistemul dvs.; din exterior, sau ca si cum ar fi fost de la retea, dar ceea ce poate fi surprinzãtor pentru unii, este cantitatea de informatii, care de fapt, ajunge la voi proprii.

Cînd blocajele sunt eliminate, sunteti liberi de a vã conecta, cu propria voastrã energie, cu totalitatea fiintei voastre, care este continutã, nu numai în corpul fizic de carne si sînge, pe planeta Pãmînt, dar de asemenea, cu toate aceste aspecte mai înalte, de care ati fost separati de mult timp. Deci, Da !, cînd deodatã vã veti trezi cã vorbiti cu voi proprii, vorbind singuri, nu va fi o experientã rarã în aceste zile. Multi desemneazã asta, ca intuitie, sau ca o bãnuialã sau presentiment, însã ceea ce  într-adevãr trãiti, este cã începeti sã dati você, propriei voastre întelepciuni inerente. Si ne referim la acest fapt foarte clar, cãci vã veti da seama cã începînd de acum, mare parte din informatiile la care aveti acces, nu vor sosi numai sub forma de o perceptie, emotie, sau “ doar ca o presupunere “, dar cã vor sosi într-adevãr sub forma de informatie exprimatã într-un mod foarte specific.

Asa cã, sã nu rãmîneti surprinsi dacã, deodatã, vã gãsiti rostind cu você tare lucruri care vã vor face sã vã gînditi: “ de unde a rãsãrit si asta  ? “. Cãci vã veti îmbunãtãti , din ce în ce mai mult accesul la propria voastrã întelepciune, si împreunã, voi doi, (corpul fizic si Eu-l Superior), veti începe sã explorati multe domenii de interes. Da !, noi spunem, “ voi doi “, cãci dacã sunteti ambele aspecte ale aceleiasi Fiinte, faptul adevãrat cã Eu-l Superior al vostru, poate sã se comunice cu cineva introdus în Umanitate, nu numai cã va face experienta asta foarte interesantã, dar de asemenea vitalã. Nu numai pentru voi, dar de asemenea pentru întreaga Creatie. Voi sunteti “ echipa Pãmîntului “, în adevãratul sens al expresiei, si sunteti unicii care acoperiti, literalmente, diviziunea între Umanitate si restul Creatiei. Puteti sã vã vedeti, ca niste creaturi mici si fragile, fãrã niciun impact. Nu numai în totalitatea lumii voastre, dar de asemenea, cînd noaptea, vã uitati la adîncimea cerului, si vã uitati la miile de stele de afarã.  Aceastã viziune, vã face sã vã simtiti ca un grãunte mic si nesemnificativ, pe cînd, în realitate, sunteti exact contrariul. Cãci sunteti singurii, într-o pozitie care vã face capabili sã îmbinati aceste douã aspecte, în unul singur, si în acelasi corp fizic, si combinatia Eu-lui Superior al vostru si a personajului vostru pe Pãmînt, este unicã, si nu existã nimic asemãnãtor în toatã Creatia.

Deci, putem spune, fiti fericiti acolo unde vã gãsiti, pe moment, deoarece, chiar dacã starea generalã de a vã simti rãu, disconfortul si presiunea fizicã intensa pot fi destul de descurajatoare, ea este de asemenea, o experientã cu care nimic se poate compara. Într-adevãr, voi sunteti maestrii ai creatiei, dar de asemena sunteti fiinte spirituale adãpostite într-o structurã biologicã complexã, pe o planetã cu o configuratie complect unicã, si care pot realiza împreunã ceva care niciodatã nu a mai fost vãzut înainte. Nici aici, nici în oricare altã parte. Deci, bucurati-vã de plimbare, dragilor, chiar dacã emotiile sau adrenalina, pot uneori sã parã oarecum coplesitoare.

În acest fel, vom termina aceastã scrisoare, invitîndu-vã pe toti sã vã asezati, si sã marcati numãrul telefonului vostru intern, si sã spuneti: “ Alô, eu sunt aici, poti vorbi cu mine, te rog ? “. Si dupã aceea,  sã vedem ce se întîmplã. Avem încrederea cã toti vor da cîteva rîsete zdravene, si poate lacrimi de recunostintã vor începe sã curgã, cînd veti începe sã întelegeti, cît de minunati sunteti.


Canal: Aisha North


Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius