PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, June 5, 2013

Mesaj special despre cea dea doua Întîlnire în jurul Lacului

Mesaj special despre cea dea doua Întîlnire în jurul Lacului

De Aisha North

Dragi prieteni !

Ieri, a fost un succes rãsunãtor, pentru cã într-un sens, toti s-au fortat sã lase la o parte orice inhibitii, pentru a accepta acest dar ceresc, si astfel Lumina a fost liberã sã curgã în voi, si prin voi, cãtre aceastã planetã minunatã. Astãzi, poate vã veti trezi putin cam ametiti, cãci, unde sunt rezultatele vizibile a acestei slave totale ?   

Stim cã repetãm ceea ce a fost spus deja, dar rezultatele vor fi vizibile pentru cei care le vor procura cu vederea lor interioarã, si de asemenea, într-o oarecare mãsurã, cu vederea externã. Pentru cã ei vor vedea picãturi de Luminã începînd sã aparã pe toatã suprafata lumii, si vor fi în locurile cele mai neasteptate. Multora, li se va pãrea nesemnificativ, sau poate mai putin decît asta, dar credeti-ne cînd spunem cã aceastã mingie care a început sã ruleze pe deplin cu cîteva luni în urmã, a atins de fapt, un stadiu de mai multã tãrie si putere, si cã nu existã nimic care sã poatã sã se interpunã în drumul sãu. 
Asa cã astãzi, vã sugerãm sã profitati lent, si încã o datã, vã sugerãm sã vã felicitati pentru o muncã foarte bine fãcutã. Cãci, amintiti-vã, sunteti voi , si numai voi care faceti ca acest lucru sã fie adevãrat. Noi vã ajutãm în cel mai bun fel pe care îl putem, dar fãrã bunãvointa voastrã de a participa cu toatã inima, asa cum de fapt ati participat, nimic din toate acestea ar fi fost posibile. Deci, noi vã spunem încã o datã, multumim în numele nostru al tuturor, si sã stiti cã dacã încã vã simtiti oarecum pierduti referitor la tot ceea ce aceasta reprezintã, avem încredere cã veti simti în oasele voastre, cã dupã cele petrecute în noaptea trecutã, nimic nu va mai fi acelasi. Deoarece ati deschis larg usile pentru a permite intrarea Luminii, nu numai pentru voi, dar pentru întreaga lume, si acesta este chiar obiectivul acestui proces. 

Amintit-vã, cã sunteti crainicii zorilor, pentru simplul fapt cã v-ati pus trupul si sufletul în slujba Luminii, din aceastã cauzã, actionati în calitate de canale ale Luminii Divine, pentru ca sã poatã sã se întoarcã în plinãtatea fortei sale, pentru toatã Umanitatea. Si este ceea ce faceti. timp de 24 de ore, timp de 7 zile pe sãptãmînã, si din acest motiv, nu putem decît sã ne exprimãm recunostinta noastrã deplinã. Astfel ne luãm la revedere, si vã spunem  pur si simplu, multumim pentru tot ceea ce faceti pentru noi toti. “ 
Cu multa dragoste si recunostintã, Aisha.                                                                                                          

Aisha North a spus acest lucru pe  June 3, 2013 at 11:28 am | Reply

Canal: Aisha North


Tradus: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius