PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, February 20, 2014

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 385

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 385  12 Ianuarie 2014

Asa cum timpul continuã sã accelereze, veti simti cu totii la un moment dat, ca si cînd ati fi pierduti în spatele vãlului, zicînd asa, si veti simti cu totii cã ajungeti la un punct în care persoana care voi gîndeati cã sunteti, se pare cã dispare într-un aer subtire, si pe bunã dreptate. Pentru cã voi nu sunteti mai tangibili decît aerul el însusi, dacã vã gînditi la el, pentru cã sunteti fãcuti din acelasi material ca si aerul. Într-adevãr, voi sunteti o colectie de particule plutind strîns împreunã, formînd corpul care pînã aum, l-ati definit ca fiind voi. Însã voi nu sunteti acest corp, de fapt, voi pur si simplu locuiti acest corp, la fel ca un mic crustaceu care va gãsi o cochilie goalã, de adãpost, pentru o anumitã perioadã de timp, pînã cînd cochilia devine prea strîmtã, si va trebui sã se mute, cu scopul de a se putea dezvolta ceva mai mult. La fel este si cu voi, asa cum sunteti într-adevãr ceva cu adevãrat mai vasti, în asa fel cã doar o parte din voi,  poate locui în aceastã micã formã corporalã, pe care o numiti corpul uman. Însã acum, multe s-au schimbat, si deci, o parte mult mai mare a ceea ce poate fi definit ca voi, adevãratul voi care sunteti, poate fi acum adãpostit în cadrul acestei asa zise forme fizice, si astfel, de data aceasta, nu este nevoie sã faceti o evadare din el, în scopul de a creste si mai mult.


În timpul acestei ultime modernizãri functionale a sistemului dvs., mai mult spatiu a fost într-adevãr creat, si deci, multi dintre voi si-au fãcut deja casa acolo, alãturi de toti acesti biti si piese, în jurul cãrora ati stat un timp deja. Amintiti-vã, atunci cînd ati intrat în acest corp pentru prima datã, a fost doar o micã parte a voastrã din voi care a venit înãuntru, lipsind din ceea ce constituie atît de mult adevãratul voi, esenta voastrã dacã doriti. Însã asa cum ati permis ca acest proces de reintegrare sã înceapã, acuma ati acumulat întreaga bogãtie a pieselor voastre evazive, si astfel, ati devenit mult mai bine adaptati pentru a efectua toate trucurile magice, pe care ati venit aici, sã le faceti. Noi folosim aceste cuvinte mai degrabã informale, de trucuri magice, însã nu este în aceastã ordine cã veti juca rolul vostru aici jos, în aceastã operatie întreagã, departe de asta. Mai degrabã, vom folosi aceste cuvinte pentru a reaminti tuturor, cã despre ceea ce vorbim, este cu adevãrat arta magicã de a crea, aceastã artã care cere o inimã de luminã, si o minte plinã de bucurie, deci, alegerea noastrã, sunt mai degrabã cuvintele luminii sufletului. 

Asa cum spuneam, chiar dacã ati ajuns toti la punctul unde sunteti mai mult decît ati fost doar o perioadã scurtã de timp în urmã, veti veni de asemenea la punctul în care vã veti simti mai putin decît oricînd înainte. Pentru cã vã veti gãsi la un moment dat ca si cum v-ati fi dizolvat în neant, ca si cum nu ar mai exista nici o substantã din voi, si cînd corpul vostru vechi si credincios se va simti ca si cum s-ar destrãma în aceste componente individuale,  nu mai mult conectat decît norii de pe cer, o simplã aparentã de materie, dar încã, nimic mai mult substantial, decît un nor subtire pe cer într-o dupã-amiazã. Însã în acelasi timp, vã putem asigura cã nu vã veti simti pe voi însisi mai  substantiali, ca atunci cînd vã aflati pe voi însisi împrãstiati într-un miliard de bucãtele mici, aparent aruncate în sus în aer, si pe care vîntul este pe cale sã le arunce în aer ca si cum nimic nu ar fi altceva, decît resturi de hîrtie într-o furtunã. În acel moment, veti simti cu adevãrat puterea realã a ceea cine sunteti voi cu adevãrat. Pentru cã voi sunteti TOTUL, voi sunteti oriunde, si voi nu sunteti un lucru în acelasi timp. Si asa cum veti vedea acest lucru, de asemenea veti vedea mai departe, mai departe de limitele pe care le-ati folosit pentru a privi în fiecare zi, atunci cînd voi nu ati crezut cã nu erati altceva decît un uman, definit de cãtre limitele acestui obiect cãrnos, propriul vostru corp.

Pentru cã vã veti gãsi încadrati în afarã, dezintegrati în neantul aparent, vã veti gãsi de asemenea pe voi însisi pãsind în adevãratul voi, nelimitatul voi, acel care nu are granite, si prin urmare acel care nu are sfîrsit. Nici un capãt pe care îl puteti realiza, nici un capãt care puteti fi, nici un capãt în ceea ce deja sunteti, si ca atare, aceastã cãdere în afarã va fi pur si simplu venirea împreunã a realizãrii propriei voastre persoane adevãrate, sinele care nu este inhibat de orice concept de timp sau spatiu, care ar conta într-adevãr. Atunci, voi veti sti pur si simplu,  cã SUNTETI, si indiferent de ceea ce faceti sau alegeti sã nu faceti, în perioada urmãtoare, nu va avea nici un impact în voi, adevãratul miez al vostru. Pentru cã acesta este cu adevãrat etern, si este într-adevãr omniprezent, si va fi întotdeauna Astfel.

Însã amintiti-vã, asta este într-adevãr cu fiecare dintre voi, dacã alegeti sã vã trãiti restul intervalului de timp al acestei încarnãri cu realizarea în constiinta voastrã, sau dacã alegeti sã  uitati, si pur si simplu sã continuati sã vã trãiti viata voastrã ca cetãteni obisnuiti, un simplu uman, dictat de cãtre toate capriciile si limitãrile de carne si sînge, în care sunteti încapsulati, sau dacã alegeti sã îmbrãtisati tot ceea ce sunteti, si sã vã stabiliti libertatea de a cãlãtori în vastitatea voastrã, în timp ce încã locuiti în acest complex si extrem de comod vehicul fizic, în care locuiti la ora actualã. Pentru acum, dupã aceastã ultimã mare transã,  voi si vehiculul vostru fizic, ati devenit compatibili, si cu adevãrat sociabili, într-un mod în care nici unul dintre voi nu a fost niciodatã mai înainte, si astfel, veti fi capabili sã trãiti o cu totul altã viatã împreunã, în cazul în care voi si corpul vostru în tandem, veti fi trecut prin orice si toate limitãrile anterioare puse pe amîndoi. Deci din nou,  noi spunem, acest lucru  va fi alegerea voastrã, si numai alegerea voastrã.  Deci din nou spunem, alegeti cu întelepciune, si sã nu credeti cã va trebui sã faceti aceasta sau aceea, pentru a atinge aceastã libertate, de a alege cu adevãrat ceea ce vreti în asta. Pentru cã în asta, ati realizat deja ceea ce aveti nevoie pentru a face aceastã alegere în mod liber, si asa, vã lãsãm  sã faceti dupã cum doriti. 

by Aisha North on 12 January, 2014.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius