PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, February 27, 2014

Bine ați venit la Reuniunea în jurul Lacului, Duminică 02 Martie 2014

Bine ați venit la Reuniunea în jurul Lacului, Duminică 02 Martie 2014
Dragi prieteni!

Mîine, Duminicã 2 Martie, avem o altã Gathering (Reuniune) sosind la 21:00 ora Oslo, si aceasta este ceea ce CC’ii voiau sã ne împãrtãseascã asupra acestui subiect:

“ Asa cum stiti,. Aceste întîlniri pe care voi le înscenati la intervalle regulate sunt de o maximã importantã, nu numai pentru voi, personal, însã de asemenea pentru întreaga creatie, si motivul pentru asta este simplu. Pentru cã, asa cum voi luati loc, pentru a reafirma legãtura voastrã cu aceastã rede de ameliorare a vietii, voi serviti de asemenea de ancorã pentru aceste energii înalte, pentru a deveni conectat nu numai pentru configuratia voastrã personalã, însã de asemena pentru Lume în general.


Vom explica. Stim cã ea (reuniunea) nu va sosi cu nici o noutate pentru nici unul dintre voi, care actionati ca transformatoare în acest proces, deoarece fãrã interventia set-up-ului vostru personal, aceste emisiuni energetice care intrã în lumea voastrã, ar avea un timp difícil pentru a gãsi o casã, sau o bazã, în cazul în care ar avea nevoie. Pentru cã voi vã comportati ca faruri, care servesc nu numai pentru a directiona în jos, aceste misive energetice, voi de asemenea le filtrati prin sistemul vostru în asa fel, încît ele devin gustoase pentru restul umanitãtii. Acestea pot pãrea confuze pentru unii, însã în multe aspecte voi puteti fi descrisi ca niste link-ups-uri care ajutã sã transforme curentul de intrare, în unul care poate fi folosit de cãtre un “corp normal”; mai asemãnãtoare cu el sunt instalatiile eléctrice de pe planeta voastrã. Voi toti sunteti bine constienti de cît o retea care este încãrcatã cu o tensiune înaltã, poate literalmente sã explodeze sigurantele sale, si cu atît mai mult, dacã casa voastrã este direct legatã la asta, deci, în schimb, necesitãtile voastre vor fi servite prin aceste transformatoare, care reduc tensiunea în asa formã, încît sã o puteti folosi. În acest mod se întîmplã si cu aceste încãrcãri care sunt transmise într-un ritm din ce în ce mai mãrit în jos cãtre planeta voastrã, în asa fel cã, fãrã voi care actionati ca intermediari, sigurantele puteau fi distruse în cele mai inoportune locuri si forme. Cu adevãrat, tot acest proces ar fi impossíbil deoarece emitãtorul si receptorul nu ar putea fi compatibil tuturor. Dar spre deosebire de aceste transformatoare energetice de jos de pe Pãmînt, voi sunteti de asemenea destinatarii acestor energii, pentru propriul vostru drum. Deoarece, asa cum voi sunteti capabili sã primiti întreaga fortã a acestor misive primite, voi de asemenea puteti profita de toate avantajele pentru voi însisi. Deci, în acest sens este o situatie de cîstig-cîstig pentru voi. Pentru cã voi veti fi din nou spãlati în mod generos din Înãltimi, si acest lucru vã va permite sã fiti binefãcãtori pentru cei din împrejurimile voastre.

Voi, cu alte cuvinte jucati un duplu rol, conform combinati dezvoltarea voastrã personalã cu cea colectivã, si cum vã gãsiti în aceastã pozitie in-între, între partea noastrã a vãlului, si punctul de vedere al umanitãtii, voi sunteti de asemenea, singurii care pot sã fie nu doar martorii, dar, de asemenea, sã luati parte în acest proces. Deci în acest sens, voi sunteti cu adevãrat cei alesi, acei dintre multi, multi altii care au fost alesi – pe degete, pentru a umple acest loc important din istorie.

Deci, încã o datã, noi extindem cele mai dragi salutãri ale noastre, vouã, detinãtorii flãcãrii, îngrijitori ai Totului, si vã cerem sã vã recunoasteti própria voastrã importantã în aceastã întreagã operatie. Pentru cã fãrã voi, nu ar fi existat flãcãrile bucuriei iluminînd sus si tare lumea voastrã, si fãrã voi nu ar fi existat sansa de a vedea coloana de Luminã strãlucind cu o luminozitate majorã în timpurile care vor veni. Deci, multumesc tuturor, si vom fi siguri cã voi nu veti pleca cu mîinile goale de la aceastã minunatã convietuire de suflete, suflete ca ale voastre, suflete care vãd viitorul împachetat deja într-o finã strãlucire de luminã, care va continua sã creascã de fiecare datã mai evident, pe mãsurã ce continuati sã ancorati si sã trimiteti aceste sulite înflãcãrate de luminã si iubire, în toate directiile. Pentru cã aceste sulite de luminã, vor continua sã pãtrundã de fiecare datã mai adînc în sufletele întregii omeniri, si pentru asta, semnalele voastre de sperantã în curînd vor deveni mai mult decît niste scilipiri sporadice ici si colo. Pentru cã ele vor creste într-un ritm accelerat, pregãtind calea cãtre un tip de crestere în toatã planeta. Multumim încã o datã pentru ceea  ce voi sunteti si pentru cã faceti ceea ce faceti, si vedem cã în alegerea voastrã, nu puteam sã fi ales mai bine. Pentru cã voi sunteti strãlucitorii, gardienii flãcãrii, acei care înfiinteazã zorile, si ca atare, noi vã salutãm pe toti, în numele Întregii Creatii.”

                                                     DSC00398

Încã o datã, se pare, cã momentul acestei Reuniuni, nu este la întîmplare, deoarece cred cã Lumina pe care o vom ajuta sã fie ancoratã acum, va fi pusã sã lucreze imediat. Nu numai la nível personal de data aceasta, dar ca o parte din efortul colectiv pentru a ridica nivelul de luminã în pãrti ale lumii care vor fi supuse din nou la vechile tipare belice. Deci, vom face ceea ce vom putea pentru a ajuta sã fie trimise multe “sulite înflãcãrate de luminã si iubire”, asa cum putem, în asa fel, ca frica care se acumuleazã în atîtea inimi, sã fie înlocuitã cu iubire.

Cu multã dragoste si recunostintã din partea mea, Aisha

Aici se gãsesc cîteva exemple de orã localã care corespund cu ora 21:00 de la Oslo:

Londra : 20:00
Helsinki : 22:00
New York: 03:00 PM
El Paso : 01:00 PM
Los Angeles : 12:00 PM
Singapura : 04:00 AM Luni
Tóquio: 05:00 AM Luni
Sydney: 07:00 AM Luni

Puteti gãsi ora localã aici: http://www.thetimezoneconverter.com/

Asa ca întotdeauna, puteti face asta întotdeauna cînd simtiti cã este mai bine pentru voi. Tot ceea ce aveti nevoie sã faceti, este sã luati loc, si sã vã conectati cu aceastã energie, cu intentia de a fi o parte a aceste Reuniuni.


Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration
No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius