PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, February 5, 2014

ISTORIA CREATIEI – Partea 5

ISTORIA CREATIEI – Partea 5Asa cum spusesem, acest ocean de energie creativã asteaptã ca toti sã vã scufundati, si cînd o veti face, veti gãsi aceastã experientã emotionantã, deoarece vã veti simti acasã, pentru prima datã, literalmente, dupã multe Ere, si ca atare, va fi ca si cînd ajungeti acasã, dupã o lungã cãlãtorie în desert. Pentru cã sunteti atît de însetati de cunoastere, si în sfîrsit, vã gãsiti lîngã fîntîna unde toatã setea va fi atenuatã, imediat ce veti începe a bea. Din nou vorbim prin intermediul parabolelor, deci vom avansa cãtre motivul pentru care vã gãsiti aici, în special pentru a avea putin mai multã luminã, referitor la procesul actual al creatiei.


Asa cum am referit mai înainte, realmente acest proces este foarte complex, însã în acelasi timp, este infinit de simplu. Ingredientele sunt putine, de fapt sunt doar douã, creativitatea combinatã cu energia si cu constiinta, si asta, la rîndul sãu, va fi capabilã sã creeze o întreagã specie de lucruri, prin acelasi proces simplu: a pune energia sã vibreze, prin adãugarea constiintei, prin intermediul impresiunilor energetice care la rîndul lor, vor genera Tot ceea ce existã. Aceastã fortã de vibratie, este subestimatã de cãtre umani, deoarece tind a vedea lucrurile sub o perspectivã foarte diferitã. Avînd în vedere cã le place sã descompunã totul în mici fragmente, care pot fi izolate, si ca atare, diversificate, cînd este mult mai simplu sã cuantifici prin alte mijloace.

Fortele vibratiei sunt acelea care construiesc tot ceea ce vedeti, si chiar lucrurile pe care sunteti incapabili sã le vedeti. Pentru cã vibratia este tot ceea ce ESTE, tot ceea ce EXISTÃ, si ca atare, particulele în sine însãsi se gãsesc doar acolo, pentru  a face vibratia vizibilã sau palpabilã, dacã asa doriti. Pentru cã sunt particulele acelea care fac frictiunea, si frictiunea este în adevãr, o parte foarte importantã a procesului, deaorece vibratia în sine însãsi este pur si simplu o parte a ecuatiei. Dacã doriti, puteti crea un obiect simplu, însã atunci doar cînd el va începe sã interactioneze cu altele, veti face sã aparã o creativitate într-o asemenea scalã, cã va începe SÃ SE TRANSFORME  în ceea ce doriti ca el sã fie. Pentru cã totul are o frecventã specificã, si numai cînd acest set de frecvente încep sã interactioneze cu alte frecvente, rezultatul va fi destul de interesant. Pentru cã nu existã acest lucru de a bate din palme, deoarece tot ceea ce EXISTÃ are nevoie de cel putin, încã un lucru pentru a fi capabil sã EXISTE. Spunem din nou, cã este ca pisica în cutie. Cutia este necesarã pentru ca pisica SÃ FIE/SÃ EXISTE, si pisica de asemenea este necesarã, pentru ca cutia Sã FIE/SÃ EXISTE. Si cînd spunem, Sã FIE/SÃ EXISTE, existã un MOTIV pentru ca sã fie astfel. Un obiect simplu nu este nimic fãrã observãtor, însã observãtorul de asemenea are nevoie de mai mult decît un lucru pentru a observa, pentru a crea viata. Pentru cã viata este punctul de întîlnire al tuturor frecventelor diferite, si este de fapt, opusul exact al punctului de inertie. Deoarece punctul de inertie, este locul unde are loc inspiratia de aer, dar, dacã doriti astfel, haosul este în expiratia, deoarece este exact atunci cînd Creatia într-adevãr are loc.

Am mentionat mai înainte cuvîntul haos, si o vom face din nou, deoarece stim cã acest cuvînt în sine însusi, este plin de atîta negativitate pentru umani, si vã întrebãm: V-ati oprit vre-odatã, sã vã gînditi, de ce este astfel ? De ce temeti haos-ul, si tînjiti controlul la toate ? Si de ce cuvîntul control, are un impact atît de mare în constiinta umanã ? Foi exact acest fapt care a servit sã dezactiveze Umanitatea(Omenirea), de acest ocean de energie creativã, deoarece, atunci cînd voi începeti sã CONTROLATI lucrurile, împiedicati literalmente ca viata sã se formeze. Pentru cã atunci, este mintea voastrã aceea care conduce drumul, si cum stiti cu totii, mintea omeneascã nu se extinde liberã, voi urmati un set de reguli care a fost programat în interiorul vostru, de cãtre cei care vã CONTROLEAZÃ. Si asa, întelegeti cã ceea ce considerati ca negativ, este singura cale pentru a CREA. Si lãsînd sã plece controlul, si lãsînd fortele creative, care se ciocnesc de fiecare datã cînd o frecventã se ciocneste cu alta, are libertatea sã o facã. Si cînd o face, totul începe sã TRÃIASCÃ, si voi de asemenea, pentru cã învãtati, putin cîte putin, sã lãsati vechiul obicei insuflat, sã încercati sã stati în control. Deoarece controlul duce la o moarte sigurã, o datã ce va reduce cîmpul de posibilitãti, de fiecare datã cînd ceva nou apare, pe cînd haosul garanteazã o VIATÃ eternã, pentru cã va servi pentru a mãri numãrul de posibilitãti, de fiecare datã cînd ceva nou este creat, este, pentru cã este permis sã interactioneze cu Tot ceea ce existã, de la un moment dat anterior.

Si astfel, voi întelegeti cã mecanismul de control care vã este atît de greu sã-l lãsati sã plece, este ceea ce a condus Umanitatea în jos, cãtre un coridor si mai strîmt încã, departe de luminã, unde acum, haosul vã va elibera, eliminînd orice resturi de ziduri, care încã vã întunecã vederea. Deoarece atunci, cînd aveti CONTROLUL, ca fiind principala fortã motivantã în spatele vostru, nu veti crea nici odatã, nimic de valoare adevãratã si durabilã. Si asa, ceea ce aveti nevoie sã faceti, este de a crea liber, fãrã a stabili sabloane, de cum va fi asta în sine însusi, si va interactiona cu restul Creatiei. Desigur cã existã limite, si aceste limite au fost stabilite de cãtre cîmpul vibratoriu care guverneazã toate acestea, si ca atare, nimic nu va putea fi creat intentionat, care sã aibã o fortã distructivã, care sã poatã crea confuzie cu restul. Si astfel, fortele care sunt create, vor interactiona cu tot ceea cea devenit deja într-un fel, care nu numai, se va mãri mult din ceea ce este, dar de asemenea va servi pentru a dezactiva aceste lucruri care nu sunt suficiente de vitale, pentru a fi capabile sã interactioneze cu noile frecvente.

Spunem din nou, cã detinem ciclul creatiei si distrugerii, însã totul este echilibrat în asa fel, cã ceea ce este generat, nu va avea capacitatea de a anichila restul. Deoarece, pur si simplu, nu va fi permis acestui ciclu de creatie si distrugere, sã cadã într-o spiralã negativã, în care sã existe mai multã distrugere decît creatie, si ca atare, nu aveti nevoie sã vã preocupati, dacã experientele voastre pot lãsa unele cicatrice în totalitatea procesului. Pentru cã pur si simplu, nu veti fi capabili sã o faceti, cînd veti începe sã sorbiti din acest enorm ocean de posibilitãti infinite. Avînd în vedere cã ceea ce sorbiti, sunt apele de viatã, si ca atare, forta vietii va sosi întotdeauna, ca fiind rezultatul final. Deci, continuati la ritmul vostru, si îndepãrtati teama de a deveni distrugãtorii la toate, pentru cã asta nu este possíbil. Si dacã ceva se va separa, este pentru cã una din creatiile voastre începe sã interactioneze cu cîmpul sãu armonic, si pentru cã este necesar ca asa sã fie. Deoarece în acel moment, ceea ce ati creat, este mult mai bine adaptat, pentru a face ca acest ciclu sã înainteze, decît ceea ce, cealaltã parte a Creatiei putea sã facã. Si astfel, cînd va fi momentul potrivit, tot ceea ce a fost creat altãdatã va înceta sã existe, si se va întoarce la oceanul infinit, asteptînd SÃ FIE/ existe, încã o datã, si asta la rîndul sãu, va interactiona cu Toatã Creatia, în asa fel, cã va cauza ca alte pãrti sã devinã redundante si învechite, si sã devinã, încã o datã, materialul Sursei. Si astfel, acest ciclu continuã mereu si mereu, producînd mai multã VIATÃ din haos, producînd luminã, plecînd de la golul întunecat al necunoscutului, lãsînd ca o nouã viatã sã se nascã din toate acestea.  Channeller: Aisha North

Translator. Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius