PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESETuesday, June 25, 2013

Partea 327 . 22 Iunie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 327 . 22 Iunie, 2013


Dupã cum ati observat, reverberatiile impulsurilor evenimentelor de ieri, pulseazã cu fortã în voi, si o vor continua sã o facã, destul timp încã. Acestea sunt energii puternice de schimbare, dragii mei, si ca atare, multe vor fi împinse în sus, în urma lor. Nu ne referim neapãrat la lectii personale, de aceastã datã, cu toate cã încã apar la suprafatã în voi, fãrã a trebui sã fie considerate necesare, însã la ceea ce ne referim, va fi mult mai vizibil în lumea exterioarã.
Încã o datã, omenirea sa înrãdãcinat adînc în multe feluri, în frica de schimbare, si ca atare, aceste schimbãri insufla teama în multi dintre cei care ar trebui sã vadã beneficiile unei astfel de schimbãri. Cu alte cuvinte, lucrurile vor fi aruncate afarã de cãtre luminã, si în lumina care va fi greu de ignorat, chiar de cãtre acei care detin puterea. Deci, asteptati-vã ca aceasta sã fie o varã cu mult zgomot, în multe feluri, însã va fi de asemenea, amestecatã cu multã bucurie, prin corul de furie si frustrare, care va continua sã explodeze.
Pentru cã este cu adevãrat un timp de schimbare acum, la atît de multe nivele, si de aceastã datã, valul de schimbare nu poate fi oprit, îndiferent de cît vã este de fricã de acei care sunt responsabili de mentinerea a status quo-ului, care vor încerca sã o insufle în jurul lor. În realitate, le va fi fricã de aliatul lor, care nu mai este acelasi prieten puternic, de altã datã. Mai degrabã, se va dovedi, cã este propria lor umbrã, si ca atare, nu pot sã concureze cu lumina, care începe sã se întindã prin atît de multi dintre fratii dumneavoastrã, bãrbati si femei din întreaga lume. Deci, uitati-vã cu uimire, în timp ce unul cîte unul, se scuturã de vechile tovãrãsii, si încep sã-si îmbrãtiseze propriile lor puteri, în atît de multe feluri. Aceasta va fi o varã de nemultumire, însã se va dovedi cã este un anotimp, care va începe sã vã arate vouã tuturor, cîtã putere interioarã are populatia. Si dupã cum ati vãzut dumneavoastrã proprii, va creste imens în aceste ultime sãptãmîni, si veti începe sã vedeti cã se întîmplã aceleasi lucruri, în persoanele din jurul vostru. Pentru cã ati semnalat un parcurs pentru a fi urmat, si credem cã veti fi uimiti de numãrul de persoane, care intreprind deja, sã urmeze trezirea voastrã.

Deci, încã o datã, trebuie sã vã multumim vouã tuturor, pentru munca pe care o faceti, si acum, voi toti veti începe sã notati multe, multe confirmãri a necesitãtii de a fi un explorator, Voi toti vã veti bucura de faptul cã, fãrã voi, pionierii, nu ar fi existat traseele marcate pentru multimea care brusc a gãsit nevoia imperioasã, de a iesi din limitele vechi, si sã-si încerce norocul într-o lume mai putin limitatã decît cea veche. Desi teama este prezentã, lumina este mai puternicã, si prin urmare, meciul a fost declarat cu adevãrat, hotãrît. Acum voi toti simtiti, cursa intensã a emotiilor, în timp ce priviti în jurul vostru, si vedeti zidurile închisorilor colapsînd, act dupã act. Într-adevãr, vã veti elibera de aceste vechi ziduri, si adevãrul vã va face liberi pe toti, cu el. Astfel încît, asteptati-vã  la multã gãlãgie, asa cum o spusesem, dar de asemenea asteptati-vã sã simtiti cum mînia va apãrea, în strigãte de exaltare, în timp ce unul cîte unul, semenii vostri, vor începe sã vadã acelasi adevãr, ca si voi.

Canalizat de : Aisha North
Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius