PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESETuesday, February 11, 2014

ISTORIA CREATIEI – Partea 6

ISTORIA CREATIEI – Partea 6Vom coborî mai adînc în tainele Creatiei, deoarece este un lucru despre care ne dãm seama cã sunteti dornici sã învãtati complect. Bine, lãsati-ne sã spunem cã nu existã multe mistere despre acest subiect puse de o parte, cu toate acestea, am dori sã vã dãm unele “detalii” tehnice. Detaliile de bazã au fost bine descrise, si ca atare, sunteti mai mult decît pregãtiti pentru a reproduce aceastã realizare magicã, însã întelegem nevoia de a învãta putin despre ceea ce se întîmplã. 

Dupã cum stiti,  acum, vorbim de procesul unde cîmpul de posibilitãti este energizat de cãtre constiintã, în asa fel, încît sã permitã sã înceapã demonstratia. Cu alte cuvinte, se dã un ordin unui cîmp de particule, pentru a se reuni într-un asemenea mod , în care ceva VA FI/EXISTA, si cînd se întîmplã, apare si începe sã interactioneze cu restul Creatiei, deoarece nimic nu poate sta singur. Si acelasi lucru se întîmplã cu voi, pentru cã sunteti cu totii interconectati cu acest cîmp vast  de unde ati apãrut, si ca atare, sunteti în comunicatie constantã cu el. Deci, ceea ce pare a fi un pas mare pentru voi, în realitate nu este. Înseamnã, pur si simplu, cã puteti crea în mod constient, si tot ceea ce aveti de fãcut, este sã deschideti canalul vechi si credincios, care se gãseste deja acolo. Pentru cã SUNTETI o parte a Creatiei, si în acelasi timp, sunteti Creatorul, si stim cã aceastã dualitate poate pãrea putin cam confuzã creierului omenesc. Este un fapt care, nu este mai complicat decît ceea ce faceti în fiecare zi, timp de 24 de ore pe parcursul a 7 zile. Pentru cã voi SUNTETI/EXISTATI, însã CREATI cu o vitezã uluitoare, si ca atare, ati fãcut-o mereu, însã creatiile voastre sunt pe cale de a da un viraj. 


Pentru cã Umanitatea a creat tot felul de lucruri care nu vã mai servesc deja, si ca atare, necesitatea de a recria nu numai o mediul înconjurãtor al vostru, însã de asemenea a devenit acut sã vã recriati pe voi proprii, si ati fost alesi ca fiind pionierii, care vor asigura ca acest proces de co-creatie a fortelor, sã fie folosit, încã o datã, în modul în care acesta a fost destinat sã fie. Amintiti-vã, Totul din Creatie, este creat cu scopul de a manifesta un aspect al potentialului care se gãseste în acest cîmp imens de energie vibratoare, care asteaptã ordinele constiintei, si ca atare, toate lucrurile create au o valoare  egalã. Stim cã acest lucru vã va scoate din serios, însã de fapt este chiar în acest mod. Prin urmare, nu existã luminã dacã nu existã întuneric, nu existã bucurie fãrã ca cel putin sã existe o nuantã de tristete, si asa mai departe. Cu alte cuvinte, trebuie sã existe un echilibru, si pentru ca sã fie un echilibru, de multe ori trebuie sã existe un dezechilibru, sau haos, dacã doriti astfel, si în acest mod se va proceda la o corectie.   

Sã nu fãceti greseli, planeta voastrã a devenit complect dezechilibratã, din motive care sunt cunoscute, si astfel, aceastã sarcinã de a o re-echilibra va fost datã vouã tuturor, pe un platou de argint. Da, de fapt, este într-adevãr o sarcinã care poate pãrea putin înfricosetoare, si pentru multi dintre voi,  prea coplesitoare pentru a-i face fatã. Dar chiar si asa, ati fost alesi pe degete, de cãtre un numãr mare de entitãti, între toti acei care au disputat aceeasi posibilitate de a veni pe aceastã planetã, si de a re-aprinde Lumina, asa cum ea a existat. Pentru cã, despre asta este vorba, o manevrã imensã, care va reîncepe sã creeze minunãtiile acestei planete, prin corectia dezechilibrului gresit, care a fost acumulat de-alungul anilor, o datã ce marile cantitãti de negativitate v-au împins  pe voi toti într-un colt întunecat, de unde nu aveati posibilitatea de a iesi dacã nu ar fi existat, o interventie din exterior.  

Spunem din nou, cã vor exista diferite voci care se vor ridica în semn de protest, însã, pe moment, vom lãsa la o parte aceastã discutie si vom declara pur si spmlu, ceea ce este clar: Omenirea era lipsitã de ajutor, asa precum si aceastã entitate minunatã deasupra cãreia trãiti, Mama voastrã, aceea care cohabitã cu voi, aceea care a fost creatã pentru a fi un laborator al Umanitãtii. Pentru cã despre asta era vorba initial, un incubator, care a fost semãnat cu seminte care, la rîndul lor, au creat Umanitatea, si dupã aceea, a fost pe contul Umanitãtii, sã progreseze de-alungul cãii creatiei, creîndu-se pe ea proprie si mediul sãu înconjurãtor. Însã asa cum stiti cu totii, a avut loc interventia de forte care trãiesc în detrimentul celorlalti, si au rãsturnat echilibrul într-o directie, care nu numai a fost periculoasã pentru voi, precum si pentru Tot ceea ce existã. Si astfel, a fost stabilitã o interventie externã sub forma unui decret, pentru a re-echilibra ceea ce a fost atît de rãutãcios dezechilibrat, si aici este unde voi intrati în rol.

Pentru cã, asa cum am mentionat în multe ocazii, voi sunteti armata de infanterie, acei care fac puntea între dimensiuni. Însã pînã acum putin timp, de-abia vã recunosteati ca fiinte omenesti, ca fiinte dezbrãcate de orice putere adevãratã, prinsi mereu în acest ciclu de viatã si de moarte, între fratii vostrii, aici pe Pãmînt. Însã, trezindu-se la faptul cã  sunteti mai mult decît ceea ce exteriorul vostru omenesc putea sã sugereze, de asemenea sunteti în curs de a se trezi la faptul cã vã gãsiti aici pentru a schimba  ceea ce adevenit totul, si pentru a-l transforma în ceva absolut nou. Pentru cã status quo(modelul stabilit), deja nu mai este o optiune pentru voi, si împreunã, impulsul fortei voastre creative, va servi pentru a trage restul Umanitãtii împreunã cu voi, cind se va întîmpla trezirea, pentru cã voi ati început deja sã interactionati cu fortele magnetice care vã înconjoarã pe voi toti. Dupã cum vedeti, vorbim în pilde, însã de fapt, este mult mai aproape de adevãr, decît probabil vreodatã v-ati fi putut imagina.  

Lãsati-ne sã ne întoarcem la ternul de oportunitate, sã o numim astfel pe aceastã mare de particule de energie, care asteaptã ordinele voastre. Aceastã mare, este influentatã de cãtre “ordinele” voastre, si aceste ordine, nu sunt altceva decît emisiuni intergalactice de informatie, sub forma de cîmpuri electromagnetice, sau capsule, dacã doriti astfel.Si chiar fãrã sã fiti constienti de ea, voi emiteti deja un flux constant din aceste capsule, toate îndreptate în directia acestui vast cîmp de particule creative, gata pentru a deveni în orice vor fi instruite pentru A FI.  Si astfel, voi deja sunteti în curs de a vorbi cãtre acest cîmp, linistit la început, dar încã într-un mod care are deja efecte împrejurul vostru, asa cum de asemenea direct în voi. Pentru cã puneti în actiune, o operatie uriasã care  deja începe sã devinã vizibilã pentru toti. Poate, nu direct ochilor omenesti, însã undeva înãuntru-l vostru, puteti asculta deja soaptele acestui trafic constant, cãtre fiinta voastrã si plecînd de la ea, si cãtre restul Creatiei. Pentru cã aveti matricele în interiorul pielii voastre, cum fuseserã o datã, si ca atare, sunteti bine constienti de rolul vostru în acest minunat proiect. Si astfel, trimiteti cãtre exterior, bucãtile si piesele voastre, sau mai bine zis, bucãtile si bytes ai vostrii, cãtre eter, si din acest motiv, vedeti deja partea vostrã în acest plan, ajungînd la realizare/ manifestare. În acest mod, sã fiti siguri cã totul este în regulã si pe drum, chiar si atunci cînd vã simteati mai mult sau mai putin desconectati de totul, si chiar desconectati de voi. 

Pentru cã, asa cum am spus, asemãnãtor ca un stup de albine, existã într-adevãr o activitate care are loc, si eforturile voastre, în toate astea nu au trecut  neobservate. Si acum, veti începe sã notati cum lucrurile încep sã se schimbe, pentru cã într-adevãr creatiile voastre vor începe de fiecare datã mai mult sã devinã vizibile. Veti începe sã VEDETI, avînd în vedere cã acum ati fost premiati cu o nouã pereche de “ochi” pentru a le vedea. Si nu confundati acest “ochi” cu deschizãturile, care deja existau în capul vostru, pentru cã vorbim despre sensori de o specie foarte diferitã de ochii fizici, pe care i-ati folosit întotdeauna pentru a analiza scenariul în jurul vostru. Nu fãceti greseli, toate simturile voastre umane, vor fi încã o parte fundamentalã în toate acestea, însã acum de asemenea veti incorpora multe alte aspecte sau talente, dacã doriti sã fie din nou deschise în interiorul vostru, si le veti folosi pe toate împreunã, pentru ca sã fiti mai în mãsurã sã cititi în aceastã lume nouã, pe care o stabiliti deja.

Pentru cã asa cum am spus, sunteti deja ocupati trimitînd instructiuni cãtre acest cîmp enorm de energie fertilã, gata si asteptînd sã fie pus în miscare prin interventia voastrã, sub forma acestor capsule de inteligentã, care contin pãrti ale acestei matrite imense. Poate fi comparat cu jucãriile pe care unii dentre voi le-ati fabricat, adãugînd obiecte împreunã, urmînd instructiuni scrise detaliate.Din cauza asta, vã veti mentine ocupati producînd pãrtile si piesele care fac parte din aceastã imensã constructie, si ca atare, uneori va fi foarte greu unora dintre voi, sã aibã o imagine clarã referitor la “partea” cu care sunteti ocupati pentru a-i da viatã. Din acest motiv, la intervale regulate veti fi chemati sã sintonizati totalitatea acestui cîmp de activitate, de mod cã vã va ajuta sã vedeti cum va fi “imaginea în casetã”. Cu alte cuvinte, veti fi solicitati, sã vã conectati colectivului în asa mod, încît, veti fi mai capabili sã obtineti o imagine detaliatã a constructiei complecte, a rezultatului final, a realizãrii visului vostru asa cum el era: Mama Pãmînt în toatã splendoarea sa, un rai viu si respirînd, din care sunteti membri importanti si vitali.  

Asa cum spuneam, este foarte important sã vã amintiti sã vã rezervati ceva timp pentru ca, din cînd în cînd, sã vã îndepãrtati putin de acest proces, pentru ca sã nu vã simtiti perduti în aceste “notiuni de bazã”, care au loc la constructia întregului proiect. Aveti nevoie sã fiti capabili de a avea o viziune bunã a toate acestea, plecînd de la perspectiva terminatã. Spunînd în alt mod, aranjati-vã timp pentru a merge înapoi, si a se sintoniza cu “produsul finit”, pentru cã se gãseste aprope aici, pentru ca sã vedeti dacã sunteti hotãrîti sã faceti ceva. Si vã rugãm, încercati sã o faceti la intervale regulate, în caz contrariu, puteti deveni confuzi pentru toate pãrile implicate, care sunt o parte imensã al acestui întreg proces. Pentru cã este nevoie de o inimã curajoasã, pentru a fi capabil sã se însãrcineze cu totalitatea acestui proces , si ca atare, vã sugerãm sã vã oferiti vouã însivã destul timp, pentru a încerca SÃ VEDETI, care va fi rezultatul final. Pentru cã va fi exact ca în visele voastre, însã mai mult decît atît, deoarece ceea ce puteti vedea în perspectivã astãzi, este pur si simplu o micã bucatã, al adevãratului “produs final”. Astfel, pe mãsurã ce creati, în viata voastrã de zi de zi, pentru cã amintiti-vã cã creati, cu fiecare gurã de aer pe care o inhalati – încercati sã vã mentineti concentrati în ceea ce devine Luminã, chiar în fata voastrã. Va fi nevoie de cîtva timp, pentru ca sã deveniti constienti de acest lucru, astfel încît pe moment, concentrati-vã mai precis în micile detalii care nu pot fi înregistrate, sau care nu sunt detectate de cãtre toti. Sunt multe lucruri care au loc, însã pot fi luate ca lipsite de importantã, sau chiar, pot fi complect neglijate, dacã nu vã deschideti “ochii vostrii noi”. Si cînd spunem “noii ochi”, clar cã vrem sã spunem acesti “sensori” noi, cu care ati fost echipati, si care vã vor permite sã prindeti chiar si cele mai usoare urme, ale acestei schimbãri magice. Pentru cã acum, existã mai mult decît un slab parfum al schimbãrii în aer, a început deja sã se manifesteze în jurul vostru, în modul cel mai neasteptat. Amintiti-vã cã Umanitatea, are obiceiul de a gîndi, într-un mod foarte limitat, si ca atare, cînd spunem schimbare , voi începeti imediat sã o definiti în termeni umani. Însã, de data aceasta, vã rugãm sã încercati sã depãsiti aceastã frontierã de limitãri, si sã vã deschideti magiei care este deja AICI, pentru cã, într-adevãr, ati fost voi acei care ati creat-o, si o faceti într-un ritm rapid, si în toate zilele. Deci, priviti în jururl vostru, si folositi fiinta voastrã complectã, pentru a simti cã, despre ceea ce am vorbit atît de mult timp, în sfîrsit EXISTÃ. 
Channeller: Aisha North


Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Translator. Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius