PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Monday, February 3, 2014

Bine ați venit la Reuniunea în jurul Lacului, Duminică 02 Februarie 2014

Bine ați venit la Reuniunea în jurul Lacului, Duminică 02 Februarie 2014

Bine ați venit la Reuniunea în jurul Lacului, Duminică 02 Februarie 2014


Dragi prieteni!


 În seara aceasta, la orele 21:00 ora Oslo, va veni o altã Reuniune în Jurul Lacului, si asta este ceea ce CC’ii au de spus despre aceasta: “ Din nou calendarele voastre vor marca o altã lunã lipsã, si astfel, vã veti gãsi din nou, în fata unei alte importante Reuniuni, care vã va ajuta nu numai pe voi, dar pe TOTI ai Creatiei, pentru a da un pas mai aproape de acest obiectiv final. Stim cã frustrãrile sunt mari aici si acolo, în timp ce unii dintre voi par a se gãsi într-un impas în acest moment, în timp ce pentru altii, usile pe care le-am referit mai devreme, sunt bine si cu adevãrat deschise acum, si ati ajuns la mai mult decît o bucãticã tentantã, care se aflã în spatele lor deja. De fapt, unora dintre voi li s-a dat de asemenea sarcina de a reporta înapoi la restul colegilor vostrii de cãlãtorie, în asa fel încît ei sã obtinã o imagine mai detaliatã, de ceea ce se întîmplã în acest moment.
Pe moment, rotile dintre angrenaje se învîrtesc toate, si ca atare, existã miscãri la toate nivelele acum. Si la fel ca si în mecanismele interioare ale unui ceas, unde rotite si roti sunt toate în miscare cu viteze diferite, în scopul de a sincroniza miscãrile la perfectie, de asemenea sunteti cu totii în miscare, cu ceea ce poate pãrea a fi la viteze diferite, în scopul de a vã sincroniza pe voi toti, în aceastã mare miscare. Pentru a nu gresi, chiar dacã vã simtiti putin în afara actiunii în acest moment, nu este nimic, însã, si aceastã Duminicã, credem cã vã veti gãsi cu totii viteza care se potriveste pentru a juca cu cei din jurul vostru. Nu, ca si cînd ati avea o experientã ca oricine altcineva în timpul acestei conexiuni-masã, mai degrabã ca, avînd în vedere necesitatea unei miscãri individuale, în ordine cu întregul grup al vostru, pentru a merge mai departe cãtre directia desemnatã la o vitezã optimã.
Pentru asta, în toate aspectele evenimetului colectiv, dar, din nou, unul care vine referitor la nível individual, si în timp ce toti îsi transportã propria sa amprentã unicã, cu totii veti fi ghidati prin acest proces, în calitate de persoane fizice. Si, asa cum unii dintre voi au observat, acest proces este deja bine pe drumul sãu. Pentru a aminti, chiar dacã aveti un timp desemnat pentru acest eveniment, aceasta nu este necesar sã aibã loc la acest moment respectiv. Nu, reuniunea, asa cum o numiti, la ora actualã se extinde, nu numai în timp, dar de asemenea în diferite straturi frecventiale, si ca atare, acest lucru este cu adevãrat un eveniment multidimensional, în fiecare sens al cuvîntului. Si asa, dorim sã multumim fiecãruia dentre voi pentru a lua parte din ea. Deoarece fãrã voi, nu ar fi existat Reuniune, si fãrã voi, rotile acestei extraordinare constructii, nu ar fi fost capabile sã se deplaseze înainte, la viteza impresionantã si cu acuratetea pe care o are. Pentru cã, cu totii jucati o parte importantã în aceasta, si chiar dacã tu singur te simti un membru neînsemnat al rasei umane, esti mult mai mult decît asta. Esti o parte vitalã a acestei masinãrii, si o parte vitalã în fiecare sens al cuvîntului, pentru cã esti viu, o fiintã care respirã, încadrat în acest corp omenesc, acest vehicul mare, care face possíbil ca aceastã întreagã operatiune sã fie posibilã, în primul rînd.
Deci, din nou, noi dorim sã vã dãm bun-venit, la aceastã reuniune formalã a spiritelor, unde lumina va fi turnatã în voi toti, fãcînd posibile tot felul de evenimente magice. Amintiti-vã, acesta este rîndul vostru pentru a strãluci cu adevãrat, si cînd vã veti aseza pentru ca sã vã conectati, sã stiti cã noi cu totii asteptãm cu nerãbdare , pentru a vedea cum iluminati cu totii, strãlucind mai mult decît propriul vostru Soare. Pentru cã voi sunteti adevãratii purtãtori ai luminii, si acum, ceea ce veti realiza împreunã, va bãtea din nou toate recordurile, în feluri în care sfideazã descrierea. Deci, noi vã dorim un cãlduros bun-venit la acest eveniment, care va fi unul mare cu adevãrat, însã este pur si simplu mic, în comparatie cu ceea ce voi aveti înmagazinat mai jos, pe linie. Însã amintiti-vã, fãrã toate aceste etape preliminare realizate, nu ar exista nici o dezvãluire mare mai departe, deci, din nou, vã multumim în numele Tuturor ai Creatiei, pentru cã faceti ceea ce faceti, si pentru cã sunteti ceea ce sunteti. Pentru cã sunteti magnifici, dragilor, si vã iubim mai mult decît cuvintele o pot spune, si sperãm, veti simti cu totii acevãrul acestui lucru, imediat ce veti conecta lumina voastrã la aceastã mare si învãluitoare-lume, cu ocazia acestei Duminici.”
   
Asa ca multi dintre voi, am fost deja confruntatã cu energiile care vin pentru aceastã reuniune, în aceste ultime zile, si cînd m-am asezat pentru a încerca sã gãsesc o imagine, care sã o poatã descrie, am fost condusã la aceasta. Este o cãlãtorie pe care am fãcut-o acum cîtiva ani la Spitsbergen, o cale cãtre Oceanul Arctic, un loc cu zãpadã si gheatã, si naturã  neîmblînzitã. Energia a fost atît de purã si “mare”, se pãrea cã mã gãseam într-un cristal imens de cuart clar. M-am simtit ca într-o altã-lume, si coplesitoare, însã, în acelasi timp, m-am simtit acasã, într-un mod în care nu l-am experimentat mai înainte. Asa cã vã invit sã aduceti lumina voastrã, la aceastã Reuniune în jurul Lacului, acest “acasã” care ajunge peste tot pe aceastã planetã, si mai departe.  Stiu cã va fi o experientã minunatã, si sunt foarte nerãbdãtoare sã o împãrtãsesc cu voi!

 Cu multã dragoste si recunostintã din partea mea, Aisha

Aici se gãsesc cîteva exemple de orã localã care corespund cu ora 21:00 de la Oslo:
Londra : 20:00
Helsinki : 22:00
São Paulo : 06:00 PM
New York: 03:00 PM
El Paso : 01:00 PM
Los Angeles : 12:00 PM
Singapura : 04:00 AM Luni
Tóquio: 05:00 AM Luni
Sydney: 07:00 AM Luni

Puteti gãsi ora localã aici: http://www.thetimezoneconverter.com/

Asa ca întotdeauna, puteti face asta întotdeauna cînd simtiti cã este mai bine pentru voi. Tot ceea ce aveti nevoie sã faceti, este sã luati loc, si sã vã conectati cu aceastã energie, cu intentia de a fi o parte a aceste Reuniuni.



1 comment:

  1. If any reader wants to convert time zone, you can alternatively use https://converttimezone.org/

    ReplyDelete

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius